💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 050
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Генчо каза, че се е зарадвал на победата на Мани, в нито един момент не намекна, че е паднал заради нея, както обясни Елица в IG Live, в синхрон самата тя говори за неговите загуби и затова как се е е шегувал с тях. Ако е искал да се оправдае, както тя твърди, едва ли щеше да се шегува, щеше сериозно да се аргументира и да излъже, че е паднал нарочно.

# 1 216
Добре де  Гого ще мачка всички много развълнувани от сините ,ама просто не виждам как ще спечелят пред жълтите, и то в игра с плуване.Не знам какво трябва да е станало.Може би на последната част с топчето ,и Гого там да е блеснал .

# 1 217
  • Където морето целува небето...
Аз разбрах, че преди да влязат са били на среща, в смисъл запознали са се по кастингите.
Елица се държеше като махленска клюкарка в случая.

# 1 218
Гошо “случайно“ поканил Фейгин на ресторант преди формата.
И после се озовали в един формат. Ти да видиш!
Преди формата, след кастингите вероятно.. Може да са били в една група, да са се срещнали там.. Не са влезли във формата още от кастинга, че да нямат време.

# 1 219
  • София
Значи Георги и Фейгин са се познавали отпреди формата, ти да видиш. Изненадка.

# 1 220
  • Другата България
А защо не дадоха завръщането на Фифо?
Вероятно защото НЕ е казал точно това, което си мислят всички, но пък е трябвало да го излъчат?
Така, както вероятно не излъчиха всичко, което е казал Генчо?
Гошо “случайно“ поканил Фейгин на ресторант преди формата.
И после се озовали в един формат. Ти да видиш!
Преди формата, след кастингите вероятно.. Може да са били в една група, да са се срещнали там.. Не са влезли във формата още от кастинга, че да нямат време.
Вероятно.
Но аз не вярвам в съвпадения и случайности.

# 1 221
Елица ми става все по противна. На път е да измести Джаферович от челото на моята анти класация

# 1 222
  • София
Не знам защо Елица разказа всичко това пред всички. Не е нейна работа. Може на Алекс и Жоро, да не им е приятно да се знае това.

# 1 223
Не знам защо Елица разказа всичко това през всички. Не е нейна работа. Може да не им е приятно да се знае.
За да наклони вниманието към друга двойка, която може да е с два гласа. Лисица е тя, не панда!

# 1 224
По сценарий разказва Елица.

# 1 225
Моля, тази вечер някой да гледа лайфа на Гого, че на мойто зверче не му се спи и няма да мога да гледам.

# 1 226
Може храна да няма на тази река, но да сме спокойни, че червило има.

# 1 227
  • Другата България
Генчо малък чувал ли носи???

# 1 228
Виктория успешно замества Велислава с виковете си.

# 1 229
Кефи ме Вики колко много вика като сигурно тя ще е една от бавните за сините.

Общи условия

Активация на акаунт