💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 103
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 035
Изгледах Лайфа на Гого. Утре вечер ще има пак.
Накратко Гого е извънземен. Много умен, забавен и с тънко чувство за хумор. Не е заради това, че съм му върла фенка, но още повече ме впечатли по начина, по който говори и разсъждава.
Другото, което казаха са вид спойлери и не мога да ги напиша тук, че ще ме биете. Но само ще вметна, че Гого на утрешната битка ще е впечатляващ и самата битка била много хубава и красива. Нямам търпение за утре.

# 1 036
  • Другата България
Яки лайфове, но много натоварва хейта който се сипе и в двата чата.
Ти как успя и двата да слушаш? Машина!
Надявам се, че Гого е успял да разбере как да го запази лайфа и да го гледат и другите. Не че нещо кой знае какво казаха /освен два до пет спойлера/, ама предвид многобройните фенки на водещия, ще има интерес.
Да, тя Виктория по едно време хич не мислеше какво говори. Не го гледах изцяло аз, та хванах само два....до пет не ги докарах 😆
Чак на мен ми стана любопитно, дето се пазя от спойлери. Joy

# 1 037
Гого ли нарече ИМА ( Илиян, Мани, Александра) " утайки" или Цветан ? Чух от Цветан, че те са силни, можещи, а от Гого " утайки", но не съм сигурна. Ако Гого така е нарекъл другата коалиция, то какво ли още ще чуем от него като му дойде ред да насочат по- обстойно камерата  към него. Simple Smile
Бъркаш.
"На Гого му трябваше повече време да се осъзнае, че мястото му е при нас, а не при другите утайки." Думи на Цветан

# 1 038
Искрено се надявам да не споделяте кой е победител, нито да коментирате радвате ли се или не , че става много ясно . Няма да е лошо и тези лайфове да се коментират по-често в темата за спойлерите . Има хора колкото и да е чудно, които не искаме да знаем развръзката . Благодаря за разбирането

# 1 039
От лайфа стана ясно, че Гого е извънземен и ненормален. Вики всеки ден му е казвала, че е ненормален 🤣🤣🤣Никога не би искала да излезе срещу него на арената, искала в договора й да го пишело 🤣🤣🤣

Гого каза, че при други обстоятелства щял да го кара по-лежерно и да мине на сървайвър моуд, но в игрите избухнал и не можел да си позволи да губи. Кой знае как ги е разпердушинил на арената 🤣🤣🤣

П.П. Цецо каза, че на две седмици глад на реката никой от другите племена не е успял да го бутне Гого, а какво остава след това 🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 00:16 от Aaliyah13

# 1 040
Искрено се надявам да не споделяте кой е победител, нито да коментирате радвате ли се или не , че става много ясно . Няма да е лошо и тези лайфове да се коментират по-често в темата за спойлерите . Има хора колкото и да е чудно, които не искаме да знаем развръзката . Благодаря за разбирането
Някой нещо издал ли е в тази тема? Победител пък въобще не са коментирали участниците. Просто като ги слушаш събираш две и две за някакви по-дребни детайли. Не бих споделила нищо, дори и в темата за спойлерите. Който иска да ги гледа в Инстаграм.

# 1 041
  • София
Не фактът, че Филип не е подарил победата на Мани, го прави сексист, това може да бъде критерий за съпричастност, състрадателност и пр. Сексистки бяха коментарите му след битката, които нямат общо с конкретния участник, който го е победил - в случая Мани. Той щеше да направи същия коментар, ако го беше победила и друга жена, такава която не е стояла на реката. Коментарът му беше свързан именно с пола на опонента, а не със самия него, което съвпада с дефиницята на сексизъм ([..]терминът може да се отнася и до принципното разделение на хо … а по този признак). И Генчо открито е правил подобни коментари, на самия Филип това не му е за първи път, той има право да мисли по този начин, не виждам защо трябва да се оправдава. Нещата са такива, каквито са.

Най-сетне успях да изгледам и промото за следващия епизод, мисля, че кадрите, в които Жени плаче, са от момент, в който тя вижда срещата (или друга интеракция) между Алекса и Елица.
Скрит текст:

# 1 042
Мани се справи, но само помислете Гого да беше на нейно място... Щеше да ги смачка просто.
И да, извънземен е.
Blue Heart

# 1 043
Ех, с тези подлички анонси. Simple Smile Значи, дават ни, че Жени пуска сълза, ама монтирано все едно е в края на битката и демек са загубили. Ама не - гаранция, че всъщност е преди битката и тя реагира на събирането на Алекса и Елица. Просто понеже и нея вкъщи я чака един сърбо-хърватски говорящ. Всеки път като ги види, се сеща, че и нейният ѝ липсва по същия начин, както пламенно го преживява Елица. Затова ѝ е трудно да се сдържи.

# 1 044
Едни колбаси превърнаха Мани от "утайка" в "машинка" в очите на Цветан.
Свободата, Санчо, е като салама, който ти така лекомислено режеш… 😄😄😄😄

# 1 045
Скрит текст:
Гого ли нарече ИМА ( Илиян, Мани, Александра) " утайки" или Цветан ? Чух от Цветан, че те са силни, можещи, а от Гого " утайки", но не съм сигурна. Ако Гого така е нарекъл другата коалиция, то какво ли още ще чуем от него като му дойде ред да насочат по- обстойно камерата  към него. Simple Smile

Бъркаш.
"На Гого му трябваше повече време да се осъзнае, че мястото му е при нас, а не при другите утайки." Думи на Цветан

С тези си думи Цецо потвърждава, че те също са утайки, ама другите са повече от тях. Grinning
Касим днес не го дадоха... Да не е болен!?

# 1 046
Не фактът, че Филип не е подарил победата на Мани, го прави сексист, това може да бъде критерий за съпричастност, състрадателност и пр. Сексистки бяха коментарите му след битката, които нямат общо с конкретния участник, който го е победил - в случая Мани. Той щеше да направи същия коментар, ако го беше победила и друга жена, такава която не е стояла на реката. Коментарът му беше свързан именно с пола на опонента, а не със самия него, което съвпада с дефиницята на сексизъм ([..]терминът може да се отнася и до принципното разделение на хо … а по този признак). И Генчо открито е правил подобни коментари, на самия Филип това не му е за първи път, той има право да мисли по този начин, не виждам защо трябва да се оправдава. Нещата са такива, каквито са.

Най-сетне успях да изгледам и промото за следващия епизод, мисля, че кадрите, в които Жени плаче, са от момент, в който тя вижда срещата (или друга интеракция) между Алекса и Елица.
Скрит текст:

Филип каза,че е поздравил Мани и е казал няколко думи веднага след края на играта,но не са го излъчили.И че не мрази жените ,даже напротив,просто е попаднал в такова племе и затова му се е наложило така да се защити,и че се радва че е паднал точно  от нея,а не от Генчо🙂Отделно че тези интервюта ги правят едва след като е свършила напълно играта .
Извода е ,че продукцията си избира да пуска каквото на тях им  е изгодно за всеки един участник.Така ,че не можем да сме сигурни какви са всъщност хората наистина.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 01:00 от miki_f

# 1 047
  • Другата България
Филип каза,че е поздраеил Мани и е казал няколко думи веднага след края на играта,но не са го изличили.И отделно че тези интервюта ги праввт едва след като е свършила напълно играта.
Извода е ,че продукцията си избира да пуска каквото на тях им  е изгодно за всеки един участник.Така ,че не можем да сме сигурни какви са всъщност хората наистина.
Това не е извод.
Това е факт.
Двойните стандарти също са факт, и това също е нещо нормално, винаги е било.
Когато харесваме даден участник, се получава нещо от рода на що се отнася до негови думи и дела. Обаче, ако друг, когото не харесваме направи същото, или сходно нещо - . Мнението ни се формира именно по излъчено и монтирано от продукцията, което е съвсем целенасочено в повечето ситуации. Затова и участниците правят лайфове и внасят някакви уточнения и обяснения. Чудя се как не са им забранили и това в договорите.

# 1 048
  • На морето!
Скрит текст:
Гого ли нарече ИМА ( Илиян, Мани, Александра) " утайки" или Цветан ? Чух от Цветан, че те са силни, можещи, а от Гого " утайки", но не съм сигурна. Ако Гого така е нарекъл другата коалиция, то какво ли още ще чуем от него като му дойде ред да насочат по- обстойно камерата  към него. Simple Smile

Бъркаш.

С тези си думи Цецо потвърждава, че те също са утайки, ама другите са повече от тях. Grinning
Касим днес не го дадоха... Да не е болен!?
Цецо и Виктория днес изплискаха с глупостите, които наговориха за Фейгин. Тя и Гого са най-силните от сините, коалицията на Виктория трябва да е с Касим и Цецо

# 1 049
Не мисля , че спестяват неща , които чак биха променили коренно образа на даден човек. Някое и друго смекчаващо/утежняващо обстоятелство- да , но не и цялостния образ. Никак не е длъжен Филип да подарява капитанска битка, още повече , че за неговата игра също е от значение- да докаже на всички съмняващи се в него, че няма да вземе сабите. Генчо обаче , бърза да му сипе с ккофите и самия той да се направи на благороден. Съща ЕлизЪбет е той , с приказки зад кадър да внушава колко са зле съперниците му .

Общи условия

Активация на акаунт