💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 023
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 095
Всъщност беше точно обратното - Виктория беше тази, дето обясняваше че няма смисъл да продължават, защото другите са на пъзела вече. Илиян каза нещо от сорта на “дайте поне да вкараме Фейгин и Касим в играта и да се разходим по трасето”. Така нагло и безочливо да лъжеш…без коментар.

Впрочем на Виктория много бързо ѝ мина смирението от провалената по изцяло нейна вина битка и пак извади рогата.

брей, да, върнах го сега и точно виктория го каза. след което сама се коригира, де. но илиян точно каза да разходят поне фейгин и дребния по терена.

# 1 096
Цецо според мен има проблеми с вербалното изразяване, не че го оправдава, но и друг път ми се е струвало, че речника му е странен. Човеек- използвано за всякакви ситуации, да изрази всевъзможни емоции, Джизъс, все израз на говорна немощ. Кой знае дали знае пълния смисъл на обидата, която изрече. Познавам човек дето например не прави разлика между това да кажеш, че някой е пълен или дебел, хитър и находчив. Та хич няма да се учудя ако въобще не осъзнава колко смешно звучи. Той може и да не е разбрал същността на въпроса ,,"Кой може да плува" и отговаря буквално- Аз мога, но бавно Grinning Иначе браво на Мани. Виктория да се стяга, че сега вече съм на кантар дали пък наистина  не е толкова злобна. Преди мислех, че е за да се надъха.

# 1 097
  • Където морето целува небето...
Още снощи писах, че "великата спортистка" Виктория предложи да се откажат. Илиян се запъна да продължат поне да видят играта. Обаче пред Алекса извъртяха палачинката. Илиян се отказвал от игрите... и припяват в хор как не го е срам. Безочие и дъно са сем. Гъливер. За жалост в коалиция с Гого и Алекса ще ги търпим още дълго.

# 1 098
  • Другата България
Скрит текст:
Гледах съвсем малко лайфа и много ме впечатли, че Гого бил 63 кг като влязъл, а после станал 57…
Аз не знам дали познавам по-слаб/дребен мъж, честно Simple Smile При тази мускулна маса и мъжка структура не съм убедена, че тия килограми са естетически ок.

познавам няколко мъже от сливен - всичките са много дребни и слаби Wink
този коментар в кръга на шегата.
мани обаче не ми става симпатична и това е. мъка ми е да я слушам. представи се добре, но то и играта беше за нея.
цветан много се изложи с тези "утайки", направо не повярвах, че го каза.
алекса е много неприятен. е, не колкото наглата пандичка, но това "мъжкарско" биене в гърдите и "силни" думи са ми доста неприятни. видно е, че е селски тарикат.
въобще като цяло ядрени физици не виждам Wink
генчо ми е по-скоро симпатичен на мен.
не мисля, че фифо е сексикст, по-скоро има чувство на превъзходство заради физическите си данни. то и аз мисля, че съм по-силна от жените около мен и бих се напрегнала, ако ме победи някоя от тях. ся сексистка ли съм или отношението ми се основава на факти?
Има самочувствие и его, повече от необходимото, но пък с основание. Не е единствен, аз съм на мнение, и вече го писах, че Гого не е по-различен. Отново с основание. Но докато Гого мълчи, или поне не ни показват това, което говори, то Фифо си казва това, което мисли, и със сигурност /както се оказа/ казва и други неща, които удобно се “пропускат“ при монтажа. Толкова е лесно с подходящ монтаж да наблегнеш на нещо положително или отрицателно, което и каквото всеки участник има, и после само да наслагваш според зависи. И ако думите могат да се манипулират или да се монтират в подходящ аспект, то езикът на тялото няма как да го скриеш. Затова аз внимателно наблюдавах Гого при избора на капитан, както и при разговора им снощи с Алекса. Ами, хич не остана доволен той от въпросния избор, вероятно има някакво основание с оглед на факта, че е най-добър физически там, сравнен с останалите. Реакцията му при обсъждането на останалите също беше показателна, именно защото беше....никаква. Гого е влязъл там със страхотни качества и подготовка, но и със самочувствие на най-добър. И когато някой не отбележи това, е съвсем в реда на нещата да му стане малко криво. Но е по-сдържан и обран от Филип, който пък е първосигнален и приема всяка загуба твърде лично. От друга страна, това си е мое предположение, Филип искаше и да покаже на племето, че при победа НЕ би взел въпросните саби, каквото е всеобщото схващане, насадено от Евгения.
Разликата между двамата - Филип и Гого е тази, че с това поведение и самоувереност, демонстрирани от Филип той става лесна мишена и вероятно ще си е все на номинация, и на битка. Докато Гого, освен ако не влезе в полезрението на Алекса като заплаха, поне докато са три племена си е “застрахован“ от гледна точка на това, че на сините им трябват победи. Особено на игрите за територия. После обаче става интересно.

# 1 099
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи миналата година спрях да гледам заради Мана, тая година ще ме накарат да спра заради тия проскубани панди 🤦🏻♀
Толкова досадни, че не знам на кой му е интересно това. Цецо и той в коя вселена се намира, бил силен играч, ама Цецо ние къде спим, че не виждаме тая твоята сила. Виктория същата и тя, заплете ги на териториалната битка и бързо забрави заради кой паднаха.

# 1 100
  • SF
Не е хубаво така да се говори, но Цецо има изключително тъп, празен от съдържание поглед, гледа в нищото и едва си събира мислите. При него работи и някакъв комплекс. Сякаш е израснал с обидите, че е тъпанар, дългуч, маркуч,... Може да не е така, но този хахав поглед...
Може и от глада да е, но е доста неадекватен.

Илиян пък е с доста насочен поглед. Прилича на герой от семейство Симпсън с огромните очни ябълки. Simple Smile
Яд ме е, защото е умен, с много бърза мисъл, а рядко се включва или поне рядко показват включванията му. Иначе подобно на очичките си, ги реди като стрелички право в целта. Но в племето има други драми, които ни показват.

# 1 101
Илиян се отказвал от игрите... и припяват в хор как не го е срам. Безочие и дъно са сем. Гъливер. За жалост в коалиция с Гого и Алекса ще ги търпим още дълго.
Абсолютно. Освен това Цецо обясняваше, че на играта са изоставали с много, подчерта - с много, само че премълча защо са изоставали. Виктория и тя си замълча. Ама иначе накиснаха Илиян пред новия и то с лъжа.

Само не мога да си обясня Гого като вижда волейболистите какво представляват в игрите и колко са подмолни зад гърба на другата част от племето, защо играе с тях. Нещо ми убягва стратегията му.

# 1 102
  • Другата България
Скрит текст:
Илиян се отказвал от игрите... и припяват в хор как не го е срам. Безочие и дъно са сем. Гъливер. За жалост в коалиция с Гого и Алекса ще ги търпим още дълго.
Абсолютно. Освен това Цецо обясняваше, че на играта са изоставали с много, подчерта - с много, само че премълча защо са изоставали. Виктория и тя си замълча. Ама иначе накиснаха Илиян пред новия и то с лъжа.
Само не мога да си обясня Гого като вижда волейболистите какво представляват в игрите и колко са подмолни зад гърба на другата част от племето, защо играе с тях. Нещо ми убягва стратегията му.
Защото както казах, не е много по-различен. А и гони личен интерес.
Сама казваш, че не опроверга Цветан, не “изобличи“ Виктория, просто си замълча.
Тази стратегия е много подходяща когато си силен физически и разчиташ на себе си, основно, за битките.
Индивидуалните. И целта му е да стигне до тях. До обединеното племе. Да не говорим за резиденцията и борбата за нея. А до тогава играта е отборна, трябват му силни играчи, каквито очеизвадно е открил в лицето на Цветан и Виктория. Не го е казвал, но според мен за него Мани и Сашка са слаби играчи, не само защото са жени. Вероятно същото мисли и за Илиян, или просто Илиян “сглупи“ /или не/ да играе с тях от самото начало. Касим е “плаващ“, а и е лесен за отстраняване.
Това са си мои интерпретации, разбира се.

