💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 756
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Любимият ми цитат от епизода тази вечер е: "Той просто иска, ако падне, да е от достоен противник, а не от жена." Авторите му са много, не са един или двама, бих казала, че може да намерим по няколко автора от всички сезони на "Игри на волята", излъчени досега. Просто говорителят беше един в този епизод, и той прилича на Том Круз през 80-те. Жалко, че няма как да получи специалитета на Тодор от втори сезон и да падне от две недостойни жени.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 02:14 от La Vikinga

# 2 326
  • София
Противна игра и единствената даваща някакъв шанс на Пух.

# 2 327
Отвратителна силова битка. Прекалена отвсякъде. За мое учудване гласена за Пух. Единственото, в което би могъл да бие Филип, но няма да му стигнат силите. Няма издържливост. И ми е жал и за двамата. Абсолютно излишно и малоумно пренатоварване по 10 пъти влачене. А, и гумите с еднакво тегло, ама те двамата не са...

# 2 328
Филип не е самовлюбен, просто малко говори, има силна спортна натура (тук включвам и спортна злоба), не спори за глупости (предпочита да премълчи) и не парадира с тънкото си чувство за хумор, вкл и самоирония.
Не е типаж за екран, но е точен човек.

Абсолютно. Обран е и затова остава впечатление, че е надут. Напротив, надути са жълтите жени, всичките

# 2 329
Много тежка игра. Ако срещу Пух беше жена?
На всяка елиминация се подготвят три варианта за игри. Женски, мъжки и смесени. Според това кой остава за елиминация се подрежда арената.
Ооо, това за първи път го чувам, много интересно и.... учудващо справедливо.

# 2 330
  • София
Ще е голяма бомба Филип да отпадне толкова рано. Пух въобще не е за подценяване на такава игра.

# 2 331
  • SF

Ами нямаше да е тази игра.

# 2 332
Много гадно ,че на толкова ранен етап силови играчи са на елиминационен дуел.Мисля ,че предстоят доста силови игри и който и да отпадне ще е жалко.Ще гледаме в бъдеще, как жени влачат варели или дърпат въжета.Ще е чудно.Simple Smile

# 2 333
След тази игра, как да не си помисли човек, че гласят според участниците, въпреки че май Филип печели. Но ако съдим по визитките е уж точно като за Аспарух.

# 2 334
  • Другата България
Е, Пух нали искаше да отпадне от достоен противник? Искаше игра с мъж, ето му игра с мъж.

# 2 335
  • София
Искам да попитам, защо не дадоха тази игра на Мирелка и Мирка?
Но не, ще балансираме делвички? Нали жените търсят равенство?
Играта на Кремена и Елизабет не беше ли достатъчно тежка? Там също извикаха линейка за Елизабет, ако това е някакво мерило за умения.

# 2 336
Фифо от кръста надолу с тия мощни бедра не ми харесва.

# 2 337
  • София
Пак питам тези дето се заяждат с Филип, че бил губил срещу жени.
Ами естествено, че ще пада. В Игри на волята за 4 сезона не се ли разбра вече, че има ли дуел жена срещу мъж обикновено жените печелят. За това всички мъже в ИВ в подкастове и лайфове винаги са бягали като дявол от тамян от подобни дуели. Защото не са равностойни.
Защото се дават тендециозно женски игри в които по-малкото килограми и натиск върху ставите са решителни. При добре подготвена жена и добре подготвен мъж, жената винаги ще има предимство.
Пух го каза много добре защо.

# 2 338
  • Пловдив
Дяволо, прав си.
Това е и лицемерието на женския феминизъм. Ми не сме мъже. Физиката ни е различна, силата, природата ни е дала други качества . Не е срамно. Обидно е за жените изобщо първо да говорят,че са равни, обиждат се, когато мъжете твърдят,че са по -слаби, а после да искат да ги пазят. Или си слаб, или.не. Или си равен физически, или.не.. А тази игра е ужасна, не знам как момчетата ще оцелеят.

# 2 339
  • Бургас
Е, то е ясно … друга щеше да е играта
Тя се прави спрямо участниците в елиминацията.
тази изглежда направена спрямо само единия участник.

Общи условия

Активация на акаунт