💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 399
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Това любов ли е или някакво обсебване. Още в главата ми кънти ревливата Елица: "Алексаааааа...."

# 106
  • earth
Факт, който ми е интересен да разбера. Засега имам две обяснения.

# 107
Факт, който ми е интересен да разбера. Засега имам две обяснения.
Които са? 🤣

# 108
От НадкасТ-а:
- Защо Ралица излиза срещу двойката жени от сините? Защото в този момент Жени е била в линейката, тъй като имала съмнения, че ръката й е счупена, и не се е знаело дали ще може да се върне на арената.
- Защо Валери толкова бързо прокърви при битката си с Гого? Защото не му е била останала кожа на тази ръка след битката с дънера. Всъщност битката с дънера доста е контузила повечето участници в нея.
- Защо Цецо гласува на съвета на сините срещу Касим, а не срещу Велислава? Защото, когато са се разбирали кой за кого да гласува от петорката, Илиян е държал Цецо да даде гласа си точно за Касим, тъй като с този тънък стратегически ход е имал за цел да настрои Касим срещу Цецо.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 11:03 от Bilyana14.

# 109
- Защо Цецо гласува на съвета на сините срещу Касим, а не срещу Велислава? Защото когато са се разбирали кой за кого да гласува от петорката, Илиян е държал Цецо да даде гласа си точно за Касим, тъй като с този тънък стратегически ход е имал за цел да настрои Касим срещу Цецо.
ОО, колко е коварен този Илиян! Интересно ми е как се е обосновал! Simple Smile))

# 110
  • София
На мен ми е интересно как Цецо се е съгласил, всъщност не ми е интересно, послушно момче е той Wink
Милия, цял живот са го учили да сдържа силата си за да не нарани случайно някой и сега дори на битките не може да се отпусне и да използва цялата си сила в двубой. А сила има, видяхме го как понесе цялата клетка, барабар с играчите.

# 111
Цецо е изключително добър човек, но не е... особено досетлив. 😊

# 112
  • София
Касимката беше съсипан като говереше с Цецо кое и как се е случило. Реално не опира дали си силен или слаб на арената, а това да си пазят гърба при номинациите. И в другите племена имат дупкари на дадени компоненти. Просто е много лесно да кажат, че Касим не може да се катери или да носи тежко. Отива на елиминация като тази в петък и продължава.

# 113
По -скоро лесно маниполируем!

# 114
  • София
От НадкасТ-а:
- Защо Ралица излиза срещу двойката жени от сините? Защото в този момент Жени е била в линейката, тъй като имала съмнения, че ръката й е счупена, и не се е знаело дали ще може да се върне на арената.
- Защо Цецо гласува на съвета на сините срещу Касим, а не срещу Велислава? Защото когато са се разбирали кой за кого да гласува от петорката, Илиян е държал Цецо да даде гласа си точно за Касим, тъй като с този тънък стратегически ход е имал за цел да настрои Касим срещу Цецо.
Много интересна информация, благодаря. Все пак не е бил плануван сблъсъкът "2:1", вместо Жени е могла да отиде друга съотборничка на Ралица, наистина странно решение, освен ако сама не е предложила да се изправи срещу тях, но в синхрон не звучеше така. Относно Илиян - очевидно е няколко хода пред всички в племето си. 👏 Чудя се дали е бил на последния кастинг за "Сървайвър", след като спомена, че е фен на формата.

# 115
  • earth
Не бива да коментирам участниците във форума Simple Smile
Особено в тази тема, където активно участва една бивша състезателка по борба, която много обича да ми трие мненията.

# 116
Мен лично не ме притеснява, че повечето се познават. Нормално е, като се има предвид, че сме малобройно население, голяма част от което живее в София. В някакъв етап от играта никой на никого не е длъжен и всичко се намества.
Може би в Игри на Волята не е толкова фатално, но в игри като Сървайвър, при която коалициите играят по-сериозна роля е НЕДОПУСТИМО да се познават, тъй като си правят предварителни уговорки и коалиции, които прецакват играта жестоко. Това го видяхме в последния сезон уви!

Вярвайте ми, това да познаваш някого може много да ти помогне в играта и този човек да те дръпне доста напред. Ако приемем, че Мирела се е познавала с Жени, Чакалов и Лефтеров (всички са в нейното племе) шанса да искат да я пазят и тримата си е доста голям

# 117
La Vikinga, не, не е бил плануван такъв сблъсък. Разрешили са го предвид обстоятелствата. Ако сменят Жени, ще трябва да покажат защо я сменят, а бившите участници коментираха, че от продукцията гледат да ни спестят голяма част от линейките на арената, за да не стресират бъдещите кандидати за... контузии.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 12:11 от Bilyana14.

# 118
От НадкасТ-а:
- Защо Валери толкова бързо прокърви при битката си с Гого? Защото не му е била останала кожа на тази ръка след битката с дънера. Всъщност битката с дънера доста е контузила повечето участници в нея.
- Защо Цецо гласува на съвета на сините срещу Касим, а не срещу Велислава? Защото, когато са се разбирали кой за кого да гласува от петорката, Илиян е държал Цецо да даде гласа си точно за Касим, тъй като с този тънък стратегически ход е имал за цел да настрои Касим срещу Цецо.
Много хитро от страна на Илиян! Получи му се.

Разсъждение, което може да се тълкува като издайническо, затова го скривам в скрит текст - няма потвърден спойлер вътре!
Скрит текст:
От това, че не са ни показали разговора на Илиян и Цецо или поне само синхрон, на който Илиян да разказва за действието си, следва да смятам, че няма последвал раздор между Цецо и Касим и че Илиян не прави някакви големи пробойни в отношенията на участниците занапред, защото иначе щеше да е добро градене на образ.

# 119
Неделчо сподели, че освен витамини често им се налагало да пият и хапчета. Той каза че е изпил супер много хапчета, накрая е минал на инжекции за болките. Имало доста контузии и изтощение. Може би това е една от причините каста тази години да е толкова млад.

Общи условия

Активация на акаунт