💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 473
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 715
Случайно попаднах на лайф с Филип и за пореден път коментарът беше “Аспарух искаше да се бори срещу мъж, ако пада да е достойно” 😑😳 И още няколко в този дух. Не оправдавам мрънкащите жени в жълтия отбор.
За Филип доста ми падна в очите какво конте е, това е мъжката версия на кухи инфлуенсъри- позирането, тагването и пр в соц мрежа.

# 2 716
Да разбирам ли, че ако Жени я нямаше в играта Фифо нямаше да е номиниран ? Защото аз лично мисля, че при неговата комуникация с дамите от племето вероятността отново да е мишена е огромна. Жени само катализира процеса.

# 2 717
  • София
Случайно попаднах на лайф с Филип и за пореден път коментарът беше “Аспарух искаше да се бори срещу мъж, ако пада да е достойно” 😑😳 И още няколко в този дух. Не оправдавам мрънкащите жени в жълтия отбор.
За Филип доста ми падна в очите какво конте е, това е мъжката версия на кухи инфлуенсъри- позирането, тагването и пр в соц мрежа.
Не знам защо хората не могат да приемат, че Филип разсъждава по този начин, това е факт. Независимо какво излъчват и какво - не, това са неща, който той е казвал повече от веднъж, без някой да го пита. Защо няма такива настроения срещу Чакалов - човек, който гласува заедно с Филип, но когато жените го конфронтираха, той спокойно им каза "имам глава на раменете", макар и после да призна, че заедно са мислили за кого да гласуват (както и жените). Думите за достойнства и за липсата на такива бяха извън контекста на съвета и на номинациите. Не е нужно да си "женомразец", за да си сексист е достатъчно просто да делиш хората по полов признак, дори и да е само в едно отношение. А за инфлуенсърството на Филип... има един пост (снимка) в IG профила му, който не мога "да преглътна" и още в началото ми създаде не особено приятно впечатление за него, но не искам да го споделям.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 13:43 от La Vikinga

# 2 718
Цитат на: Bengun link=topic=1485018.msg45374808#msg45374808 date=1664702323
Мани в ИГ
[img width=480 height=600
//cdn.bg-mamma.com/9bR8/qxO1p.jpg[/img]
Добро утро от утайките и зелените лимони

Тея вече копаят дъното. Направо се закопават с това детско поведение. Не съм фен на тези изпълнения. За мен тази показност показва, че наистина са такива, каквито ги определят Пушката и Цецо. Иначе не виждам логика да се засягат. Това е Игра и в нея всичко е позволено. Илиян добре ги манипулира. А аз съм фен на Мани, но май ще се преориентирам...обаче незнам към коя женска.. Grinning

# 2 719
  • Другата България
Именно, това е неговата интерпретация на думите на Аспарух, който Аспарух всъщност каза това, че иска да се бие с мъж. Филип го преразказа, и след като продължава да го прави отново по този начин, значи не вижда нищо нередно в това.
Игра на думи, преразказ, интерпретация.....както и не само при Филип. Като вече нещо ти е втълпено, че е така, ти без да се усещаш /или пък съвсем съзнателно/ търсиш във всяка дума на обекта/субекта потвърждение за същото, като ти го повторят и още няколко човека отстрани, които не знам защо не могат да приемат, че това е или не е така, както те го разбират, като го прочетеш и чуеш, че и другите го мислят същото, колкото и да са те като бройка - и хоп, цоп - Фифо е обидил жените. Като цяло, казал е, че не са достойни. Гаден сексист и женомразец. Пък. Blush
Другото не коментирам, не ми е приоритетно при такъв формат - кой какъв е в мрежата, тя и Мирелка има голи снимки, поне една слагах тук, Звезда също, Женята е участвала в конкурс за плеймейт, постоянно се тагват с Ванко отнякъде, и още, и още. Но това поне аз не го намирам за ненормално, това си е техния начин на живот и разбирания за него, нямащи общо с предаването.
Да разбирам ли, че ако Жени я нямаше в играта Фифо нямаше да е номиниран ? Защото аз лично мисля, че при неговата комуникация с дамите от племето вероятността отново да е мишена е огромна. Жени само катализира процеса.
Аз мисля, че отново щеше да е номиниран. Сега. Интересно ми е обаче, ако изобщо Женя се усети, че така му пълнят кесията с грошове, как ще реагира. И тогава ще видим дали тя е „локомотива“, който движи влака, от който всячески се мъчи да свали Филип въпреки, че е с редовен билет.

# 2 720
Фифо се раздава в игрите и едва ли има човек, който не му се кефи, но в социален аспект е пълно дърво. Трябва да го играе малко кавалер – това е успешната формула за харесваните мъже –  в мъжкарските занимания да е успешен, но и да прави реверанси към жените.

Жени се закопа с женската коалиция. Трябваше да следва естествения ход на играта – да отпадат по-слабите. Ясно си личи страха ѝ от номинации, защото срещу нея седи Продукцията. Не е ясно кога ще я хързулнат.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 13:50 от LadyCharming

# 2 721
Много хубав въпрос, Bengun! Ако я нямаше Евгения, щеше да е същото. Защото другите момичета нямаше да са различни, и самият Филип пак щеше да играе така. Валери си играе своя игра, Лефтеров (силно се съмнявам, че е толкова хлътнал по Мирелка) си плете кошничката, а Чакалов е изключително внимателен (той работи в учителски колектив, отлична школа). Филип ги говори някакви, не си премерва винаги приказките. Отдавна не обръщам внимание на това кой какво е казал, а какво е направил. Пък и нещо се е настроил срещу женската част от колектива. Защо ли? Аз го разбирам като лошо отношение към дамите от ИВ или по-конкретно от неговия отбор.

# 2 722
За Фифо важи правилото, че когато си много добър недостатъците ти се пренебрегват. Талантът оправдава много. И аз определено го харесвам. И му прощавам каквото трябва да му простя 🤣 Аман от некадърници с големи усти и никакви умения. Филип поне е радост за окото. 

# 2 723
  • Другата България
Фифо се раздава в игрите и едва ли има човек, който не му се кефи, но в социален аспект е пълно дърво. Трябва да го играе малко кавалер – това е успешната формула за харесваните мъже –
 в мъжкарските занимания да е успешен, но и да прави реверанси към жените.

Жени се закопа с женската коалиция. Трябваше да следва естествения ход на играта – да отпадат по-слабите. Ясно си личи страха ѝ от номинации, защото срещу нея седи Продукцията. Не е ясно кога ще я хързулнат.
Съгласна съм с всяка дума.
Но аз съм много, наистина много предубедена към излъчвано, монтирано и показано на нас, зрителите.
И вярвам повече на участниците, които всички в лайфове казват, че Филип не е такъв, какъвто го виждаме по ТВ.
За пореден път ще кажа, че точно тези продуценти са склонни да покажат не Филип, а всеки един нормален човек като точно такъв, какъвто те преценят. Разбира се, и с малко негова помощ. Но, че от мухата правят не слон, а стадо слонове - това е факт. Затова хич няма да ми омръзне да си “защитавам“ онеправданите, без да влагам личен момент - така или иначе съм наясно, че Филип няма да е на финал, още по-малко победител. Но пък дано остане достатъчно дълго, за да го гледаме на битките, поне за мен е удоволствие да го правя.

# 2 724
Във Фейсбук е нещо страшно🤣 Феновете на Гого се разрастват като лавина🤣Дано продукцията гледа тези групи.

Прати ми на ЛС коя е групата, че е пълно с такива групи в Фейсбука. 😁

# 2 725
Според мен ако жълтите са на съвет, Фифо винаги ще е номиниран. Жени не само катализира процеса тя е в основата. Хитро ги прецени и успя да ги настрои срещу Фифо, а сега вече и Чакалов и е трън.
Има малка вероятност Ралица и Михаела са покажат различно мнение, но се съмнявам

# 2 726
Във Фейсбук е нещо страшно🤣 Феновете на Гого се разрастват като лавина🤣Дано продукцията гледа тези групи.

Прати ми на ЛС коя е групата, че е пълно с такива групи в Фейсбука. 😁
Ами аз съм във всички 🤣🤣🤣 Чакай сега да я потърся, че е мазало в моя фейсбук🤣🤣🤣

# 2 727
Скрит текст:
Мани в ИГ
Тея вече копаят дъното. Направо се закопават с това детско поведение. Не съм фен на тези изпълнения. За мен тази показност показва, че наистина са такива, каквито ги определят Пушката и Цецо. Иначе не виждам логика да се засягат. Това е Игра и в нея всичко е позволено. Илиян добре ги манипулира. А аз съм фен на Мани, но май ще се преориентирам...обаче незнам към коя женска.. Grinning
Шегуват се за мен, доста удачно за сметка на Цецовите думи.

# 2 728
  • София
Мани в ИГ

Същото щях да напиша и аз - могат да "блеснат" вече и с нещо друго.
Не съм фен на Мани  - нито в играта ми харесва толкова, нито по лайфовете - на последните два преживяше нещо включена на камера. Е, ами не ми е нормално - ако си гладен, яж, пък после се включи, но тя гледа да се намърна навсякъде, където може. Интересува се и изтъква само себе си.
От тройната им коалиция засега само Фейгин ми е все още положителна.
За Илиян отдавна си казах мнението - не ме кефи.

# 2 729

Общи условия

Активация на акаунт