💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 415
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Те не са еднакво сини. Все едно жълтото въже на увяхналата трева да се развичава по-трудно от синьото и червеното.
Къде си мислите, че е била тази вода? Зад въжето като отвесна стена или някде в далечината на съвсем друга повърхност, цвят и текстура?
Може би сините очи на Виктория са се сливали със синия цвят на синьото въже... Simple Smile

Не е нужно да са еднакво сини. Въжето е далеч от Виктория, а морето/небето зад него, като фон. Дори да не са еднакъв нюанс, на такива разстояния сходни цветове се сливат. В други сезони сме коментирали, как различните цветове пъзели не са еднакви по трудност за решаване, защото понякога картината се слива с фона. Отдалече е още по-трудно.

И аз си помислих, че Елица може би вижда, още по време на трасето. Но няма как да се докаже дали наистина е така.

# 601
Разбира се, че Елица виждаше. Върнах и изгледах  няколко пъти как на последната кръгла част сложи точно главата на змията към тялото. Генчо й каза да върти като сложи кръга, защото той не виждаще, че вече е напаснат. Елица обаче само държеше отгоре, виждайки, че я е наместила добре.
Според мен е имала пролуки отдолу под очилата. Държеше си главата леко нагоре. Може би се е получило от формата на лицето й, но не й прави чест, че не е казала.
От всичко най-смешното е как Генчо си повярва, че е наредил пъзела 😅😅😅😅

# 602
  • София
Разбираемо е, че не е казала, надали много хора биха; но поне малко да се преструваше, да поопипва, да разпери ръце...

# 603
Елица със сигурност виждаше. Движеше се и се държеше като човек, който вижда. Не е казано, че специално са й дали такива очила. Вероятно съвсем случайно е открила позиция на очилата, при която се вижда, но си е затраяла и се е възползвала от това. Олимпийски феърплей
 Head Band

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 08:20 от precious*

# 604
  • London
Мани е капитан. Като такъв трябва да разработи стратегия, да направи анализ. Мани иска да отиде на капитанска битка и да спечели, защото мисли, че може да се справи. И да получи облаги за себе си. Изобщо не й пука за отбора. Това ме кара да определя другите, гласували за нея, като пълни глупаци.
Неприятно момиче. Мани ми е номер 1 неприятна от всички.
Колкото дребно толко и вредно хаха.

# 605
бюстие беше. От модерните.
(и аз нося такива. Не на работа де. Но на плажа съм с такива.)

Тези бюстиета модерни ли са сред боркините? Rolling Eyes

# 606
500+ нови отговора , връщам се да чета после.
Но 3 неща от снощи.
-Казах на ММ в мига който тръгна Бързо напред с високо вдигната глава - боркинята..тази вижда !! Затова и нареди пъзела! Иначе Тракториста да ме прощава , ама няма акъл за пъзел (изгледайте този момент пак да чуете неговите наставления-  0 са)

-Виктория- няма пространствено и логическо мислене. Това беше проблема! На крива ракета, ...
- миналия сезон губеха зверски много време да качат с дъската/лифт предметите нагоре, този всички ги закачаха за въжетата отстрани -карабинери...и реално нямаше драма в този етап на играта

# 607
  • London
Може би се е очаквало, че Касим като човек на логическата мисъл, ще изгражда някакви стратегии, хитри ходове, ще има някакви работещи идеи. Ама - цъ. Касим няма логическа мисъл, нито е умен, изобщо е толкова жалък. Да научиш определени алгоритми и да ги прилагаш - няма нищо общо с ум, както и с логика. Продукцията е избрала едни хора, които да ходят на реката, а другите, своичките, да се менкат на креватите.
То му личи отдалеч, че е още недонос....как продукцията ще си помисли изобщо нещо такова?🤭🤣😅

# 608
От лайфа снощи с Генчо, Зори, Мани и Илиян:

Генчо каза, че ако Виктория от резервите била дошла при тях той щял да се ошашави🤣. Като е жена нямало да може да се справи с нея и да я вика на дуел.

Бил изненадан как снощи Филип му се заканвал на капитанската, която е днес.

Не смятал, че трябвало да ръководи всички ако не е избран за капитан - щом има капитан той да командва. Мани клепа на парцали 🤣

# 609
  • London
Скрит текст:
Тъкмо се зачудих кой изсъска така през зъби от мъжете на Жълтите, пък то Валери.

Злобно прозвуча.
Какво е казал Валери, че не гледах?
Как ще ни бият тези шматки...
Ауууу това много грозно звучи.

# 610
  • Където морето целува небето...
Елица виждаше под очилата. През цялото време е с леко вдигната глава и на трасето и на пъзела. Съвсем инстинктивно другите навеждаха грави към пъзела, само тя "нацелваше" парчетата по цветове с повдигната глава. Да не говорим как правеше движенията по трасето преди командите на Генчо. Върнете си реденето на пъзела и чуйте Генчовите наставления. Абсурд само по тях да се нареди. Та той не знаеше какво прави и сам на себе си се изненада, че е успял.

# 611
Добре, ама ако Елица толкова е виждала, как така успя да се натресе силно в едно препятствие? Трябва да ѝ се даде награда за актьорската игра в тази ситуация, защото тя за малко да се контузи.

Аз лично не мисля, че тя е виждала, по-скоро си пердашеше напред, защото си вярва много, има се за голямата работа и трябва да се покаже. Но може и да бъркам.

# 612
След снощния епизод рязко ми спадна желанието да продължавам да гледам предаването.

# 613
  • London
Мисля, че Мани може да спечели капитанската битка. Интересно ми е какво ще избере в такъв случай - за себе си или за отбора. Логично ми е да избере за себе си, виждам я като неспособна да мисли отборно, но пък не се знае. То големите награди. Трудно им е на реката. Интересно ми е - защо Виктория така тотално блокира - цветово усещане, зрителен проблем, стрес - това, което се случва е доста поучително. Случи се и при Касим в този отбор. За мен в отбора има такава нездравословна атмосфера, че ако отговорността легне върху даден играч, не се получават нещата. Гого също се провали на капитанската битка, а си е чудесен играч.
Аз пък мисля, че няма нищо общо с атмосфера.

# 614
Категорично Елица виждаше. Не прояви нито един от белезите на човек лишен от зрение - протегнати ръце, вирната брадичка , пълзящо движение на краката. За  Мани- целта и са само двата гласа и евентуална награда на капитанската битка. Бърка мениджър с капитан. Единият е формално наложен по щат лидер, обучен да управлява подчиняващи се хора. Капитанството тук изисква други качества, в т.ч. себеотдаденост. Много дребна душица ще се окаже, че и се беше короновала с венец. Горките цветенца, които и така не изобилстват.

Общи условия

Активация на акаунт