# 1 103
  • Вестерос
Много го величаете Гого  😁

# 1 104
  • SF
Защото не може да си представи, че ще играе с Касим. Между другото Касим отскоро е при Фейгин, Мани и Илиян. В началото ходеше Вики и Цецо да го гушкат. Те се отказаха от него и той се шмугна при тройката. А и Велислава вече я няма да маскира, че има и един среден тийм от двама - тя и Касим, които не са се обвързали с никого.
Гого е при Вики и при Цецо от немай къде. Точно негов тип партньор в племето няма. Сега може да опита с Алекса да се сдуши и да се отцепят - нито при тези, нито при онези. Но все пак е странно чисто математически - едните са 4 гласа, а те два плюс два не става. По-добре 4 на 4. Там те не се мислят точно като за група гора, а брой гласове.

# 1 105
А до тогава играта е отборна, трябват му силни играчи, каквито очеизвадно е открил в лицето на Цветан и Виктория. Не го е казвал, но според мен за него Мани и Сашка са слаби играчи, не само защото са жени.
Въпросът е, как Гого вижда Цецо и Вики като силни играчи, като аз /а и не само/ виждам точно обратното дотук.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 11:38 от Еос

# 1 106
Не вярвам Гого да има Вики и Цецо за силни играчи. Да, високи и едри са и дотам. На игрите са гола вода. Тройната коалиция Илиян, Мани и Фейгин може да са далеч от представянето на Гого в игрите (то всички от каста са, дори и Фифо), но поне държат някакво прилично средно ниво. Докато Гъливер и жена му…издънка след издънка. Тези хора в което и да е от другите две племена щяха да са първи на пангара, Цецо можеше и да си е заминал вече. Тук обаче дори и номинация няма.
Не знам, явно Гого има нещо предвид, заставайки до тях, но засега не мога да разбера какво.

# 1 107
А до тогава играта е отборна, трябват му силни играчи, каквито очеизвадно е открил в лицето на Цветан и Виктория. Не го е казвал, но според мен за него Мани и Сашка са слаби играчи, не само защото са жени. Вероятно същото мисли и за Илиян, или просто Илиян “сглупи“ /или не/ да играе с тях от самото начало. Касим е “плаващ“, а и е лесен за отстраняване.
Това са си мои интерпретации, разбира се.

Ей тука ми се губи на мен нишката. На какво отгоре решава, че Виктория и Цветан са силни? Варелите, елиминацията на Виктория и въжето на Цветан. Точно 3 игри, в които са показали нещо. Всичко друго е трагедия. Какво толкова не ни показва продукцията, толкова ли е глупав Гого, че да се хваща на самохвалството на Виктория и Цецо? Или просто му е ок да се сдружи с двама по-слаби играчи?

Иначе си беше съмнителен този иконизиран образ на Гого, въпреки че и аз съм му фенка. Няма перфектни хора, просто не съществуват.

# 1 108
  • София
При "утайките" сега е капитана. Като нищо при номинация да изпратят Гъливер или Виктория Grinning Това май не го измислиха силните на деня.

# 1 109
  • SF
Въпросът е, как Гого вижда Цецо и Вики като силни играчи, като аз /а и не само/ виждам точно обратното дотук.

Ама не ги вижда като силни. Просто трябва да си добави гласа към някого, иначе ще е глас в пустиня.

Как ще ги вижда като силни, като той не тича, а лети. Когато пълзи или се промушва, все едно е вързан свъже и някой го дърпа. Цецо е като на забавен каданс, когато тръгне на някъде. А и кухата кратуна не умее да сформира реакция на секундата.
Когато Касим висеше на стената и не можеше да я прескочи, Гого реагира на "Някой да му помогне" и се втурна да го вдига. Цветан, който можеше да го прехвърли като топка през волейболна мрежа, се е впцепенил: ъъъъъ как да му помогне някой???

Общи условия

Активация на акаунт