💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 350
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за новата тема и за всичко, което правите!
Аз също мисля, че Алекса и драмите покрай него няма да ни бъдат спестени.
Гого има страхотно тяло. Радва ме и в игрите, както и това, че е премерен, поне засега. Ако беше само атлетичен хубавец, но пълен ръб и некадърен, нямаше да ми хареса. Гласът му обаче ми е много неприятен.

# 31
  • София
По инерция гласувах, че жълтите ще спечелят резиденцията, но всъщност съм за сините, стига са ги хапали комарите на тая река.
Гласувах да влезе Елина, само защото ми писна да слушам "Алекса, Алекса, Алекса"! За съжаление обаче, смятам, че ще е той.
Сезонът дотук е много добър, дано не го оплескат в техен стил.

Благодаря за темата!

# 32
Сезонът е добър. Гледам (и коментирам!) с интерес! Не мижав!
Готини жени, готини мъже, Гого...какво му трябва на човек!
Признавам си, че в началото подходих с предубеждения, като стара сървайвърска фенка, ама с всяка изминала седмица ми става все по-интересно. Дано игрите са честни!!!

# 33
Благодаря за новата тема Simple Smile не знам защо имам предчувствието, че жълтите ще са на реката тази седмица, вече 3 седмици изкараха на “лукса”, трябва да има баланс 😃

# 34
Специално за армията фенки на Гого качих току-що, този нов тапет с компилация на повелителя на пясъка, да краси темата цяла седмица 😋😊

Тук с по-добро качество

След като ги изгледах около 50 пъти и получих лека тахикардия сега се освестих и съм по-добре. 🤣
Благодаря за труда, нищо, че здравето ми е разклатено 🤣

# 35
Записвам се в темата. Да влиза Алекса най-после и да започва театрите!

# 36
Специално за всички съфорумки, които симпатизират на Гого Innocent
Скрит текст:

(снимките са от 2018)
Мистър ИВ 4 Blue Heart

# 37
Не знам къде са подготвили да вкарат Алекса. На резиденцията или в стопанството 😅😅😅 От това зависи и къде ще са сините. Не ми се иска да ги мъчат още на реката, за да ги поведе точно той към мечтаните висини 🤔

# 38
  • Sofia
И аз да благодаря за темата! Simple Smile Моите желания са сините в резиденцията - време им е да хапнат, стига са ги яли комарите. Червените в стопанството, а жълтите на реката. Искам да видя как Джаф, Джаф ще плете интригите нахапана. А и трябва да има баланс. Simple Smile

# 39
Момичета,какви снимки поставяте!Ми как ще спим сега?

# 40
  • SF
Е защо не го искате Алекса? Нали ви интересуваха силовите игри, атлетите, състезание като състезание, мускулна маса, разговори за белтъчини, калории, аминокиселини. Какво ви става сега с тази Елина?

Да влиза Алекса и да има любов! Simple Smile Но за да ми е по интересно на мене, да влиза в нестандартния отбор на сините.

# 41
Боже, боже...снимчици...

По същество...Ах, щях да питам нещо...
А, сетих се! Алекса преди териториалната битка ли ще влезе или след това? Мисля си, че той доста ще подсили синия отбора и този момент е важен.

# 42
И на мен ми се струва, че сините ще са в стопанството. В този състав трудно ще преборят другите. Касим ми се струва, че ще започне да върти номера. Ще врънка, ще се прави на интересен, ще ходи от човек на човек и ще пита - защо не помни това или онова. Може дори и да саботира. Така или иначе е нарочен, за какво да си дава зор? В червения отбор ще се сърдят, страдат, клюкарят. На жълтите им е отредена любов.

# 43
Благодаря за темата, Дяволо!
И аз с мнозинството - мисля, че е ред супергероите да идат да похапнат, и битката не е силова, имат шанс. За Алекса и Елина - не харесвам нито един от двамата, но е ясно че Алекса ще влезе в племената. Като цяло оценявам сезона като много добър до момента.

# 44
Искам сините в резиденцията, жълтите при кокошките, Алекса вън от формата, а Елица и г-жа Млад Меринджей на реката Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт