💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 812
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 220
Ох, тази Михаела, Лефтеров не можел да я опази. Голямо пазене, голям страх. Филип защо се разправя с тях изобщо? Чакалов се държи достойно.

# 2 221
  • Където морето целува небето...
Затова Гого и Филип да ходят на финал и 1 от тях да спечели. Не някоя лигла/ревла/куха лейка.
Епичен финал ще е! Ще счупят рейтингите, Дано са се сетили!

# 2 222
  • София
Фифо е стратег. Не иска да играе срещу Жени, защото знае, че могат да го прецакат с някой пъзел.
А също така не желае племето му да бъде отслабено и често да са на номинации, защото знае, че Жени ще стреля винаги срещу него. И докато не се разбие тяхната коалиция отвътре няма друг избор.

# 2 223
  • Стара Загора
Не виждам потенциал във Валери да бъде нещо повече от син на майка си.

# 2 224
  • София
Валери предаде мъжете.
Това е факт, Бенгън.
Фифо не допусна нито една грешка на съвета и си изигра правилно картите.

# 2 225
Аре бе Пух
По-малко от една минута...

# 2 226
  • София
56 секунди. Heart И въпреки това иска нещо впечатляващо.

# 2 227
Пухчо издържа геройски 56 секунди. Титан.

# 2 228
Разликата между Лефтеров и Валери е, че според мен Лефтеров иска Мирела да се върне, защото я обича, а Валери иска Мирела да се върне, защото не иска Филип като силен противник за него.

# 2 229
  • Другата България
Не виждам потенциал във Валери да бъде нещо повече от син на майка си.
Аз също. А очаквах повече.

Бен, Филип не е глупак.
И на децата е ясно коя е Джаферович. Мислиш ли, че с тази продукция, която реди игрите, ще иска на този етап да се изправи срещу нея? Аз не бих.

# 2 230
А не е ли проблема, че Джаферович не е случайна там и всеки си има едно наум, че срещу випаджийка не се излиза на дуел в риалити. Специално Чакалов и Фифо много пъти споменаха как не се знае каква игра ще им спретнат.
Е, затова ми писна от випове

# 2 231
Аз досега да съм се пуснал.
Пух е един от възможно най-слабите съперници в игрите. И струва 100 гроша.

# 2 232
  • Брюксел / София
Абе, какво да му пука на фифо какво мислят за него?! И Юлката така в първи сезон им разказваше играта. Дреме му на него какво мислят жълтите жени. Отвратителни са женската част на жълтото племе: мъжете са им длъжни да ги пазят и закарат до финала. джеферович в в основата на тези настроения. Голяма интригатнка е и доста семпла интелектуално, а се има за мн умна и със стратегия.

# 2 233
  • софия
Аспарух големият атлет, всяка седмица е на инжекции от 16 годишен. Тези титли са от състезания с 4-5 човека от некакви измислени 'федерацийки' срещу опоненти на половината на размерите му.
Аз се чудя как въобще още е в състояние да си стои на краката.

# 2 234
Ама те кого искат да номинират мъжете?  Икой според тях е по-слаб от Мирела в това племе, че и спорят? Наистина недоумявам, голяма наглост.
И как мъжете не може да номинират жени, но жените може да номинират мъже ??!!!
Да им имам логиката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт