💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 418
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 360
  • SF
Аз ако съм на Виктория, след такова представяне, вече никога няма да се обадя за нищо и срещу никого. На съветите ще гласувам с половин уста само заради регламента, че трябва да гласувам. Първо ще номинирам участник, после ще му правя масаж, ще му нося джанки и ще му се извинявам на всяка минута.
Тя също никога за нищо не пасна.
Оня ден на халките в пясъка нещо се би, но добре че беше в тандем с Мани. Сама май щеше да е много на нула. Вряка, вика, кряка, но в битките я няма никаква.

Кой пишеше минуси и плюсове на играчите? Един огромен за Виктория до края на участието й!

# 361
На фона на синьо небе/море може синьото въже наистина да не се вижда. Или Вики да е късогледа. Или да е адски зле просто.
Генчо като капитан много добре се справя.
Класната очаквано добре командори.

# 362
Чакалов и Валери ми изглеждат най - несинхронизирани.Жени прави каквото може не мога да и го отрека ,ама те ми се струва ,че не слушат много внимателно

# 363
  • London
Това май е най-тъпия епизод досега. Спокойно може повече да не включват тази игра занапред. Адски скучна и тъпа....поне за зрител. Там може и забавно да им е било, на мен е скучно.

Вики голяма излагация обаче. Направо бих я номинирала след това ...буквално си ги изпрати пак на реката.

Късогледството е вариант, но можеше да каже преди това и откаже поста. Не знам защо реши, че най-важното е да крещиш....нали следва и да има съдържание каквото крещиш. А и да бъркаш чак така ляво и дясно ....не е за пъзели и такива логически неща. Все едно Куков в женски род гледам днес.

# 364
  • София
Като ги гледам, май най-добре щеше да е Илиян да вика. Хем да е висок, хем да му щрака нещо в главата... Ама нА.

# 365
  • Варна
Когато Касим закъса на стената след едно известно време му пратиха помощ. Иначе вероятно все още би стоял там. Сега обаче защо не позволяват смяна на Виктория. Simple Smile

# 366
Леле Виктория какъв възел е заплела!!! Да се отказват!
Просто да не си на тяхно място сега. Виктория прави всичко друго, но не и да си опича мозъка, да гледа и да вижда, ако може, не само да гледа.
Миличкият ми Гого!
Цецо сигурно е горд, че Вики го командва, дори и в момент като този, но Гогенцето...
И Фейгинчето....

Другите играят, събират части от пъзела, а синичките си стоят.
Гого щеше да ги поведе ако го бяха избрали за капитан. Като разбра, че от тях нищо не става реши да не се предлага за викач. Не знам колко щеше да крещи, но е толкова умен, че щяха първи да развъртят въжетата.

# 367
Ха ха, не че нещо, ама ако Фифо или Гого минаваха като Елица, щяхме да припадаме колко са добри и крачат смело Joy

Леле сините са трагични. Чак не мога да повярвам.

Абстрахирайки се от симпатии, за мен много точен коментар на ситуацията при червените от Мира и Елица.

Жълтите що не избраха Ралица за капитан? Тя се представи добре миналата седмица.

# 368
  • SF
Като е късогледа, да каже: Мога да крещя, но съм късогледа! Аз и Касим не сме за тая работа!
А не "Ами добре, нека аз!".
Не искаше да бъде на този пост, но се удари в гърдите и прие.
И не, не е "на всеки може да се случи". Тя ги оплита и изостава катастрофално след другите.
Генчо се забави с 2-3 минути след Жълтите. Виктория направи играта безинтересна.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:49 от Esmee

# 369
Кой спечели битката на територия.

# 370
Свърши ли тази мъка вече?

# 371
  • Където морето целува небето...
Едно е да вървиш смело и уверено, съвсем друго е да правиш крачките, преди да си чул командите.

# 372
  • London
Дълга и скучна игра.
И предвидима.
Ами не е предвидима по принцип. Тук сините имаха шанс....в повечето игри изначално си нямат, но на ....Виктория се оказа магаре в космос.

# 373
  • SF
Не.
За тези, които не гледат: Споко! И ние нищо не гледаме!

# 374
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Генчо се справя много добре, Джаферович също не е зле. Виктория.... ако е късогледа, трябваше да каже. Безумно е да си очите на групата, ако не виждаш. Мъка е да ги гледа човек. И не е трудно заплетено въжето, двама трябва да се завъртят няколко пъти един около друг, но няма кой да види. Реката съвсем заслужено ги чака отново.

Общи условия

Активация на акаунт