💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 342
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 645
Новият клип на Неделчо 😂

https://youtu.be/qEIRPmNkA5M

# 646
Цвета на въжетата наистина има голямо значение и този, който е проигравал играта е трябвало да го отчете. За да е честно трябва всички въжета да са в един цвят, а варелите в цветовете на племето.
Имаше и пъзел сини шарки на син фон. Ако го правят нарочно, не виждам логиката. По-скоро е мундарщина на продукцията.

При отпуснати въжета се вижда по-добре – усукването, което е най-долу е наред за разплитане.

# 647
Не случайно се твърди, че когато човек е влюбен оглупява видимо.Влюбените трябва да ги държат под карантина също, както тези с ковид у дома на тъмно  , а какмо ли да ги изтипосват по телевизията:joy: Че резила после е голям.
Та няма да защитавам Елица , тя си ми е в графа неприятни участници ,но все пак искам да напиша нещо в нейно оправдание
1 Да напълно естествено е , да знаеш че обекта на чувствата ти и най-голяма твоя подкрепа ще влиза в играта и да искаш да е при теб. Пълно лицемерие би било да се зарадва на Веска. Грешката и е, че на 30 и косур години , не се е научила , че никой не се умилява от чуватвата ти , и да ги изплискваш така пред хората
2 Всички в лагера и я оставиха, да си мисли, че много биха искали да дойде и Алекса и да станат едно непобедимо племе. Особено докато се опитваха да сразят единствения опонент на Генча - Куков . От там дойде и увереността и , че всички ще гласуват срещу Веси и глупостта и да го изпляска публично. Явно не е чула великият цитат на Бърта :
"На този свят трябва да бъдеш честен само когато парамедиците попитат:
- Какво сте взели?"
В игрите е отлична, не вярвам, че е виждала(сори) , но стратегия -пълна нула. Мъжкарана е, няма обноски на дама, но не това сме дошли да гледаме.
Мирослава продължава да ми харесва много. На страната е на недодяланата но искрена Елица , вместо на подмолния Генчо. Въпрос на ценностна система. Хареса ми и спокойствието и каменното изражения на масата , когато Веска я обвини публично, просто спокойно си потвърди подозрението , че всички дами са преминали на страната на Генча. Много искам да я гледам по-дълго , но е следващата на пангара

# 648
сега гледах началото. елица и снахата са мега неприятни. елица направо ми гнусее.
мани ми е голяма мишка, също е неприятна за слушане. мън, мън....

# 649
Новият клип на Неделчо 😂

Умрях да се смея с новото видео на Неделчо, много е добро.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 11:29 от Bengun

# 650
Ами ето - поредното доказателство, че се оказах права, че Виктория ще е най-силна в пенявенето. Да се хващат под ръчица с другия жираф и да се самонаритат от отбора. Нали такъв щеше да й е принципа на Вики - да гонела според представянето. Е, откак се е почнало, видимо недобре се справя. Единствено в онази битка срещу Илина показа умения и толкоз. Или ако толкова ще им липсва в отбора, да я оставят там да мъкне и разнася разни обемни неща. За друго не чини, горката. Т.нар. "Гъливер" и той. По-голям успех би имал в ролята на някой от ентите във Властелина.
Хааайде, да идва вече, или да не идва този Алекса, че ми омръзна цял месец да ни занимават с очакването му.

# 651
хаха, да Wink

# 652
Относно Мирослава стратегията и е ясна, както в реалния живот се е хванала за един богаташ така и тук иска да са хване за двама силни играчи (Елица и Алекса) , които да я бутат до финала и там по някаква случайност да спечели. (Тя така си мисли че се получават нещата навсякъде)

# 653
Да де, ама тази стратегия е много недомислена. От една такава групичка - тя първо излиза на елиминации и евентуално излиза от играта.

Направи ми впечатление, че Виктория през цялото време им казваше да въжетата да са изпънати. Никои не се сети, че постоянно трябва да са така, а не постоянно да се подвиква туй нещо. Нито тя се сети да ги накара да направят туй нещо, нито пък състезателите не се сетиха сами да го направят. Още един минус е, че дори и не погледна другите какво правят.

# 654
Айде, айде - жена на 30 и кусур години се излага като кифладжийска откак е почнало предаването. Не ще да е от любовта, от сивото вещество ще да е.

# 655
  • София
Илина просто нямаше шанс срещу Виктория на онази битка, не е Виктория да е направила кой знае какво представяне.

# 656

Не пропусна Неделчо бога на пъзелите. Много добър.😂😂😂

# 657
  • SF
Новият клип на Неделчо 😂

Малко осмива новия "мозъчко" на пъзелите. Началото е анти-Касим. Краят е Касим отлита в небитието на мераклиие да детронират Неделчо като Цар на пъзелите.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 12:07 от Esmee

# 658
Скрит текст:
Новият клип на Неделчо 😂

Малко осмива новият "мозъчко" на пъзелите. Началото е анти-Касим. Краят е Касим отлита в небитието на мераклиие да детронират Неделчо като Цар на пъзелите.
Малко ? JoyJoyJoy
2 парчета не успя да сглоби Simple Smile TrollfaceTrollfaceTrollface
Тролене от много високо качество, пак казвам, с глас се смях като го гледах за първи път Simple Smile

# 659
Митът, че не ядат изобщо, го развенчахме отдавна. Не е възможно. Убедена съм и че се къпят, защото момичетата са всички с дълги коси и ничия не съм видяла мръсна до момента. И зъбките са им едни бели и чисти. Дали спят действително на земята не знам, но и в това се съмнявам.

Mamma Suzanna, писали сме едновременно 😃

А устничките на Мани са едни такива начервенки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт