💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 390
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 90

2021 са качили видео в Инстаграм, поредните познати преди да влязат в шоуто.

Ясно,че се движат в едни и същи следи,ама все пак....този сезон са ги подбирали на приятелски начала.

Иначе,Мирела май е Стрелец, някъде ми се беше мернало като инфо,но може и да не дъм права.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 09:44 от oh_my_funk

# 91
  • SF
Тея двамата дано се вземат. Чакалов е супер сладур, а тя е красавица. Изглежда ми спокойна, а той е като машинка.
Не искам да си развалят приятелството с Алекса.
Според мен Алекса малко трябва малко да се успокои на тема предателство. Логично е да искат да гонят силните, преките си съперници, както той направи с Гайтанов. Същата е била и схемата в главата на Чакалов, когато е казал нещо от сорта да се номинират Алекса и Гайтанов преди Веси и другото момиче.
А не че Чакалов непременно прави интриги зад гърба на Алекса.

# 92
Е как, играта си е Синчец! Виктория колкото да се пени от високото, най-много да претрепи два-три пъти Цецо и да се сетят да го сложат най-отзад, а водачеството да поеме Гого. Бе направо ги виждам окъпани и на сръбска скара!

Сезона върви много добре.

Благодаря за старанието, Момчета!

# 93
Е как, играта си е Синчец! Виктория колкото да се пени от високото, най-много да претрепи два-три пъти Цецо и да се сетят да го сложат най-отзад, а водачеството да поеме Гого. Бе направо ги виждам окъпани и на сръбска скара!

Не може Гого да вика с туй гласче, че да го чуят всички пишман войни у племето. Виктория е човекът! Тя ще ги доведе до победата и после ще се надуе! Laughing

# 94
  • earth
Мирела е красива от кръста нагоре. От кръста надолу малко тежкотоварна ми идва.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 11:11 от morisay

# 95

Не може Гого да вика с туй гласче, че да го чуят всички пишман войни у племето. Виктория е човекът! Тя ще ги доведе до победата и после ще се надуе! Laughing
Велислава щеше да ги разцепи🤣🤣🤣Другите отбори щяха да се откажат предварително 🤣🤣🤣

# 96
  • Дубай
Здравейте! Благодаря за новата тема!
Мирела и Жени се познават отвън доколкото знам,мисля ,че Мирела и Митко посещават тяхния фитнес...Като цяло, да ,този сезон е на приятелски начела и лично на мен това ми е дразнещо щото се правят ,че не се познават,а то не е така.
Гласувах ,за мое голямо съжаление,че Алекса влиза колкото и да не искам това да стане.След цялата тая драма дето Елица ни спретне няма как да не влезе ,дано само е в друго племе.
Искам сините на резиденцията,но има едно голямо но.....Вики ми е куха за тая игра ....освен да крещи май хич я няма в наставленията.Тука се иска мисъл.

# 97
За съжаление си ги има познанствата - едно от нещата, които никак не ми се нравят в българските реалити формати е точно това. В Сървайвър също последния сезон имаше такива познанства и съмнения.
Само такива хора ли отиват на кастинги или просто от продукцията си мислят, че те ще са по-интересни - не знам, но е факт

# 98
  • Буркина Фасо
За съжаление си ги има познанствата - едно от нещата, които никак не ми се нравят в българските реалити формати е точно това. В Сървайвър също последния сезон имаше такива познанства и съмнения.
Само такива хора ли отиват на кастинги или просто от продукцията си мислят, че те ще са по-интересни - не знам, но е факт
това е  като финансовите пирамиди - доведеш някой и получаваш пари/облага.Smiley

# 99
За мен лично предварителните познанства също са минус и не би трябвало да ги има. Но и истината е, че в ИВ пречат много по-малко сравнено примерно със Сървайвър, където са много по-критични за хода на самата игра.

# 100
Те кандидатите вдействителност намаляват, аз не се учудвам. ПО на възраст нито имат амбиция за показване, нито за излагации, така, че остава един контингент от младежи 20-30 годишни, които са си точно хора на новото време. С мечти за разпознаване, последователи, инфлуенсване и пари от реклами.
Намаляваме и се познаваме - с интернет Петрич и Дуранкулак са на две сърца разстояние.

И по музикалните формати същата работа. От едно шоу в друго. Пък зачезнали за година-две-десет и пак се появяват...

# 101
Айде сега моля ви се. Сега пък нисък бил Гого. Ми какво от това че не е висок. Ние нито ще се мерим, нито ще се надбягваме с него. То Цецо като е висок та...

# 102
  • earth
Как какво - критерий за мъжка привелкателност (един от трите универсални). Нали за това беше анкетата.

# 103
Как какво - критерий за мъжка привелкателност (един от трите универсални). Нали за това беше анкетата.
Която той спечели 🤣

# 104
Мен лично не ме притеснява, че повечето се познават. Нормално е, като се има предвид, че сме малобройно население, голяма част от което живее в София. В някакъв етап от играта никой на никого не е длъжен и всичко се намества.

Имаше възмущение, че не подкрепяме любовта на Елица и Алекса, но при тях водещата емоция не е любовта, а желанието на една недорасла емоционално жена да налага волята си като петгодишна. Освен това обекта на чувствата ѝ е едно обикновено селянЕ.

Общи условия

Активация на акаунт