💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 380
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 75
В интервю на Мария Гроздева намерих, че Валери е риби (приличаше ми на рак).

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 01:12 от KatyaS

# 76
  • София
Жени е посочила Мирела като човек, с когото е останала най-близка, но явно като цяло сезонът е бил с по-скоро положителен заряд и голяма част от участниците се харесват. Smiley

# 77
Според мен Мирослава не е искала да си признае, че не се е справила с елементарния пъзел и затова е измислила това със саботажа...

# 78
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пъзела беше елементарен като за 6 годишни. Решава се за 2-3 минути макс,даже е много.

Направо ви се чудя какво му харесвате на тази тапичка Гого,я има 170 ,я не..
Да не говорим за говора.Ама да,вкусове разни.

# 79
  • Sofia
Боже, само аз ли не мога да харесам този Гого...
Не знам, не е моя тип.
Aa не,не си само ти. Mr. Green Wink
Както и не смятам,че не участва в коалиции.Гласуването му на съветите говори красноречиво.

И тук благодаря за темата и за страхотно подробната информация,момчета! Hug

Изобщо не допускам,че има вариант Алекса да не влезе,за съжаление.Сега надеждата ми е,да не се задържи прекалено дълго. Bowtie

За териториалната нямам предположения.

# 80
  • София
По идея на Cafelate Bowtie:

Изработка: от мен. 😁

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 13:01 от La Vikinga

# 81
  • earth
На Гъливер са му осигурили добър каст от лилипути - Гого, Алекса, Чакалов, Филип, Лефтеров, Гроздев. Изпускам ли някой?

# 82
Всъщност утре териториалната битка, ако съдим от промото е онази, в която отборът е със завързани очи, а един ги координира и насочва? ....Виктория честно не мисля, че ще е топ, но също няма причина да не се справи. Жени - също мисля, че ще и се получат наставленията, но не видях при червените кого са избрали?

Има много сериозна причина Виктория да не се справи и тя е, че този пост изисква интелект. Добре е без съотборниците да се обиждат, да сложат най-умният от тях на този пост. Но точно такъв избор рядко е уцелен правилно. Къде поради неудобство, къде поради нахалство, къде от несъобразителност какво качество трябва да се избере.
На Жени залагам повече отколкото на Виктория, поради поради по-големият житейски опит и уравновесеност.
А на Филип и на Чакала залагам още повече заради професионалната им подготовка.

# 83
Има много сериозна причина Виктория да не се справи и тя е, че този пост изисква интелект. Добре е без съотборниците да се обиждат, да сложат най-умният от тях на този пост. Но точно такъв избор рядко е уцелен правилно. Къде поради неудобство, къде поради нахалство, къде от несъобразителност какво качество трябва да се избере.
На Жени залагам повече отколкото на Виктория, поради поради по-големият житейски опит и уравновесеност.
А на Филип и на Чакала залагам още повече заради професионалната им подготовка.
Предполагам са я избрали заради високите децибели. Пък и ако я бива нещо Виктория в тази игра, то е да командори. Аз залагам на сините.

Търсят се следните зодии за статистиката:
...
Георги Протогеров - Гого
...
Не е Протогеров, Петков е.

# 84
Пъзела беше елементарен като за 6 годишни. Решава се за 2-3 минути макс,даже е много.

Направо ви се чудя какво му харесвате на тази тапичка Гого,я има 170 ,я не..
Да не говорим за говора.Ама да,вкусове разни.

Ми не всички сме високи. На мен ми е тамън, ама понеже съм по-старичка бих си го осиновила Joy

# 85
Едно от последните неща, които гледам в мъжете е ръста. Иначе с всяка снимка на Жени, която виждам, все повече се убеждавам, че не става за гримьор... Не знам как се е провъзгласила за такъв, курсове ли е карала, YouTube ли е гледала...

# 86
Да влиза Алекса вече и да подсили сините. Заслужават да се нахранят и починат на резиденцията, а с Елина това няма да стане.

# 87
Боже, само аз ли не мога да харесам този Гого...
Не знам, не е моя тип.
Aa не,не си само ти. Mr. Green Wink
Както и не смятам,че не участва в коалиции.

Ох, успокоих се, че не съм сама!
Не казвам, че е грозен, просто не ми харесва, нисък, набит, в лице е съвсем обикновено момче. А гласчето му е...
За мен няма нещо уау.
Иначе, като физически качества, да, признавам го!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 09:41 от monii

# 88
Днес искам Дзверович да иде  на рИката Simple Smile  Още жълт крак не е стъпвал там!
Фрийк отбора ми на резиденция, че съвсем ми е заслабнала Фейгин Wink
А и Алекса ще е гладен Wink

# 89
  • София
Да се запиша и аз в новата тема. Днес искам сините да отидат на Резиденцията. Мисля е справедливо, но трябва много битка да хвърлят на терена преди това.

Форца Касим

Общи условия

Активация на акаунт