💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 401
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Правилен и искрен съвет на Жени към Мирела - да беше гласувала за Филип, без да декларира лоялността си към другата коалиция. Ход, който можеше да помогне и на Мирослава, но Елица никога няма да ѝ каже подобно нещо, тя ликуваше, че получи подкрепата на Мирослава, въпреки че не ѝ послужи за нищо.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:12 от La Vikinga

# 481
Сините са ясни - дебили.
Жени се излага отново.

# 482
Виктория и Цецо не знам как са играли в отбор????Айде, Елица, поне, е солов играч, та поне не е досаждала на други хора. На нея па не й правят услуга с тия отстъпки...

# 483
  • София
Тази изненада в промото да не е Елина?!
Макар че сигурно е подвеждащо...

# 484
  • Стара Загора
Баланс с непотреби от Джъмбо, дано е интересно. Ще стискам палци на Фифо.

# 485
  • София
Виктория и Цецо не знам как са играли в отбор????Айде, Елица, поне, е солов играч, та поне не е досаждала на други хора. На нея па не й правят услуга с тия отстъпки...

Цецо е слушал и е изпълнявал, кой каквото му каже. Виктория са я мразели всички от отбора Joy

# 486
  • Euskal Herria
Приятно ме изненадаха червените. Първо Веселина директно пред всички си каза мнението за саботажа и за това, че трябва да са сплотено племе, заедно, за да продължат да играят. И после - Генчо успя да ги доведе до финала на играта.
Сините - без коментар.

# 487
  • Пловдив
"Виктория, че не се справи, не се справи. Все пак обаче малко по-рано Мани изяви желание да е капитан и да води племето си, а малко по-късно искаше да е слепец и да не води никого. Можеше да се справи по-добре от Виктория, но по една или друга причина не пожела да го направи.  Тази игра всъщност си беше по силите на сините, но те не успяха да се разпределят правилно и загубиха. "

Е то и жълтите не ги води капитана им..
Да, така е, но тя е добра за тази роля. Разплитането на въже също е вид пъзел, особено като трябва да насочваш четирима, които не знаят къде се намират. Освен това доколкото видях, стратегията на жълтите беше обсъдена в самото племе и те поставиха на този пост Джаферович. Докато при сините всички си мълчаха и накрая един реши да се жертва. Не защитавам Виктория, но и в един ден първо да искаш да си лидер, пък после да не искаш да ръководиш племето си ми идва малко ..... лицемерно.

# 488
Знам ,че Гого до сега на много от нас е фаворит,но от показаното до момента той лидерски качества не показва ,и не съм сигурна ,че има .Просто той е такъв тип човек според мен.Дано съм в грешка и за напред в играта да покаже и тази своя страна.

# 489
  • До сърцето...
Тази изненада в промото да не е Елина?!
Въй, не думай! Ще ни занимават два епизода със сълзите на влюбената мома. Неам нерви вече.

# 490
Мирела видимо харесва Валери , но той много обран явно заради самото предаване или заради Лефтеров 🤷♀

# 491
Илиян е човекът, който пръв разбута племето и това беше много важен момент, тъкмо бяха победили, въпреки неравните сили спрямо другите племена. Мани беше втората, която му пригласяше. За мен, те са обречени не от слабите играчи, а от "отровните". Мани и Илиян не са хора, които бих желала в обкръжението си. Напрягащи, подмолни. С другите се живее някак.

# 492
На мен джеферович вече ми е симпатична. Вярно, проси комплименти и уж прави някакви стратегии, но пък не е злобна и не дразни.
Сините са изключително прости.

# 493
Поредица от грешни решения при сините. Това беше игра, която дава възможност за всеки отбор, тъй като силата не е определяща. Никой не искаше да поеме отговорност, Виктория се нагърби със задача, в която беше неуверена и тръгна със заявка за загуба, в случая капитана трябва да усети тези настроения и да вземе решение. Като цяло всеки се блазни от двата гласа, евентуалната награда при победа в капитанска битка, но никой не иска да вземе твърдо решение и да си сложи главата в торбата.
Цецо пък в отношенията си с племето проявява елегантността на слон в стъкларски магазин. Прави себе си и Вики мишени и съвсем скоро подозирам тяхното отпадане. Само да не завлекат и Гогото НИ със себе си.

Михаела защо такава рязка промяна в поведението си прояви. Точно миналата седмица обясняваше, че това не е лагер да се редуват, Фифо и Лефтеров капитанство не трябва да видят и изведнъж коварно се присламчи към тях. Такива въртеливи движения не понасям. Може, всъщност сигурно,  има обяснение, но така изглежда много подмолно от нейна страна.

# 494
По-добре два епизода да рИве, че го няма, отколкото цял сезон да слушаме "милоту е на рИкатааа, многУ гУ мислА"

Общи условия

Активация на акаунт