💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 462
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Георги: Ели ме накара да се замисля. Ще гласувам... за Гената ще гласувам. Laughing

Генчо не могат да го бутнат и това е. В царството на слепите и едноокият е цар. Sweat Smile

# 256
  • София
Днес е ден за самопредлагане за капитан. Grinning

Мирослава какво се излага. Можеше при тоя ясен вече резултат да гласува и тя за Генчо и малко да замаже нещата.

# 257
Гого изпращал слабите звена,каква малка лисица е той.

# 258
Ами време е тогава Мирослава да си ходи,щом знае  края на филма.След нея ревлата.

# 259
Снахата в момента е на дъното при един съвет. Има почти сигурна номинация. И много вероятно Елица да и прави компания в групата на номинираните при един евентуален съвет.

# 260
Много противна тая Елица. То няма такава нагло парче.

# 261
  • Другата България
Жени за какво реве сега?!
Защото НЕ става нейната.
И се чувства застрашена от Фифо.
Много жалка история.....

Е, тя от ден едно опитва да го махне и сега нормално да се притеснява, че той ще поиска същото от нея. Smile
Тук ѝ е грешката според мен.
Тя мисли, че всички са като нея и в ума им щракат стратегии след стратегии.
И това как да се използват останалите, с оглед личен просперитет.
И всички трябва да мислят за....Жени, не за себе си.
Ами - няма шанс.

Елица същата се очертава.
А Мира направо ме разочарова с мисленето си, чак не очаквах.

# 262
  • Стара Загора
Елица, мълчи, моля те! За твое добро.

# 263
Сълзите на Жени може и да не са от същия ден.
Елица пак се изтъква колко е важна за победите, добре е тя, че не ги виждам другите, направо ако я няма да излизат на арената и да тичат да се давят в морето.

# 264
За пръв път виждам толкова изгубил собствената си индивидуалност играч, колкото е Мирослава. Щеше да бъда идеална за Джаферович, Елица от тая мания по сърбина, не я оценява подобаващо.
Генчо ги събира преди битката пред резиденцията и Пух яде като за последно, щото знае, че може да не се върнат. 😂😂😂😂

# 265
  • София
Пухи нагъва до последно. Grinning Правилно! Не се знае знае ли се.

Айде, сини!

# 266
  • SF
Пухчо гласува за Гената.
Елица за себе си. Мисли, че е хубаво всички да се въртят. Иска да излезе на индивидуална битка.
Генчо мисли, че това е отчян ход.
Георги гласува за Гената.
Зори за Гената. Много й харесала седмицата, когато той бил капитан.
Веси за Гената.
Мира за Ели. Не обича да гледа филми, на които вече им знае края.
Генчо: Мира вече е излязла от играта.
Генчо не гласува, защото е последен и вече няма значение за кого ще гласува.
Мира е ядосана от ситуацията, която се разви.
Направила си е изводи. Смятала е, че ще дадат шанс на Ели. От самото начало си говорят, че трябва да дадат път на всеки. Мира вече е изгубила интерес. Според нея една по една жените ще изчезнат.
Другите жени си мислят, че като дадат гласа си за Гената и по този начин те ще бъдат по някакъв начин предпазени. Стадо има на 100 процента, даже Веси вече е в стадото. А тя как бързо се нагласи.
Елица: Преди, докато чувствах племето зад гърба си, имах много повече сила. Не знам... Надявам се да не ми се отрази.

Жълтите: Фифо ги надъхва с клишета. Оказа се, че можем да работим в екип..... и така нататък.
Взимаме си Резиденцията и се прибираме!
От ден 1 е готов за тази позиция.

Генчо: Тъй, племе, сложна седмица беше.... Стягайте са! Искам да виждам усмивки и сила в очите ви! Айде! Късаме!!!

Сините правят ритуал да се разкарат от там. Оставят джанки на следващите обитатели да си имат за закуска. Правят заклинания. Надява се повече да не са в този кошмар. Гого също оставя джанки.
Цецо също оставя една джанка.
Слагат венче на главата на Мани. Тръгват.

# 267
  • София
Много противна тая Елица. То няма такава нагло парче.
Колко сме различни хората, грам не ме дразни Елица.

# 268
Ооооо .. изтече реклама за кастинг на сезон 5 Simple Smile

# 269
  • Варна
Разсъждават върху саботажа- Аспарух с двете ръце тъпче в устата, избират капитан- тъпче, изпращат на битка- пак тъпче и пак като питекантроп. Как се здрависват с него? Той все с мазни ръце.

Общи условия

Активация на акаунт