💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 651
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 60
но не видях при червените кого са избрали?
Генчо

# 61
Поспрете се малко, бре!😀 Имаше някакъв мижав шанс Чакалов да привика Гого тук, ама  как да пристъпи момчето, като то толкоз любов си е за страх!😏
Хич не искам Алекса да влиза. Да стискаме палци Елица да е по-овладяна, че иначе ще е трудно търпима гледка.
Благодаря за темата! 🙂

# 62

В момента изглежда най-добре. Това е от лайфа преди два дни😊

# 63
  • София
В анкетата посочих, че битката за територия ще спечелят "Безстрашните", а битката на резервите - Алекса. Надявам се обаче Елина да се представи добре, и битката да е поне интересна. Сезона оценявам като много добър досега.

# 64
  • España
Визията му малко ми напомня на Д'Артанян.
По-скоро на Арамис!😉

# 65
  • Euskal Herria
На мен ще ми е интересно, ако червените отидат на реката. Всички гладни, само Георги нахранен, а Елица - с измити зъби. Simple Smile

# 66
  • София
Аз залагам на Супергероите.
Ако следваме модела резервата да акостира в резиденцията. Има логика - и едните и другия/та са изгладнели и изтормозени.

Жени отговаря на въпроси:

Жени се е запознала с Ваня във фейсбук (аз знам историята, но го пускам за тези, които не знаят)
Жени е най-близка след предаването с Мирела
Туджаров я е подготвил за пъзелите, много яко са тренирали (това също се знае вече)
В племето на Безстрашните е било нон-стоп купон и смях (същото казва и самата Мирела), като най-забавния е бил Чакала

Белезите все ощя стоят...
п.п. Валери също все още има белега на ръката, пак от този дънер!

Мирела
екстремно-спортно момиче

Мани
бикини фитнес 😮

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 00:02 от Diavolo

# 67
Някои съжаляват Гого , че е попаднал в неправилното племе, но според мен това не е така. Представянето му е на много високо ниво, но на фона на изпадналия отбор без никакви шансове почти , направо изглежда геройско. На всяка битка , ръфам всички пръсти нокти да победи на всяка цена. Ако беше примерно в някой друг отбор , щях да гледам на успехите му , като на поредния силен играч ,забиващ пирон в ковчега на бедните Сини , и може би изявите му нямаше да ме радват толкова. Подозирам, че ще се сдушат с Алекса и ще станат носещия тандем там , а после ще си откраднат капитан Елица и войната с червените ще стане ожесточена . Или поне този сценарий ще ми бъде приятно да гледам .

# 68
Е, сега след последната снимка ще сънувам кошмари.

Аз искам Алекса като влезе при сините, да започне да задява момите  от племето и да забрави с коя е влязъл...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 00:21 от LadyCharming

# 69
Аз залагам на Супергероите.
Ако следваме модела резервата да акостира в резиденцията. Има логика - и едните и другия/та са изгладнели и изтормозени.
+1 .. макар, че стискам палци на жълтите.

За другото гласувах за Алекса. Никакъв шанс след такъв монтаж за него и толкова говорене за него още от първия ден, да си тръгне Sad  Драмата продължава.

# 70
  • София
Търсят се следните зодии за статистиката:

Касим Касимов
Георги Протогеров - Гого
Аспарух Тотев - Пухи
Валери Григоров
-
Михаела Тодорова
Велислава Ангелова
Мирослава Профирова
-
Иван Мирчев

# 71
Е, сега след последната снимка ще сънувам кошмари.

Аз искам Алекса като влезе при сините, да започне да задява момите  от племето и да забрави с кого е влязъл...
Много добър кълнеш 🤣🤣🤣 Пандичката бързо ще хване гората и право към Четвърти километър 🤣

# 72
  • SF
Кажи ми датите им на раждане и ще ти кажа какви зодии са. Simple Smile

# 73
  • София
Е, то ако ги знаех 😁
Ако някои от вас са в лайфовете, питайте

Чакала ако знае, да каже. Това не е спойлер и няма глоби. 😀😉

# 74
Търсят се следните зодии за статистиката:

Касим Касимов
Георги Протогеров - Гого
Аспарух Тотев - Пухи
Валери Григоров
-
Михаела Тодорова
Велислава Ангелова
Мирослава Профирова
-
Иван Мирчев
Абсолютно предположение, без изобщо да съм запозната с персоните им извън играта, дори пропускам споделената тук информация за тях от инстаграм
Гого - прилича на стрелец
Пух - Рак, Риби Телец
Валери- кой беше
Михаела -водолей или близнаци
Велислава -пас .. креслива симпатяга
Мирослава - скорпион , овен

Хайде давайте и вие предположения да видим колко сме познали

Общи условия

Активация на акаунт