💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 327
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Жени отговаря на въпроси, свързани с "Игри на волята":

Скрит текст:

# 46
Боже, само аз ли не мога да харесам този Гого...
Не знам, не е моя тип.

# 47
  • SF
Само ти!

# 48
На колко години е Гого? Ако снимките са от 2018 много се е състарил за 4 години. И позьорче си пада с хавайска ризка…

# 49
А аз все пак допускам и вероятността Алекса да НЕ влезе и да настане всемирен смут и ужас от разбеснялата се годеница😵💫
Ама страхотна сюжетна линия би се заформила така- отмъщение, вдъхновение за победа заради Него…и поток от горчиви сълзи и заклинания на развален български от Елица🙃😆
Не че продуцентите ще го направят, движат се по баналната линия дето всички я разчетохме още преди да се разгърне, но не пречи да подхвърлим идеи за другия път😀
🤣🤣🤣🤣 Разбеснялата се годеница се промъква на реката да души Елина, защото е елиминирала любимата Алекса 😅😅😅

# 50
На колко години е Гого? Ако снимките са от 2018 много се е състарил за 4 години. И позьорче си пада с хавайска ризка…
Е, това май е някаква реклама.

# 51
Боже, боже...снимчици...

По същество...Ах, щях да питам нещо...
А, сетих се! Алекса преди териториалната битка ли ще влезе или след това? Мисля си, че той доста ще подсили синия отбора и този момент е важен.
Резервите се присъединяват след териториалната битка. Не знам сините дали ще успеят да се преборят за резиденцията, но се надявам поне на стопанството да отидат.

Този Гого много плочки, много нещо. Simple Smile

# 52
Мони , само ти 😄

Много е готин на тези снимки , с лека брада ми е в пъти по-симпатичен . Иначе и на мен ми изглежда по-голям … на и над 30 . Цялостното му представяне ме впечатли , а с новите фотоси , вдигна левъла и във визуален план .
Само този глас е дразнещ , ама иначе щеше да е прекалено съвършен 😜

# 53
  • София
На 25 според промоционалната снимка в страницата на формата, но там беше посочено, че Куков е на 22 г.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 23:33 от La Vikinga

# 54
На "младите" снимки Гого не ми харесва, детенце е. Но тази с дългата коса е топ.

# 55
  • Варна
Аз пък не мога да разбера защо не се радвате на любовта между Елица и Алекса...

# 56
  • SF
Визията му малко ми напомня на Д'Артанян.

# 57
  • София
Михаела лудата глава!
Някой смелчага? Wink

# 58
  • София
Ето и малко непринудени стоп кадри на някои от момчетата, качени в официалната страница на формата:

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 18:21 от La Vikinga

# 59
  • София
Всъщност утре териториалната битка, ако съдим от промото е онази, в която отборът е със завързани очи, а един ги координира и насочва? В тази връзка, голяма грешка (да се чете, че ще им липсва в тази конкретна игра, правилно я посочиха, мал шанс, че отпадна тя, а не Касим) на сините, че изгониха Велислава, ако не друго тя демонстрира, че проблем с викането няма, а на първия пъзел с Касим, показа, че и при напрегната ситуация, умее да успокоява и да не напряга другия/другите. Виктория честно не мисля, че ще е топ, но също няма причина да не се справи. Жени - също мисля, че ще и се получат наставленията, но не видях при червените кого са избрали?

Общи условия

Активация на акаунт