💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 802
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Валери предаде мъжете.
Не мисля, че Валери някога е бил в коалиция с Филип, просто при онзи капитански избор не искаше да е отново той, но винаги е бил част от коалицията на Жени. Той и Филип не се харесват.

# 2 236
Ох миличкия Аспарух , въздух под налягане , слаба ракия язък за външния му вид и визитката му, пълен резил. Нарежда се в класацията със слабаци редом до Козмо и дългуните.

# 2 237
  • Пловдив
Така като гледам жените тук се спасяват, а Пух и Фифо отиват на елиминация.

# 2 238
  • Където морето целува небето...
Фифо да пуска делвата и да взима грошовете.

# 2 239
  • София
56 секунди, ох, Пух, титане, ще липсваш! 🤐

# 2 240
Това би бил оптимален вариант за Фифо.
Но вече не съм сигурен, че може да отиграе грошовете добре.

# 2 241
  • Другата България
Тия пак издадоха кой отпада.
Значи Филип и грошове.
Женя дори не подозира каква услуга му направи.

# 2 242
  • София
Имам процедурен въпрос: Ще има ли 50 гроша за победителя от битката за спасение?

# 2 243
  • До сърцето...
Голяма интригатнка е и доста семпла интелектуално, а се има за мн умна и със стратегия.
+100
Не знам защо очаквах по-интересна стратегия, тя е като селска тарикатка. Мъжът й беше поне по-хитър в Сървайвър  (хвана се с Йоли и тя го буташе), тая е... айде да се спра, че ще ме изтрият.

# 2 244
Лошото е, че и грошовете са с двоен аршин. За едни 100 допълнителен глас
За Алекса сигурно 2 гласа плюс имунитет

# 2 245
То е ясно, че играта е направена за да победят жените.
Така, че Пух и Фифо да се готвят.

# 2 246
Тия пак издадоха кой отпада.
Значи Филип и грошове.
Женя дори не подозира каква услуга му направи.
Вярно е. Грошовете винаги са вариант при номинация, това е част от играта.
Но по-важното е, че Мирела го победи. Това ще е основен мотив няколко дни. А Фифо някакси не му допада да губи от жени, и като цяло не умее да губи.

# 2 247
Мирела на синхрона изглеждаше много щастлива, ако го е изиграла само, браво....но...
Нещо скучничко ми е днес.
В кръга на шегата - графиката за гледаемост на епизодите ще бъде пропорционална с това колко Гого е имало на екран.

# 2 248
  • София
На елиминационна битка винаги дават многокомпонентна битка. Фифо едва ли ще се вложи прекалено много. Не му е на живот и смърт. Трябва да стане чудо, за да падне от Пухчо.
Докато в жените има много насъбрана спортна злоба за реванш срещу мъжете (Генчо и Фифо/Чакала) и ще държат яко.
Така че няма смисъл да се мори излишно, Фифо.
Жени ще се пръсне от яд ако се върне с 100 гроша.

# 2 249

Аспарух в интерес на истината има страхотно тяло. И дума не може да става за сравнение с Алекса.
Като гледам човека си вдига 320 кг, а отнесе толкова хейт. Не е честно.
Белград толкова ли е далече от София, че Алекса не се събира с останалите от предаването. Това е доста показателно. Не говоря за снощи,където щяха зъби и глави да хвърчат, а по принцип. Явно повечето не го харесват. А сигурна съм ако беше влязъл сам в игрите щеше да е доста симпатичен на публиката.

Излиза,че е крампирал,понеже вместо 300 кг са му дали 45 в играта и мускулите му са се обидили,щото им е под нивото.
Е, добре не е ли възможно 🤣🤣🤣Мускулите помнят 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт