💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 855
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Другата България
Сега дружинната ще омаловажи победата.
Само гледайте.

# 2 371
  • Където морето целува небето...
Много гадно за Фифо - служебна победа. Щеше да го бие и без това с рамото. Дали ще има 100 гроша служебно? Или ще го прецакат?

# 2 372
Сега ще омаловажат победата на Филип.Въпреки ,че и преди контузията  Филип щеше да си го бие.

Поне му дадоха 100 гроша.Очаквах Ралица да каже "Съжалявам Филип ама служебно би и няма 100 гроша " хахах

# 2 373
Буквално го претрепаха в два дни. Жалко. Успех Аспарух!

# 2 374
  • София
Ужасна, брутална игра! Кому е нужно да ги контузят, пребият и изцедят до дупка? Нито е зрелищна, нито е приятна за гледане такава тежка битка. За заплахата за здравето им дори не искам да споменавам. Така или иначе беше ясно, че Аспарух ще падне, независимо срещу кого играеше.

# 2 375
  • Брюксел / София
И сега понеже победата е служебна, няма да има грошове за фифо.
Едит: добре, че си получи грошовете.

# 2 376
Димо се изпусна, че тази игра определено е направена като за Аспарух.
От продукцията бутат Аспарух за финала!!!!

Да, така изглежда, ама ако е с едно минаване. Но десет пъти ще изцеди силите на Аспарух.

Но аз друго се питам - ами ако мъжете бяха били на делвите и жените бяха стигнали до финален двубой? Пак ли това състезание щеше да ги очаква???

# 2 377
  • Буркина Фасо
вече ги взе

# 2 378
Тази битка ми напомни за една такава подобна във Фермата, където участниците се дърпаха като животни !!
Просто ужас Rage

# 2 379
Напълно очаквано.Големите мъже рядко са издръжливи.Типичен пример Боби сезон 2, Горилата сезон 3 и Цецко от сегашния сезон. Иначе не може да се отрече отсрами се за 45 кг торбичка. На добър път Пухчо. И за следващите участия в подобни игри- един съвет "вземи някой и друг урок по плуване  така и дишането ще се подобри и повечко издръжливост може и да ти даде ".😁

# 2 380
Намирисва ми отвсякъде.
За мен победата не е служебна обаче, защото щеше да бие. Корав мъж. Не ми е на сърце като другия фаворит чак, но е достоен за уважение и най-важното: достоен конкурент на Гого. Хубаво е да не е само един  най- силният играч. Между другото, мои фаворити за наградата са вече и Мани и Фейгин. Гого е дар от природата, освен труд, е и природно надарен обаче тия две момичета ме спечелиха именно с волята си. Във всяка една игра дават всичко от себе си, че и надграждат. Достойни!

# 2 381
  • Където морето целува небето...
Супергерои на резиденция май ще има. Да поговорим още за успешния Алекса - обединител, цар, Бог!

# 2 382
  • SF
Колко килограма е Аспарух, колко килограма е Филип?
Ама дърпат едни и същи тежести.

Абе вие нещо съвсем изп...
Това да не е Вдигане на тежести? По-лекият да печели.
А колко килограма Аспарух трябваше да изскача с лоста?
Виктория и Илина равностойни ли бяха? А Велислава колко килограма тежи, за да катери гумата, която и Георги катереше?

Който се чувства по-слабичък, да не ходи в Игри на волята.

А! И да не забравя да обвиня продукцията, че направи игра като за Филип, защото го бута до финала! Ясно беше, че Аспарух е кекав за цялото това теглене и скачане с лостове и продукцията се възползваха.

# 2 383
Хора, бъдете малко емпатични… изключително тежка битка, направо не знам как продължиха след петата обиколка с тази шейна. Аспарух доста гадно падна. И двамата се справиха блестящо, щеше да ми е интересно, ако нямаше контузия, дали Аспарух щеше да направи обрат накрая.

# 2 384
Генчо дали щеше да се представи по-добре от Пухи?
Заслужена победа на Филип.

Общи условия

Активация на акаунт