💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 391
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 450
  • London
Тъкмо се зачудих кой изсъска така през зъби от мъжете на Жълтите, пък то Валери.

Злобно прозвуча.
Какво е казал Валери, че не гледах?

# 451
Миналата година на тази игра се скъсахме да се смеем. Още си спомням Морунов как накара Мани да го хване за колана на гащите и да не шава много, много. Вървяха внимателно и нямаше такива зверски удари .
Днес толкова дълга и монотонна игра.., още ми кънти :  ДАВАЙ, ДАВАААЙ. Какво да дава - отпред му - греда, пълна простотия беше и са прави да се възмущават, че не ги насочваше, а само крещи жълтата

# 452
  • София
Ами сините си изгониха единствения човек, който поне малко ги сплотяваше. А и можеше с нея да отидат на резиденция точно на тази битка.
Цецо хем е прав, хем не е. Никой не пое отговорност, така е. Но Вики го направи и ги закопа, та тя си е виновна.
Елица 100% виждаше. Личеше си и на терена, и на пъзела.
Жълтите...еми Жени се справи много добре, няма нужда да се обвинява (още повече, че никой не я обвинява). Валери малко ме учуди с тези изблици.

# 453
За който не е гледал- скука,даже ми се доспа!

# 454
Целия развой на битката се опорочи от това, че Елица вижда. Мани поне да махне идиотския венец.

# 455
  • София
Какво е казал Валери, че не гледах?

Изръмжа през зъби "Как може тия да спечелят бе? Как може!".

# 456
Не мисля, че Мани е виновна за фиаското на сините. Не е врачка, за да предвиди, че Виктория ще се обърка. Все пак Вики доброволно пое отговорността.

# 457
Велислава щеше да ги закопае (другите отбори) на тази игра, уви, Касим е по-интересен персонаж, така че продукцията даде игра за ниски хора с малко килограми.
Сините бяха трагични. Мани е виновна, че не хвана юздите на отбора. Виктория е виновна, че се набута на пост, за който не е сигурна. Останалите са виновни, че никой не поиска да хване поста. ВСИЧКИ са виновни за мен и тази седмица са заслужено на реката. Ако беше някоя силова битка е ясно, те просто нямат шанс срещу силовите отбори, но тук беше въпрос на правилно изградена стратегия, където трябва да са добри по принцип.
Жени и Генчо се справиха супер. Браво!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 22:27 от Jenaiassez

# 458
  • София
Цветан за кого се мисли? Неговата възлюбена дори не ги заведе до пъзела, за да обвиняват Касим за нещо. Виктория каза, че не е сигурна дали ще реши пъзела, до който не стигна, не каза, че не различава посоките. Илиян цял епизод е прав за всичко.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 22:49 от La Vikinga

# 459
Ама те сините всички са изгонване -без Гого и  Мани евентуално. Поне няма да ме е яд на номинациите.

# 460
Цветан се опитва да пренасочи огъня от Вики към Касим. Грозна история. Но и в този разговор личи, че Мани няма лидерски качества.

Напълно си заслужават да са на реката. Жалко, че Илиян не пое отговорност или да застане той като зрящ или да изстреля Касим там.

# 461
И Касим е нагъл обаче. Не бил казал, че ще му падне гласа, а само че е по-нисък..
Илиян е най-прав

# 462
  • Стара Загора
Цветан е най-голямата жена в племето.

# 463
  • София
Виктория и дружката й Гаргамел са кухи като лейки. Общо взето цялото племе са толкова смешни, че май там си им е мястото. Само ми е жал за Дон Кихот със засукания мустак, че само от него става нещо.
А пък тази Елица колкото я харесвах , толкова я мразя вече. Мразя измамници !

# 464
  • Вестерос
Цецо е толкова смешен как защитава Виктория, която провали всичко. Наглеят и двамата много

Общи условия

Активация на акаунт