💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 069
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 185
И точно днес случайно попаднах на неин тик-ток, в който се сравнява плуването на Георги и Неделчо и настина Неделчо ми се вижда много по-бърз, може би не толкова технично и чисто плуване, но скоростно, сякаш дори не си поема дъх.
Темата за плуването на Неделчо е много чувствителна за форума. Sweat Smile Въпреки че той никога не е твърдял, че плува правилно.

По-бързо си мести ръцете или по-бързо си мести тялото напред ?   Wink

Неделчо е една от легендите на шоуто и мой любимец по много причини.

# 1 186
  • София
Неделчо беше и моят любимец в трети сезон, във всеки сезон имах по един, може би само в първи сезон не бях 100% зад някого, макар че подкрепях Добрин, във втори - Ваня, и в трети - Неделчо. Bowtie

Мани е споделила в историите си мнението на Валентин (от трети сезон) за вчерашния епизод, както и клип от самия епизод, в който Цветан говори за плуването си и тя го описва като "шамандура":

# 1 187
Направи ми впечатление, че снощи сините не се нахвърлиха на храната като умрели от глад. Мезеха си от една кутия като на коктейл.
Червените като попаднаха в резиденцията за малко да изядат саламите с опаковката.

# 1 188
Не забелязах да е споменато, че Зорница явно е доста близка с Андрей и жена му. Беше пуснала в стори поздрав за рождения ден на детето му на фона на колаж от снимки с малката.
Мани каза, че са си разпределили мезетата така, че да им стигнат за два дена.

# 1 189
Направи ми впечатление, че снощи сините не се нахвърлиха на храната като умрели от глад. Мезеха си от една кутия като на коктейл.
Червените като попаднаха в резиденцията за малко да изядат саламите с опаковката.
Те червените ядоха с опаковката🤣🤣🤣При сините Гого ги е инструктирал да не се нахвърлят на храната, за да не им прилошее 🤣🤣🤣Казаха го на лайфа вчера 🤣🤣🤣

# 1 190
JoyJoyХора, чакайте да ви кажа да се посмеете.

Толкова съм в това шоу, че снощи сънувах че участвам. Ще гледам да не отделям от времето ви в четене, така че накратко:

Продукцията явно искаше още сеир и даде на Валери да избира или да си вкара момичето, което харесва или някаква друга идея. Не знам защо той реши да вкара мен (пояснявам, че той е симпатичен, но не е мой тип, така че не знам защо подсъзнанието ми си играе с мен). Та, вкара ме и веднага ме сме на съревнование. Хората правят фитнес рутини преди да тръгнат към следващия. Правя две и минавам на планк и си застанах на лакти и в тоя момент гледам всички други правят нещо различно. Осъзнах, че съм претупала нещата и съм пропуснала серия упражнения. Валери също на планк до мен и му викам - "Тука изпуснах няколко". Той малко ми би игнор и бе тип все тая, мълчи там (но не го каза директно). Пуста съвест ме гложди и пак викам -  "Дай да кажем, че аз не съм толкова напред". В тоя момент Димо се провиква "Браво на новата, туко-що влезе и вече е на планка!" Стана ми лошо. Валери видимо недоволен, че трябва да се разправя с мен подвикна към Ралица - "Тя добре ли е така?". И Ралица за моя изненада каза, "Да, да, продължавай." Но чувството бе все едно реално е нагласено и си имат уговорка и много ясно, че ще каже, че всичко е добре, нали такава е схемата. После спряха игрите за нещо, не помня какво и чакахме пак да почнат. Съвестта ме мъчеше, а Валери изглеждаше подразнен от това и че само настоявам да кажа какво е станало, че е било случайна грешка. После докато той стоеше зад мен със скръстени ръце опитах да се облегна на него и той ме бутна с лактите си все така кръстени, ама някакво не прекалено грубо, но не и особено мило и ми каза, "Хайде да не се облягаш по мен. Да си имаме малко пространството."
И после играта дето участвах свърши и аз си мислех как като вляза в БГ мама всички тука ще сте ме хранили и ще сте викали колко съм зле и как продукцията вече смуче от пръстите си, че тука вмъква някаква нова дето нищо не може и уж да е изгора на Валери, ама найсе. Не стигнах до коментарите реално, но знам че бях много притеснена колко точно храна сте ми сипали. XD

Съжалявам, че стана дълго, но реших че ще ви е забавно колко и на мен ми беше. Joy

# 1 191
Те червените ядоха с опаковката🤣🤣🤣При сините Гого ги е инструктирал да не се нахвърлят на храната, за да не им прилошее 🤣🤣🤣Казаха го на лайфа вчера 🤣🤣🤣
Ех тоя Гого

# 1 192
Вчера ме хвана яд,че Гого е с Виктория и Цецо след като последния си позволи да използва грозни епитети за останали (точно той,дето е най-куцият кон, мегааааа зле,ни сила има,ни издръжливост,ни социални умения,камо ли мозък 🤯 ) , но липсата на реална самооценка и изкуствено помпане на егото  от неговата Джуджка ( която само го използва,виждайки какъв е мекушав и омагьосан от нея ) му дадоха крила да се развихри.

Ако той беше капитан,щеше да е паднал от гредата още преди да се е качил на нея 😅.

Та,в този момент малко ме разочарова Гого, че предпочита тях и ги смята за по-стойностни играчи (мълчанието му за мен е равно на съгласие с тъпотиите им ).
Може и да е тактика да не взима думата,за да не знаят останалите какво всъщност мисли и цели да постигне с играта си,ама не мога да го оправдая,че е с тези двамата жирафи и сръбския лисунгер.

Трябва да им основателна причина, иначе - жалкоооо за всичкото хубаво впечатление,което направи масово до сега...

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 08:42 от oh_my_funk

# 1 193
Цецо, че е зле, зле е. Но, може да е доволен, че в моята лична класаниця има друг по-безполезен паразит от него и това е Пухчо. Този герой защо е там не знам. Само яде и се държи за полата на леля Генка.
Да. Цецо е по-добър плувец само от него.

# 1 194
Те и стомасите им не са могли да приемат повече храна. Велислава каза, че месец след това се е "захранвала" постепенно. Като ти е свит на топка и не можеш да преяждаш.

# 1 195
Цецо, че е зле, зле е. Но, може да е доволен, че в моята лична класаниця има друг по-безполезен паразит от него и това е Пухчо. Този герой защо е там не знам. Само яде и се държи за полата на леля Генка.
Да. Цецо е по-добър плувец само от него.

Че то и аз съм по-добър плувец от него, защото влизам във водата без жилетка🤣 

# 1 196
TaraLyn , не си само ти в играта . Току що сготвих един толкова куц и побългарен рамен , че докато го дегустирах , първата ми мисъл беше- дали тези на реката биха го яли JoyFlushedFlushedFlushed

# 1 197
Еее, очаквах да ни покажат прибирането на Филип.

# 1 198
Генчо не притежава комплекси😂😂

# 1 199
  • Другата България
Добър анализ на Елица за Генчо, ама да си беше казала направо, че е комплексар....Joy

Общи условия

Активация на акаунт