💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 390
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 435
Валери ми е много тих и злобен.

При сините и двата лагера са си в правото.Факт е,че загубиха и от тук нататък не знам на къде.

# 436
  • SF
Истината е, че Виктория си мислеше, че и това го може! Има си самочувствие, че я бива.
Тя дава думата, тя изслушва, тя не иска да слуша, да говорят.... Помня, когато Велислава предлагаше да си казват всичко в очите, оная как не знаеше какво да говори и им бягаше....

Абе не са окей нещата при сините. Манито и то - искам да съм капитан! Гласувам да съм капитан! Гласувайте за мене да съм капитан!
Ами, ето, капитан си сега! Може да направиш сал и да го пуснеш по реката.

# 437
  • София
Виктория не е претендирала, че може всичко в днешната игра, напротив. Касим отказа да бъде на поста на Виктория, защото не можел да вика, щял да му падне гласа. Той какво може изобщо? Никой от сините не искаше позицията на Вики и тя единствена пое отговорност. Недолюбвам я, но в случая тя се жертва.

Валери се изрепчи, защото Чакалов се удари. Двамата тръгнаха бързо, а Жени обясняваше на предишните как да спуснат въжетата и за секунда ги изпусна от очи.

# 438
Цветан е толкова пристрастен, че направо е неприятен, към себе си когато е виновен, е същото, уморих се да ръмжи с това гласище. Не харесвам Илиян, но ще бъде прав тук май.

# 439
  • София
Виктория че оплеска нещата - оплеска ги, ама и на капитана работата е да поема отговорност. Не само да се ползват благините на поста (два гласа).

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 14:44 от лято!

# 440
Мисля, че в сините има прекалено голямо напрежение и затова не могат да се справят. Подобно блокиране съм виждала само, ако хората се намират в голям стрес. Никаква стратегия, всеки за себе си, всички искат да са капитани, но на какво? От самото начало им липсва отборен дух или ако малко се скрепи, ще се срути. Според мен в това им е проблема.
Аз мисля, че Мани е трябва да си поеме отговорността, освен Виктория. Виктория се поблазни от позицията, а Мани изобщо не става за капитан.

# 441
Пандичката да не ревне сега, че Алекса отива при джанките.

# 442
  • London
Валери ли е този, който си изпусна нервите след като "Безстрашните" загубиха Резиденцията? Не различавам мъжете на "Безстрашните" с тези очила и в тази битка?
Как си ги изля понеже не гледах?

# 443
Аз Алекса мисля. Как за разнообразие от глад край морето го чака глад край реката. Елица дали ще се опита да му даде скришом храна.

# 444
  • София
Как си ги изля понеже не гледах?
Изръмжа "как може да ни бият" и стисна юмруци. Един месец - възпитан и тих, една игра, в която му отнеха едно от сетивата - и избухна.

---
Жени се чувства виновна за загубата, без значение от думите на останалите, разочарованието им е явно. Не е толкова учудващо, нормална човешка реакция.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:14 от La Vikinga

# 445
  • SF
Пандичката знае от миналата седмица, че Гого е отстранил Велислава и Алекса ще заеме мястото й.

Червените сияят: Обратно вкъщи!! Веселина е доволна. Не са яли една година.
Суджука, суджука искам!!!
Режимът е от всичко по много!
Гньетат.
Прави пред отворения хладилник. От кога не са яли????

Сините:
Айде, скъпо племе, добре дошли отново в нашия петзвезден - Дивата река! (мани)
Смятам, че не можахме да изградим добра стратегия.
Цецо: Защо, аджеба, хората, които си знаят постовете, не поемат инициативата си.
Защо не са сложили Касим на пъзел? - Страх го е, че ще му падне гласа.
Хванало го е шубето.
Мани: Досега слагахме Касим на пъзелите. Говорихме си, че това не е правилна стратегия.
Илиян: Цецо каза защо слагаме Вики на пъзел? Но ние не сме се провалили на пъзела. Ние въобще не стигнахме до пъзел.
Касим си е поемал отговорностите на пъзела. Бил е и на битка за спасение.
Според Цецо Касим не е бил на пъзела, защото Вики казала, че тя ще поеме поста, и всички скочили "да, добре, така ще го направим!"

Видяха жаба под навеса си.

Жълтите:
Леко сме разочаровали поради факта, че си бяхме наумили, че ще вечеряме днес на Резиденцията.
На Жени не й е останала сила и глас. Извинява се за двете ъгълчета. Могъл е и Филип да навигира племето. Дали Филип я е сложил нарочно на тази позиция??
Филип/ отидохме заедно на пъзела, но Генчо успя да го реши преди нас. Доста време го решавахме този пъзел.
Ще му натриват носа на Генчо да не се перчи толкова много.

Червени/
Генчо и Гошо: Тая битка е била мечтаната капитанска битка. Точно като за Генчо.

Жълтите:
ДнесКА полупаднахме.
Пазарят се за капитанската - пица ли, грошове ли, предимство ли, мечовете ли....
Валери: той си мисли, че тези саби ги предлагат на по-напреднал етап от играта. Аз за моите саби не см казал на никого, защото какво ще им се правя на интересен, че съм отказал некви саби.

Жени в женския лагер: Ще си понася отговорността. Всеки път нея я карат да носи отговорност.
Учи мирела как да духа заедно с вятъра. Номинират всички Филип, а тя номинира Жени за капитан. Голяма глупост от нейна страна! Мирела е трябвало да номинира също Филип.

Харесват го като качества в битките.
Лека! (дразни ме, че не казват Лека нощ, а като таксиметрови шофьори: Айде, лека!)

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 22:31 от Esmee

# 446
  • София
Изръмжа през зъби "Как може тия да спечелят бе? Как може!".

# 447
Виктория и Мани имат солидарна отговорност за това фиаско.
А играта беше такава, че сините имаха абсолютен шанс да се борят за победата. Нито беше силова, нито за ловкост,бързина и издръжливост. Много жалко за тях, но сами си го направиха в крайна сметка.

# 448
Аз гледам със забавяне, но картинката е ясна, а Виктория ми става все по-неприятна. По-горе сте го писали. Все "знае" как трябва да се направи Нещо, но Нищо не може да направи тя самата. Само някакво самочувствие, което единствено на ръста и отговаря, не и на способностите.
В началото Мани и компания ми бяха неприятни, сега направо печелят симпатии, гледайки Виктория.

# 449
Аз Алекса мисля. Как за разнообразие от глад край морето го чака глад край реката. Елица дали ще се опита да му даде скришом храна.
Не, Елица ще го наблюдава отдалеч, с ОКОТО, да не съгреши с Мани😜

Касим защо се оправдава, че нямал глас- спомням си колко силно виеше на няколко от игрите.

Общи условия

Активация на акаунт