💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 364
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 540
Сините имат нужда от лидер. Спешна нужда. Дано сърбина се справи в тази роля.

# 541
Стига с този отбор лилипути - много грозно звучи. Ръстът е предимство при мъжете - факт, но не основното - много по-важно е мъжкото излъчване и поведение. Фиксирането само върху външността е много повърхностно.

# 542
За мен грешката при Супергероите беше на Виктория, не на разпределящия.
Те няма как да знаят кой как ще се справи, нормално е да търсят играч на база глас. Единствено можеше да им е в плюс да се усетят, че повечето мъже имат по-добра пространствена ориентация от жените, но не е гаранция.
Виктория се оплете и отново извади оправданията - червеното го виждам, жълтото го виждам, ама нашето - не. Ами мисли малко, то не е само до виждане.

Цецо е... нямам думи. Със зъби и нокти я защитава. Не можела да реди пъзел, затова се издънила. Не, издъни се, защото не можа да разплете елементарна плетка над един час.
Виктория, а не Касим, е най-слабото звено в племето ѝ. В абсолютно нищо не я бива и за всичко си намира оправдание. Отделно от това е много неприятна.

# 543
Виктория не е претендирала, че може всичко в днешната игра, напротив. Касим отказа да бъде на поста на Виктория, защото не можел да вика, щял да му падне гласа. Той какво може изобщо? Никой от сините не искаше позицията на Вики и тя единствена пое отговорност. Недолюбвам я, но в случая тя се жертва.

Валери се изрепчи, защото Чакалов се удари. Двамата тръгнаха бързо, а Жени обясняваше на предишните как да спуснат въжетата и за секунда ги изпусна от очи.
Добре де, а защо не сложиха Фейгин? 🤷
А аз се питам защо никой не предложи Илиян.

# 544
Илиян голям стратег ще излезне.Все минава между капките включително и в днешната битка.

# 545
  • София
La Vikinga  тука малко двойни стандарти ми се струва ,че има.При Жени първите седмици може ,а сега при Филип не.Някак си не е е много честно.Факт е ,че се изговори няколко пъти ,но не е нищо ново за това племе.Да не забравяме диктатурата на Евегения първите седмици .
Не си спомням някои от загубилите или провалилите се на компонент при "Безстрашните", да е поемал вината си открито, както е в случая. Сигурна съм, че Жени е коментирала чужди загуби в синхрони, но не си спомням да е казала нещо на Лефтеров при загубата на капитанската битка, нито пък той да е поемал вина за нещо. За да се озоват миналата седмица на Стопанството имаше съвкупност от обстоятелства, а не една грешка, затова отново изключвам възможността да е "натяквала" на определен човек. Едва ли в мои коментари съм одобрила нечие нактякване, за да се говори за двойни стандарти, нито има битка, в която да ги е провалил именно Филип.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:38 от La Vikinga

# 546
Може би се е очаквало, че Касим като човек на логическата мисъл, ще изгражда някакви стратегии, хитри ходове, ще има някакви работещи идеи. Ама - цъ. Касим няма логическа мисъл, нито е умен, изобщо е толкова жалък. Да научиш определени алгоритми и да ги прилагаш - няма нищо общо с ум, както и с логика. Продукцията е избрала едни хора, които да ходят на реката, а другите, своичките, да се менкат на креватите.

# 547
  • Другата България
На Жени видяхме ,че най -големия и проблем не е ,че не се справи с пъзела и поемане на отговорността ,ами какво ще каже или направи Филип.Всичко около него се върти.Колкото до "комплексара" той пръв отиде и я прегърна след битката (чисто човешки според мен) пък нека не е мъжкарско неговото поведение , и за така нареченото натякване за пъзела от негова страна при положение ,че той не каза нищо грешно.Факта е ,че Жени се обърка точно накрая там.
Тъкмо това идвах да пиша, но ти си ме изпреварила.
Тази жена е обсебена от Филип, той нито я е упрекнал персонално, нито се е обърнал към нея лично, нито я е посочил с пръст - напротив, държа се наистина джентълментски, да, каза го това на масата за пъзела, но трябваше да каже НЕЩО, то това НЕЩО е очеизвадно, да не говорим и че нито един от останалите не продума НИЩО. Всички мълчат, всеки по различни причини. Това е племето с най-много мълчаливци, когато трябва да се обсъди каквото и да е, различно от това колко дружинната е УАУ. Когато същата беше капитан, можеше да критикува Филип. Сега обаче сакън - , да не се разреве жената. Тя и затова взе думата първа, да “избяга предварително“, защото очакваше именно критики от Филип. Много жалко поведение. При положение, че на всеки може да се случи, и че все пак не са на реката, и че все пак тя се справи прилично с ролята си, и позицията си.
И докато е обсебена от един играч, а именно Филип, то пропуска че именно “верните“ ѝ дружки като Михаела, а подозирам и Ралица, ще се отдръпнат и ще минат в противниковия мъжки лагер. Защо ли?

# 548
  • София
И? Трябва да се съобразява какво говори, заради нея ли? Направо всички да излизат и да дадат на пишман гримьорката парите .Тъкмо ще си останат в телевизията 😉
Не съм казала, че някой трябва да се съобразява какво говори заради Жени. Попита защо bonbonka6 беше определила разговора на масата като натякване, и посочих неща, които могат да се възпремат като натякване, например, да повториш нещо, което вече е казано, дори от самия теб, както и от човека, на когото го казваш.

# 549
  • earth
Стига с този отбор лилипути - много грозно звучи. Ръстът е предимство при мъжете - факт, но не основното - много по-важно е мъжкото излъчване и поведение. Фиксирането само върху външността е много повърхностно.
Спазвай правилата на форума, че тук има хора, които докладват на модераторите.

ПП Всякакви дискусии върху това предаване, които не са повърхностни, са проява на повърхностно поведение.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:40 от morisay

# 550
За мен Елица виждаше. По трасето ходеше много уверено, както и после пъзела го нареди бързо...

# 551
Филип видя Жени паднала духом заради загубата и с кеф я нарита. Много се надява другите да я номинират  Един капитан трябва да даде кураж на племето ди, най-малко да я успокои, че нищо толкова фатално не е станало.

# 552
За мен Елица виждаше. По трасето ходеше много уверено, както и после пъзела го нареди бързо...

Не можах да гледам, но няма да е сефте точно на тази игра някой да вижда.
Джафката доста лицемерно пое отговорност, пак насочваше и увърташе. Не мисля, че й беше толкова кофти, колкото говореше това, което се очакваше. Лисица, макар и елементарна, е тя.
От Филип не видях никакво шокане на канче.

# 553
На Жени много вероятно ще и се наложи тази седмица да мине през индивидуална битка на арената. Не виждам друга възможност, ако жълтите са на съвет. Както и по-рано написах - тази и може би следващата седмица ще оформят нов, вече смесен като полове алианс. И поне една от жените няма да е част от него, според мен Михаела.

# 554
Другото от което останах много приятно изненадана е Чакалов как отвърна и скръцна със зъби на Евгения (перфектната)по време на битката ,която като захапе някой е като питбул .

Общи условия

Активация на акаунт