💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 472
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 240
Първи нервен срив за Евгения. От какво толкова се страхува, нали мастър Туджаров я е подготвял.

# 241
Интересно е и при жълтите. Очаквах, че няма да има размествания на пластовете при тях до момента с две племена, но се оказа, че греша. Ще има прегрупиране на алиансите, коалицията няма да е женска повече след днес.

# 242
Успявам да гледам тук там и видях ка Джаферович реве щото Фифо е капитан. Кеф.

# 243
Жени реве, защото Филип може да вземе грошове. И защото може да е на номинация.
Ееей, сигурно още го сънува тоя Филип бе. 😂😂😂😂😂😂😂

# 244
Гласът на Мани ми е просто мъка. А онези снимки изобщо не ми харесаха, не обичам такива тела. Играе момичето, но чисто визуално не ми е хубава. Ама моите разбирания са различни. Фейгин я харесвам много повече, също и Виктория.
Защо плаче Евгения, тази мъка откъде дойде? Ох, милата, ще се побърка заради Филип. Тази жена да не е хлътнала по Филип?

# 245
  • Другата България
Жени за какво реве сега?!
Защото НЕ става нейната.
И се чувства застрашена от Фифо.
Много жалка история.....

# 246
На промото ми се видя ,че Евгения не ги ръководи добре в играта и ги обърква,сега разбирам защо.Според мен може да саботира капитанството на Фифо.Много е долна тази женица.

# 247
  • SF
Успявам да гледам тук там и видях ка Джаферович реве щото Фифо е капитан. Кеф.

Да пиша ли още? Четеш ли?

# 248
  • София
Според мен Жени се разплака, защото загуби контрол над коалицията си. Няма да определям дали действията на Михаела и Ралица са разумни или не, но подозирам, че едва ли ще стигнат далеч във формата. Напразни са сълзите на Жени. Relieved

# 249
Аз мисля, че Жени ще опита да установи на кого и колко може да има доверие през тази седмица. След което ще вземе мерки. Но вероятно ще и се наложи да мине през арената, ако племето е на съвет тази седмица.

При четири мъжки гласа за Фифо + Капитан Лефтеров гласуването свърши преди да е започнало.

# 250
Жени ми е като Мегън Маркъл, вземе ли да губи контрол над ситуацията и лее крокодилски сълзи..

# 251
Еличка, тая наглост от съседите ли я научи? Simple Smile
Те си мислят, че грошовете и наградите тази година за тях са сечени. Вземе ли тази сабите на спасението, играта става ужасно предвидима и неприятна.

# 252
  • Другата България
Хванаха я неподготвена просто, тя не очакваше.
И от яд се разрева.

Ох, горкото Ели, пак не стана нейната.
Хайде още една да се разреве.....

# 253
Жени за какво реве сега?!
Защото НЕ става нейната.
И се чувства застрашена от Фифо.
Много жалка история.....

Е, тя от ден едно опитва да го махне и сега нормално да се притеснява, че той ще поиска същото от нея. Smile

# 254
Георги обаче играе тънка игра, и с не лош резултат за момента.

Общи условия

Активация на акаунт