💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 023
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 110
Гого наистина е при тях от няма и къде 🤣 Това е факт. От другата коалиция Касим е пътник и там остават трима. Много право го казахте, че той е индивидуалист и разчита само на уменията си. Хич не му е до коалиции и чака индивидуалните битки.

# 1 111
Цитат
Абсолютно. Освен това Цецо обясняваше, че на играта са изоставали с много, подчерта - с много, само че премълча защо са изоставали. Виктория и тя си замълча. Ама иначе накиснаха Илиян пред новия и то с лъжа.

Само не мога да си обясня Гого като вижда волейболистите какво представляват в игрите и колко са подмолни зад гърба на другата част от племето, защо играе с тях. Нещо ми убягва стратегията му.

Защото човек винаги повече вярва на ушите си вместо на очите си. Когато някой непрекъснато повтаря колко е супер добър с увереност , хора като Гого които се хвалят само когато има защо, не могат да проумеят, че има такива ..които просто си приписват от самозаблуждение разни умения . Често ако ти се повтаря непрекъснато как нещо е много кофти, дори да ти харесва , се замисляш )))

# 1 112
  • Където морето целува небето...
Ами той Цецо на първата елиминация е аут, освен ако не им дадат да разцъкват волейбол. Не виждам в каква игра би победил, който и да е друг от племената.

# 1 113
  • Вестерос
Не мога да повярвам, че са казали утайки за другите. Снощи не гледах. 🙄

# 1 114
  • SF
Е, няма да е аут. Потребен е като глас и на Виктория, която повече би била аут, и на Гого, и на Алекса.

# 1 115
Ами той Цецо на първата елиминация е аут, освен ако не им дадат да разцъкват волейбол. Не виждам в каква игра би победил, който и да е друг от племената.
Срещу Касим има шанс 🤣

# 1 116
Абе то от това племе половината са с единия крак навънка при елиминационна битка, ама седнали да се пенят.

Аз предвиждам все пак успех за тройната (четворната?) коалиция. Според мен те първи ще успеят да изпидуркат някой от противниковия лагер.

# 1 117
Срещу Касим има шанс 🤣
Ще бъде сблъсъка на Титаните.  Битката ще продължи две седмици и така ще компенсира липсата на дуели при резервите

# 1 118
  • SF
В първия си час в племето, Алекса трябваше рязко да се сближи с някого, защото вижда, че е попаднал в куцото племе, което редовно си губи битките С МНОГО и той като член на нито една групичка, може да е под обстрел.
Предполагам, че само половин ден по-късно, ще е наясно с това колко жизненоспасяващо ще е неговото присъединяванекъм битките и ще се успокои, че няма да е първият отстранен като приятел на никого и вече ще може да си играе само с Гого или с когото си иска.
Но няколко дни сред Резервите точно това са си говорили - където и да попаднат, ще бъдат първите отстреляни. Той затова и взе имунитета и парите, за да не стане много мечти за истинско племе, истински игри и Елица,  и целият този шум само за седмица. Което реално са още 2-3 снимачни дни.

# 1 119
Срещу Касим има шанс 🤣
Ще бъде сблъсъка на Титаните.  Битката ще продължи две седмици и така ще компенсира липсата на дуели при резервите
Важното е да има хляб и зрелища. А представете си на Каси да му натикат кутията на Пандора🤣🤣🤣 Той 100% ще реагира като оперната Ана-Мария и ще прати силен играч на пангара🤣🤣🤣 После ще глади риза де🤣,но поне е мъж и няма да е сексистко 🤣🤣🤣

# 1 120
В промото Ралица казва - "Войната на племената навлиза в нова ера и от тук нататък всяка загуба ще е фатална." ... До сега загубата не беше ли фатална? Дали наистина ще има нещо или просто така е казано? 😅

Може би това, което има предвид, е, че вече загубата на играч в отбора няма да се попълва от резерва.

# 1 121
  • Другата България
Защото човек винаги повече вярва на ушите си вместо на очите си. Когато някой непрекъснато повтаря колко е супер добър с увереност , хора като Гого които се хвалят само когато има защо, не могат да проумеят, че има такива ..които просто си приписват от самозаблуждение разни умения . Често ако ти се повтаря непрекъснато как нещо е много кофти, дори да ти харесва , се замисляш )))
Вероятно и това, да.
А и силен, ако го погледнем буквално, си е вярно за Цветан, че и за Виктория. Влачене, вдигане, носене - той Цветан си го каза - хамалогията им е силната страна. Както са Гената и Пух при червените.

# 1 122
Илиян се отказвал от игрите... и припяват в хор как не го е срам. Безочие и дъно са сем. Гъливер. За жалост в коалиция с Гого и Алекса ще ги търпим още дълго.
Абсолютно. Освен това Цецо обясняваше, че на играта са изоставали с много, подчерта - с много, само че премълча защо са изоставали. Виктория и тя си замълча. Ама иначе накиснаха Илиян пред новия и то с лъжа.

Само не мога да си обясня Гого като вижда волейболистите какво представляват в игрите и колко са подмолни зад гърба на другата част от племето, защо играе с тях. Нещо ми убягва стратегията му.
Може би с тях общува по-лесно, отколкото с Фейгин, Илиян и Касим. Мисля, че Мани харесва и уважава.
Все пак очевидно не може да го кара като свободен електрон. Велислава твърди, че при отиването си на игра, я дръпнал настрана и й казал, че ако тя се върне, вече иска да играят двамата заедно в коалиция. Но тя не се върна.
Спортистите, особено атлетите и по-силовите спортове, си имат свой кодекс на честта, уважават и търсят себеподобни.

# 1 123
Гледах съвсем малко лайфа и много ме впечатли, че Гого бил 63 кг като влязъл, а после станал 57…
Аз не знам дали познавам по-слаб/дребен мъж, честно Simple Smile При тази мускулна маса и мъжка структура не съм убедена, че тия килограми са естетически ок.
Тъкмо да ни е лесно като го отвличаме Joy Момчето няма да смее да стъпи на българска земя.

# 1 124
Гого е толкова подготвен, над-над всички, очаквах да е независим и обективен. Никой няма да го бутне, но неговия глас винаги ще тежи, затова и се разочаровах, че изобщо е в коалиция, освен приказката им повече да върви извън битките, не си обяснявам тази подкрепа към Високите.
Ако той дърпа отбора, тримата-МИФ изнасят игрите, Виктория само се надува и в игрите спихва, а Цецо и Касим откровено са котви. Ясно, че не го бърка глад и мизерия ще издрапа до 2 племена и после индивидуалната част, но не показва характер, позиция.
За отказа на Илиян имаха предвид играта с дърпането на дървената талпа, в която Илиян си призна, че е спестил сили и последната игра я даде бързо. Дори кадри от нея ни показаха, не че двете сили направиха нещо.

Алекса от стъпването на Арената ще почне да досажда като гледам.

Браво на Мани!

Общи условия

Активация на акаунт