💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 075
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Мен пък ме подразни промото, в което Алекс се възмущаваше как са изпратили момиче на номинация. Значи той може да си играе играта, а другите ни. Е харесва му да остави слабите жени като Веси за накрая да му е по-лесно. Много ми се искаше Елина да бие само заради това да му натрие носа, че е поел риск.

# 1 066
Най-много пет. Капитанската досега беше вечер май заради резервите. Но към края май съвсем се скъсява седмицата, 3-4 дни.
И аз така мисля. Дават им храна, вероятно не са само вафли, но недостатъчно, защото изглеждат отслабнали. Спомням във Сървайвър им даваха някакъв ориз, минимална дажба за ден, което си звучи вече нормално. Цецо е с оформена прическа, иначе щеше да прилича на орангутан.

# 1 067
А и надали е знаел, че ще предлагат саби на спасението, че заради тях да стиска.
Знаел е, нали Валери им го намекна в предишния епизод.

# 1 068
Филип каза,че е поздравил Мани и е казал няколко думи веднага след края на играта,но не са го излъчили.И че не мрази жените ,даже напротив,просто е попаднал в такова племе и затова му се е наложило така да се защити,и че се радва че е паднал точно  от нея,а не от Генчо🙂Отделно че тези интервюта ги правят едва след като е свършила напълно играта .
Извода е ,че продукцията си избира да пуска каквото на тях им  е изгодно за всеки един участник.Така ,че не можем да сме сигурни какви са всъщност хората наистина.
Думите ми се отнасяха за коментара му след днешната битка, която няма общо с неговото племе. Това, че е поздравил Мани или че Генчо също е сексист, са факти, които съществуват независимо един от друг, както и от останалите му действия. На английски има един израз: "What's understood doesn't need to be explained" - това, което е очевидно, не е нужно да бъде разяснявано, мисля, че пасва на случая на Филип. В неговото племе има и други мъже, на които не им се налага да дават същите обяснения, и това е в случай, че приемем теорията му, че е виновно племето, в което е попаднал. Винаги ще има хора, които ще го подкрепят въпреки това, и които ще му вярват, останалите не бива да го притесняват, ако той смята, че е прав в дадената ситуацията.

Съгласна съм.Казаното си е казано и то не на място ,но това не го прави женомразец ,или човек с травмни и подобни неща който бяха казани (не от теб).За мен е просто човек който не е свикнал да губи нито от мъже нито от жени (което не е ок в случая),но чак такива сериозни епитети като женомразец и другите неща които се казаха не бих мога да употребя, особено в такъв тип игра направен от продукция.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 18:42 от *Аня*

# 1 069
Най-накрая се сетих на кого ми прилича Женя в лицето - Ашли Греъм

# 1 070
Всички участници обаче са категорични, че не се дава нищо на реката. Реално така и не излезе никога достоверна информация за нещо различно- например някой познат на участник или на човек от екипа да сподели. Дори Чакалов се включи тук само за да каже това-че не се давало нищо освен вода и буквално припадали от глад. Ако не е така, можеше да замълчи просто.

# 1 071
Най-накрая се сетих на кого ми прилича Женя в лицето - Ашли Греъм

И на тяло почти го докарва Simple Smile
Иначе Алекса се възмущава, че номинират жени, защото в случая е неговата пандичка, друга да беше нямаше толкова да се впечатли. Много ми е смешно, момичето боркиня със селско поведение - викат й "пандичка" Grinning

# 1 072
  • София
Предполагам, че им дават някакви минимални количества, които не стигат до никъде и пак се чувстват като "умрели от глад ".

# 1 073
Този Алекса е голям тарикат. Големи мъдрости, афоризми, лафове. Сече му пипето поне как да прича. Хич не се учудвам как е завъртял главата на Елица. Личи си, че му се възхищава искрено и го вижда като победител. Тези сините, горките, както са ги събрали от кол и въже, почти всеки с някакво отклонение от нормата, ръка и крака ще му целуват. Веднага се започна с отчетите. На Цецо, имам чувството, че кръвта му изобщо не стига до мозъка. Толкова малоумен, а и малодушен изглежда. Да, от утайка, до герой  разликата е един салам разстояние. Обаче Мани доста заблуждава с външен вид и поведение - гледаш я една мъничка, фъфлеща, свита, а на арената показва много големи топки.
Генчо беше много смешен вчера. И аз мисля, че не толкова му дреме, че сините били гладни, ами намери удобно извинение защо е паднал първи. Даже ако можеше, за пример би се дал за хуманизъм и алтруизъм, р'ъзиаш ли.
С Алекса предвиждам скандали на всички нива. А Елица ще му подава фитили.

# 1 074
  • Варна
Скрит текст:
Гого ли нарече ИМА ( Илиян, Мани, Александра) " утайки" или Цветан ? Чух от Цветан, че те са силни, можещи, а от Гого " утайки", но не съм сигурна. Ако Гого така е нарекъл другата коалиция, то какво ли още ще чуем от него като му дойде ред да насочат по- обстойно камерата  към него. Simple Smile
Бъркаш.
"На Гого му трябваше повече време да се осъзнае, че мястото му е при нас, а не при другите утайки." Думи на Цветан

Благодаря. Също на Aaliyah13. Simple Smile

Не му прави чест на Цветан използването на определението " утайки" предвид досегашното си представяне в играта. Без него и Касим мисля, че това племе имат шанс да са по конкурентноспособни на арената. Илиян, Мани, Фейгин са доста по- комплексни, Гого си е извънземен, Алекса ми се струва, че би се справял не по зле от мъжете в другите племена. Виктория би могла да бъде полезна когато става въпрос за височини и моментна груба сила.

Цветан и Касим за мен са воденичните камъни в това племе и дано по- бързо отпаднат, че както е тръгнало ще си отвисят на тази река. Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 09:24 от floren

# 1 075
- Брат, аз мога да плувам, но не бързо!
- Човеек, ти беше като шамандура!

# 1 076
Цецко за такъв голям мъж е изключително жалък 🙅♀

# 1 077
Хора, не оправдавам Цецо за вчерашната изцепка, но той изпитва най-много глад от всички и оросяването на мозъка му е в авариен режим🤣🤣🤣Учудвам се как не е почнал да яде съплеменниците си🤣Велислава го каза също в Надкаста. Свалил е 17 кг на реката, вие очаквате да е в час🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 11:43 от Aaliyah13

# 1 078
Кофти ще им стане сега на всички като се гледат. Предполагам са се сближили доста по време на престоя на реката, станали са си като роднини. И сега ще чуят тези приказки и ще се скофтят.
А всъщност не бива. Хората постоянно хейтят и говорят простотии, ама не мислят и половината. Или пък днес мислят едно, а утре - друго.

# 1 079
  • Дубай
Много грозно изказване от страна на Цветан,утайки!
Ако трябва да сме честни, щом си позволяваш да говориш така за  другите ти не си нещо повече... Виктория,това чудо ква сила бе ....тя и Цецо са си слаби звена ....Тромави и все нещо не им е ок ,не било за тях и т.н...
Браво на Мани!Ето че една от утайките те нахрани...играта си беше за нея с тези малки ходила.Фиф,о няма за кво да го съдя ,момчето е машинка и не обича да губи в което няма нищо лошо.Яд ме е,че от продукцията не излъчват всичко и му лепват образ на женомразец.
Генчо няма кво да коментирам, като не победи и реши да се прави на самарянин.

Радвам се ,че Алекса влезе при сините ,защото им трябва още един силов играч.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 09:48 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт