💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 388
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 730

🤣🤣🤣 Нов клип от Неделчо за Пух
Хладилника ахахаха Simple Smile

# 2 731
Аспарух е минало. Сам каза, че не се е представил добре, ако има мозък, ще осъзнае ролята, която му беше отредена. Да се нахвърлят върху него е все едно... Няма да използвам цветущата крилата фраза. И онези тримата, голям смях - мацане с кафе. Не ги харесвам тези работи. Илиян има широка усмивка, а очите му ококорени. Няма да анализирам такива физиономии - психолозите и психиатрите знаят за какво става дума, такова забелязвам и в Мани.

# 2 732
  • София
Мисля, че заплахите, които е отправил Аспарух ("ще разпилея зъбите до трупа ти" Mask) са си за възмущение. Това не е нормална реакция, отговор на това, че някой те е нарекъл "страхливец". Толкова по-сериозни обиди сме чували от екрана и не са били посрещани по този начин извън предаването. Това няма общо с подигравките, които Аспарух отнася заради това, че не се е справил с няколко битки, със сигурност е най-добре и за него и за нас, че напусна сега, защото щом е толкова избухлив едва ли още дълго щеше да успее да задържи тази "спокойна" фасада. Радвам се, че Алекса е споделил тези съобщения, защото ако човек си позволи да се изложи с подобни заплахи, трябва и да осъзнае възможността думите му да станат публични. Освен това Аспарух наистина доста се сдържаше и никога нямаше и да заподозрем за тази му страна. Да отбележа и нещо относно коментара на Андрей, за пореден път забелязвам, че коментира със снизхождение и от гледната точка на "нещо повече" и когато защити Куков пак беше по подобен начин, чудя се на какво отгоре. Sweat Smile Също толкова иронично звучи, колкото и коментарите на Рабухчиев, че участниците тази година не били физически подготвени. Smile

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 15:49 от La Vikinga

# 2 733

Някак си коментарите на Филип излизат наистина ужасни и сексистки, но тук и 4мата се съгласиха, че не е, а те го познават. Някак си си мисля, че е доста цапнат в устата и не мисли много какво казва, но не мисля че е женомразец или подценява жените.
Това е разбира се мое мнение

ПП Тези престрелки в социалните мрежи и уговорки за ММА двубои са ми мега смешни и двамата (Алекса и Аспарух) се излагат жестоко. Ясно е, че в момента това е тренда и в такива двубои се правят много пари, но това е на запад, тук надали много хора им пука за такъв "мач"

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 15:39 от outcast

# 2 734
  • София
Любопитно дали наистина ще се бият, Пух и Алекса.
Аспарух е отговорил на хвърлената ръкавица от Алекса. Обаче хитро иска да се бият по К1 правила, докато Алекса иска ММА формат. За мен ММА изравнява шансове, ако е К1, Алекса няма шанс. Хитрец е Пух.

Вайс се е включил и той иска ММА.
Даже и феновете са питали. И те искат ММА.

Хронологията (понеже са призиви за насилие ги слагам в скрит текст и според мен продукцията трябва да се намеси и накаже или спре двамата, защото ако се бият наистина ще сринат имиджа на предаването и какъв пример ще е това пред младите момчета и момичета?):
И контрапункт. Няма да се бият на улицата, а с правила и рефер. И ще си стиснат ръцете след това (дали?)...

Интересно, интересно...

Скрит текст:

# 2 735
Аз пък съм изпуснала от кога е този спор между Алекса и Пух. За съжаление за мен това е спойлер, дано не съм права.
Кой е инстаграма на Фифо?

# 2 736
Любопитно дали наистина ще се бият, Пух и Алекса.
Аспарух е отговорил на хвърлената ръкавица от Алекса. Обаче хитро иска да се бият по К1 правила, докато Алекса иска ММА формат. За мен ММА изравнява шансове, ако е К1, Алекса няма шанс. Хитрец е Пух.

Вайс се е включил и той иска ММА.
Даже и феновете са питали. И те искат ММА.
Аспарух се очаква да отправи предизвикателството към Алекса при Гала утре. Дано се намеси Продукцията и спре този уронващ престижа и цирк.

Ако ще се бият, трябва да е ММА формат. При К1 Алекса няма идея да се съгласява изобщо.

Само да не стане като историята между Любо Делев и Кюстендилеца, защото Пух и Алекса също не са в една категория. Чобанска работа.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 15:49 от Bengun

# 2 737
Може би иска да се покаже в битка в която да постигне върхови мъжки умения , каквато не биха му дали ако играе срещу жена . Каквато примерно показа срещу Аспарух. Но просто не го формулира правилно и от там звучи тъпо , че и обидно разгледано от различни ъгли

# 2 738
  • София
Някак си коментарите на Филип излизат наистина ужасни и сексистки, но тук и 4мата се съгласиха, че не е, а те го познават. Някак си си мисля, че е доста цапнат в устата и не мисли много какво казва, но не мисля че е женомразец или подценява жените.
Това е разбира се мое мнение
Аз мисля, че никой няма да се изкаже негативно за свой приятел, намирам за нормално да го защитават. На мен също ми се е случвало да съм по-склонна да подмина някои коментари на приятел или дори роднина, които може би не са особено "политкоректни". Да не говорим, че в предаването и конкретно в този сезон има и други хора с подобно отношение, но се контролират много повече, направо до момента ми се струва, че Генчо е минал media training. Smile Той от време на време си прави такива вмятания, но наистина има 'ораторски' умения и минава между капките. Nerd А и има късмет, че жените, които се борят срещу неговата "коалиция" съшо проявяват мизогиния.

# 2 739
Не е по темата, ама само на мен ли като влезна в сайта ми излизат стари известия, и трябва да търся до коя страница съм била?

За да не е спам, заплахите на Аспарух са много зле. Толкова се изложи този и вместо да се отдръпне за малко, той писал на Алекса, вероятно мислейки си, че вторият няма да го пусне в публичното пространство. И сега айде, публично щял да го предизвика.. смешник.

# 2 740
Фифо се раздава в игрите и едва ли има човек, който не му се кефи, но в социален аспект е пълно дърво. Трябва да го играе малко кавалер – това е успешната формула за харесваните мъже –  в мъжкарските занимания да е успешен, но и да прави реверанси към жените.
А трябва ли да е харесван? Имаме си вече един фаворит, който е от-до, има нужда и от разнообразие. Филип е себе си- не изневерява на собствения си нюх и убеждения. Честно-казано, ако беше хитър и увиващ се, можеше да се подмаже на Джаферович, да направи коалиция именно с нея и никой да не ги бутне. Тя за това се дразни от него, защото вижда потенциала му и колко опасен може да е.
Уважавам го защото не се прави на това, което не е, не му идва отвътре просто и защото именно такива играчи правят интересна играта. Ако беше сам Гого да ,,прекраснее”, ако нямаше хора, които да му се опират, щеше да е тъпотия. Защото и Валери е способен, и Лефтеров обаче някак си именно Филип е широко коментиран и всепризнат като може би малко особен, но изключително добър играч.

# 2 741
Супер ми е снешно как непрекъснато Филип се изкарва женомразец. Как всяка дума се тълкува, преобразява и накрая украсява,  за да се превърне в това, което определен кръг от хора искат. За мен не е женомразец и намирам поведението на жълтите жени за жалко и страхливо. Уж сме равни, няма слаб пол, а после страх, страх, страх. Защо да ходят само мъже? Защо да се скапват на такива тежки битки? Защо след това дс дават всичко от себе си, за да може мадамите да плуват в басейна? При все, че женските битки са баланс, гредички и топчета,  намирам за нормално, не мъжете,  а тези мили създания да се пробват на арената. Ако 3ти път го номинират и пратят ще сцепят дъното. Дано Ралица му предложи имунитет, тогава поне ще стане интересно.

# 2 742
Сега чета каквото сте писали за спора между Аспарух и Алекса. Възможно е да получа обвинение за псевдопатриотизъм, каквито имаше тук и го приемам, но ще кажа следното- човек, който пише България с малка буква, а именно bogarija- както я беше написал Алекса, е за мен дотук. И на сръбски да я пише, да я пише с главна буква! Не съм grammar nazi и не съм тази, която да казва на хората какъв правопис и граматика да имат, моят също със сигурност не е перфектен, но абсолютният минимум е България да е с голяма буква.

# 2 743
Едита до момента ми подсказва, че в крайна сметка Фифо ще отпадне от формата от жена. Но няма да е скоро, така че ще гледаме още уникални и интригуващи сблъсъци между него и Гого на арената Simple Smile

# 2 744
На повечето от снимките, които се публикуват след предаването Мани и Илиян постоянно са заедно. И те ли са се гаджосали? Вярно Игри от любов стана работата 🤣🤣🤣🤣🤣 Балкански сериал с индийски привкус 😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт