💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 878
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Бургас
От промото за новия епизод ми се струва, че сините пак ще са на реката . 😒 Дано да е подвеждащо.

# 2 386
Ще видим Гого на пъзел следващия епизод май. По промото според мен сините ще са много близо, в началото изглеждаше подвеждащо,че даже ще бият,но може би няма да могат да намерят някое парче и ги бият други. И те пак са на реката.

# 2 387
Промото! Сините пак на реката ли са?

# 2 388
Е, Пух нали искаше да отпадне от достоен противник? Искаше игра с мъж, ето му игра с мъж.

Именно, от това по-мъжка игра не може да има.  Явно важи старата максима - внимавай какво си пожелаваш, да не ти се сбъдне...

# 2 389
Супергерои на резиденция май ще има. Да поговорим още за успешния Алекса - обединител, цар, Бог!
Не знам. Нещо тона на Ралица не ми хареса. Да няма поредна седмица на реката
И как не им беше неудобно на тия от продукцията цял епизод да не дадат Гого

# 2 390
  • Буркина Фасо
Ще видим Гого на пъзел следващия епизод май. По промото според мен сините ще са много близо, в началото изглеждаше подвеждащо,че даже ще бият,но може би няма да могат да намерят някое парче и ги бият други. И те пак са на реката.
по-скоро се чу, че не го е извадил ... парчето де Smiley
сигурно не го е изтърсил от чувала.

# 2 391
  • SF
Но аз друго се питам - ами ако мъжете бяха били на делвите и жените бяха стигнали до финален двубой? Пак ли това състезание щеше да ги очаква???

Не, друго щеше да е.
Или шейните щяха да са по 30 кг. Подскачането с лостове щеше да е преминаване на змейка за баланс.

# 2 392
Да видим спасителя Алекса  какви ще ги свърши другата седмица,ама като гледам нищо хубаво не ги чака.

# 2 393
  • София
Играта приключи при 8-то дърпане. Таман Фифо щеше да затвори Пух с 2 греди/обиколки разлика.
Жалко, че се контузи Пух, жалко. Искам да поздравя Пух, игра достойно и си тръгва с високо вдигната глава.
Фифо е машина, къде я вади тази сила в тези килограми, респект!
Пълнят ми душата някои участници този сезон. Такива неща не е имало от сезон 1.
Игри на волята възкръснаха от пепелта!

# 2 394
  • Буркина Фасо
Но аз друго се питам - ами ако мъжете бяха били на делвите и жените бяха стигнали до финален двубой? Пак ли това състезание щеше да ги очаква???

Не, друго щеше да е.
Или шейните щяха да са по 30 кг. Подскачането с лостове щеше да е преминаване на змейка за баланс.
много са  Smiley
и балата нямаше да е 400 кила, а 40.

# 2 395
Защо си мисля, че в понеделник Жълтите ще са в резиденцията, Сините в стопанството, а Червените ще имат възможност да ръкопляскат на Георги, докато се храни на реката Simple Smile

# 2 396
  • SF
Едно парченце от пъзела липсваааааа. Кое ли краченце ще да го е заровило някъде?

# 2 397
Много гадна битка. Просто никакъв кеф не ми достави. Само си мечтаех да видя Димо по трасето как ще изглежда.
Дожаля ми за Аспарух. И се чудя кога ще са доволни продуцентите от зрелището? Като някой падне и си счупи врата на някой ръб ли или като умре направо на арената?
Фифо съм сигурна, че ще му спретнат номер да падне от жена. Малко кофти прозвучаха думите му. Но жените не го мразят, защото е сексист, а защото виждат един силен играч, на който не му действа чар и няма да им пуска в игрите, а ще се бори докрай. На всичкото отгоре и със самочувствие и лека надменност и става лесно дразнител.
Но съм съгласна с тази криворазбрана еманципация. Никога не бих се обидила ако мъж ми каже - "Аз съм по-як от теб". То така и трябва да е. Това е природа. Вече ако ми каже, че е по-умен...Grinning ще поспоря.

# 2 398
  • Другата България
Пак спойлер с това изречение за частите на Гого накрая. Което значи, че сините ще са най-малко на стопанството.
Или резиденцията. Според мен червените отиват на дивата река. Да видим в понеделник дали съм ги разгадала, напоследък нямам пропуск.
Иначе, както и от снощи пиша - очаквана и заслужена победа на Филип. За мен, от показано до момента, това е най-силния мъж в предаването, /вероятно/ след Гого. Или пък и двамата ги слагам на една плоскост, но просто няма кой да ги стигне по физически качества, комплексност и т.н. Което автоматично означава, че нито един от двамата няма да стане победител. Досега не съм обръщала внимание на социалната игра на двамата, и двамата имат пропуски за мен, но това тенденциозно отношение на Евгения към Филип и това настройване на всички срещу него ме кара да го харесвам И заради нея. Още на начален етап, и две номинации, като за първата победа дори не му дадоха грошове. Когато има тенденциозно отношение към играч, веднага ми става любимец, а Филип ми е такъв по принцип от самото начало.

# 2 399
Поздравления и за Аспарух, определено се представи по-добре, отколкото очаквах. С изненада видях, че е само на 23 години, а изглежда доста по-възрастен. Опитвам се да бъда по-снизходителна към по-малките участници, защото имат още време да пораснат.  Не казвам, че възрастта е оправдание, а че всички в определени моменти сме летели в облаците...(аз и още го правя понякога). По същия начин не съдя и Мирела за нескопосания флирт Grinning

Момичета, понеделниците вече не са това, което бяха...чакаме Гого и пъзела, ще ми бъде интересно да видя и тази му страна.

Приятен уикенд на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт