💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 774
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 340
Пух, според мен има доста сериозни здравословни проблеми и мисля, че ще издъхне на издържливост. Ако се минаваше 1-2 пъти, сигурно щеше да победи.

# 2 341
Много тежка игра. Ако срещу Пух беше жена?
А ако са две жени? Не ми се мисли ...
Каква ще е елиминационната бигка - би трябвало да е заложено предваригелно, а не според участниците.

# 2 342
Като номинират мъже, нека жените влачат варели.
След съвета в жълтото племе рязко започнах да симпатизирам на Филип. Достоен за 2 място. След Гого. Heart

# 2 343
  • Варна
Добре де, не можеше ли тези шейни да вземат по 2 дъски на курс? Пак щеше да е тежка игра, ама нямаше да викат линейки за играч и ние нямаше да се отегчим от безмислено влачене!

# 2 344
  • София
Играта е отвратителна! Става ми лошо само като ги гледам.

# 2 345
Не че някой ще го прочете ама да кажа. Игрите са заложени за целия сезон. Както казах за елиминация се подготвят три варианта. За това битката за спасение се играе сутринта, след това редят арената според това кой е останал на елиминация. Между двете битки има часове разлика.

# 2 346
Много се радвам за развитието до момента, Сега и Пухчо да го опухат и ще спя спокойно. Но и Фифо бившата ми лИбоФ да си тръгне няма да плача много ..поне не пред камери Joy

# 2 347
Ееее това е игра за Аспарух… защо не му сложиха плуване да го видим тогава?!?

Даа Sad
Дано не отпадне Филип!
Аспарух не е издържлив

# 2 348
  • София
От промото за следващото се видя кой е победил.

# 2 349
Изключително скучна и изтощаваща битка. Ужасно е това, което са измислили. Умът ми не го побира. Колкото и да са ми неприятни двамата ми става гадно, като ги гледам как се мъчат!

# 2 350
Прекалено тежка е играта, за да е толкова дълга. Прекалили са от Продукцията тук според мен.
Вече е мъчение - и за играчите, и за нас като зрители.

# 2 351
Това е тягостно и ненужно.

# 2 352
Това девойките щяха ли да го играят?

Ми да, нали не са по-слаби....
Играта е бая тежка, твърде тежка. Не знам кому е нужно.

# 2 353
Аспух си тръгва..силов атлет на ..стероиди ..мАже пфу

# 2 354
  • SF
Пак питам тези дето се заяждат с Филип, че бил губил срещу жени.
Ами естествено, че ще пада. В Игри на волята за 4 сезона не се ли разбра вече, че има ли дуел жена срещу мъж обикновено жените печелят. За това всички мъже в ИВ в подкастове и лайфове винаги са бягали като дявол от тамян от подобни дуели. Защото не са равностойни.
Защото се дават тендециозно женски игри в които по-малкото килограми и натиск върху ставите са решителни. При добре подготвена жена и добре подготвен мъж, жената винаги ще има предимство.
Пух го каза много добре защо.

Ми значи да гледат внимателно и когато се номинират да не си избира Мирела, а да засили някой мъжага като Чакалов, с когото да си балансират делвите и да им е справедливо. Или да дърпат шейни. Щото е ясно, че ако сега единият участник беше жена, щяха да играят на "вкарай топчето" или пъзели.

Въпреки че играта между Велислава и Георги съвсем не беше равностойна с тази гума, която трябваше да изкачват. Там играта беше нагласена като за Георги, защото и него продукцията го добутва за финалист.
Тая продукция така и не може да си избере кого да закара на финала.

Общи условия

Активация на акаунт