💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 384
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 15
И аз мисля, че Алекса ще влезе.

# 16
  • SF
Като участници от Елина и Алекса Елина ли ви е по-интересният участник?

# 17
Запис в темата. Гласувах с все ми едно кой от двамата ще влезне.
И един секси Гого за разкош с дълга коса.

# 18
  • София
Благодаря за темата!
Утре стискам палци на жълтите за резиденцията, сините за стопанството и червените, начело със страдалната Геновева да ходят на реката. Поне няма да реве, че любимия ще е на студено и гладен, защото в стопанството, ако не друго имат храна и легла.
Колкото и да не ми се вярва, че ще стане, надявам се от резервите да се класира девойката, а не Алекса. Всъщност момчето ми е симпатично и ако "пандичката му" не беше в играта/или се беше държала по друг начин, щях да съм за него.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 11:27 от gg__

# 19
Запис в темата. Очаквам седмица на драми, Алекса при сините в резиденцията, Елица с подути от рев очи, ще започнат съмнения за саботажи и при сините и червените. Язък за добрия каст. За сега сезона за мен е добър.

# 20
Слагам ви един хубавец да спите спокойно

# 21
Благодаря за новата тема
Убедена съм че Алекса ще влезне. Явно ще е при сините и цирка ще започне
само не знам накъде ще наклони сериала -  индийски или турски Smiley
За неизкушените-  каква е разликата между двата ?
При единия много не говорят, само се гледат. При другия раздават аспирин.

# 22
  • София
Специално за армията фенки на Гого качих току-що, този нов тапет с компилация на повелителя на пясъка, да краси темата цяла седмица 😋😊

Тук с по-добро качество

# 23
  • SF
Гого президент!!!

# 24
Моля ви, спрете със снимки на Гого и Фифо, ША ПРИПАДНА Heart Eyes
(един Куков за разкош плийс?)

Иначе гласувах Елина да влезе, само защото не искам да влиза Алекса. Но знаем какво ще се случи.
Също за много добър сезон засега, кастът е топ, особено в сравнение с Фермата.

# 25
В анкетата за жените не успях да гласувам, но в мъжката дадох глас Гого, Гайтанов и Куков. Първите двама изглеждат най-жилави и издръжливи.
Гого ми хареса още в самото начало, но от него очаквам изненади. Съвсем не е толкова "невеж" по отношение на коалиции и стратегии. Така смятам. Дори, смятам, че си играе играта с много добре обмислено ходове. Бързо мисли и е поне 2 хода напред. Няма нужда да се перчи с какво може и не може. Тихо и котки и незабележимо да върви напред. Иначе ще го изгонят много бързо. Дано казаното от него да го видим. Ще е радост за окото.
И аз съм на мнение, което изказаха и други, че Алекса ще развали отбора и ще всее раздор.
Нямам инстаграм, но разбирам, че още Елица и Алекса не са се включвали. Защо ли? И с кого ли са останали близки след игрите?
Много негативи си спечелиха. Ама то няма какво да е друго. Пошлост и подлост.
Тодор беше по- човече от нея. Пожелавам им 2 седмици река.
Сините в резиденцията, жълтите на баира и Елица на реката.

# 26
Слагам ви един хубавец да спите спокойно

За мен изглежда по- добре от Гого 😉

# 27
  • Буркина Фасо
Моля ви, спрете със снимки на Гого и Фифо, ША ПРИПАДНА Heart Eyes
(един Куков за разкош плийс?)
миглата от миналата година е трепач Smiley

# 28
Чакалчето на утрешният лайф след игрите го призовавам да вземе да ни поздрави онлаин. Grinning Като най-лудите фенки на Гого. 😁Grinning

# 29
  • София
Дяволче, Бенгън, благодаря за прекрасната тема и статистиките!
Гласувах, че искам Елина да спечели, не защото я харесвам, а защото не искам Алекса да влиза в играта. Не го харесвам и съм сигурна, че като ги съберат със сълзливата пандичка, останалите ще започнат да си говорят самички и силни и достойни играчи ще отпаднат, просто защото ще има непробиваема коалиция, а продукцията ще удря по едно рамо да им разчиства пътя. Също така смятам, че е изключително нечестно да има двойка в подобни формати, защото тя е винаги няколко обиколки пред другите. Комфортът да имаш любим човек до себе си, подкрепа, гръб, съюзник и единомишленик е несравним и  дава спокойствие, сили и увереност.
Изгледах и гостуването на Гайтанов при Чакалов и още повече ме е яд, че това дете отпадна, имаше много какво да ни покаже.

Общи условия

Активация на акаунт