💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 900
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 485
Жалкото в случая на Аспарух е, че той някога е имал огромен генетичен потенциал за естествена сила в сферата на пауърлифтинга, но е решил да забърза процеса и се е съсипал със стероиди. Цялата периодична система е изписана по тялото му, а е само на 23 години. Страшна работа.

# 1 486
  • Другата България
Вероятно Алекса е образец за всяка жена, която иска мъжът ѝ да я защитава точно така, както той Елица, вероятно е така. Аз лично не бих позволила на моя да псува друга жена, дори и само пред мен, и то при положение, че лееееекинко /или не съъвсем/ съм преиначила преразказа си с цел именно това - като му знам лютия балкански нрав, да “запали“ и да отмъщава за....какво всъщност? За това, че самият Алекса изпрати същата Веселина на своето място заради лична облага, за да изгони силен участник мъж, и да остане на елиминационен дуел с ЖЕНА, която няма как да не е забелязал, че не блести с някакви качества дотолкова, че да го победи. А и вероятно с благословията на продукцията.
Значи Елица надъхва възлюбения си с трагични преразкази от рода на “всички се страхуват много, много, много от теб, всички ме мразят заради това, тя Веселина ако знаеш.....“, и Ромео пали от четвърт, започва да псува на сръбски Веселина, да сипе закани към мъжете, да им лепи епитети в синхрон, и става грозно, поне за мен. И не, не заради Алекса, а именно заради Елица, която през цялото време стоеше и наблюдаваше с една тънка ехидна самодоволна усмивка от рода на “на ви сега, хак да ви е“.. Да не говорим за явната лъжа, че всички ги е страх от Алекса. Не, никой не го е страх, всички си казаха, че с евентуално негово присъединяване към племето те просто стават непобедими. Значи и двамата - Ромео и жена му могат да се хвалят на всеослушание, че предварително са се разбрали каква стратегия да имат. Обаче, когато другите я “надушат“ стратегията, и направят нещо, за да се ѝ се противопоставят - вече започват заканите от рода на “ама вие защо биете негрите“. Друг е въпроса колко против всякакви правила и т.н. беше това тяхно шушукане, докато Фифо и жълтите гонеха топчетата. Играта не  е приключила, на Елица съотборниците още се борят, тя вместо да прояви интерес към собственото си племе, седи на плажа с Ромео и шушукат грозно. А през това време и Димо, и Ралица се правят на хора с поне 10 диоптъра късогледство.
Ако не беше трагично, вероятно щеше да е смешно.

# 1 487
Елица и мъжленцето й са 1000 пъти по-непоносими от Катя и сестра й

# 1 488
Гого беше запазил лайфа и го изгледах. Дяволо не го гледай, че Вики издаде леко какво ще стане утре вечер.
Друго нищо съществено не е казала. Цецо каза, че Фифо искал да тренира с Гого като се върне в Бг. Казаха, че това, което се излъчва не е точно така, че всичко е една игра и всеки я играе както може.
А Гого ни поздрави и още нещо щеше да ни казва, но го прекъсната. Беше много сладък. Heart Eyes
Утре вечер пак ще има лайф. Blush

П.с Не се сърдете, ама навремето беше същото с Юлиан. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 01:14 от emiliq.nikolova88

# 1 489
  • Другата България
А, ние знаем,  че това, което се излъчва "не е точно така". И не само. Особено когато става въпрос за Тупарев.
И още работи знаем.
Ама младежите явно сега откриват " топлата вода".

# 1 490
Да не би да не е истина , че всички се страхуват да не влезе Алекса при тях. Плюс това знаем кой точно ги наплаши и надъха, за да прикрие собствената си тайна коалиция. И какво ги заплашил толкова, да не би да ги плаши с побой???? Заплашва да ги победи в игра- нещо което всеки ще направи срещу всеки. И да на страната съм на коалицията събрана с любов , а не тази изградена чрез страх от терор , каквато е Генчовата свита . Понеже виждаме какво се случва на този който не му козирува .

# 1 491
  • София
Кадри от единия IG Live (който е бил започнат от Лефтеров, не от Чакалов, както писах по-рано, поне това ми сочи IG):

Гостите Bowtie

Бонус:

Фотосесия на Илиян за марка бижута:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 01:40 от La Vikinga

# 1 492
Aurora, kъде пък го видя терора? Защото аз виждам един самозабравил се сърбин, който псува българка в българско реалити. И с това ли си ок ? Големият мъж, който изгони силния Гайтанов. Момче, завършило с отличие френска гимназия и извадило кръста от морето миналата година. Дали реално щеше да го бие, как мислиш? Ама нали не е интересен за целите на продукцията трябваше да си иде, че да гледаме сълзи, сополи и интриги. И да припадаме масово от  любовни истории. Страх ги било от борчето метър и двайсет, как не.

# 1 493
Като ви чета осъзнавам, че този сезон е дори по-дебилен от предните. Търпяхме истериите на сестрите, бяхме принудени да гледаме Манка почти до финал, а явно главни герои в този сезон са нахалния и невъзпитан сърбин и ревливата му и глуповата приятелка. Дано поне продукцията не удари дъното като даде наградата на някое от двете противни човечета.
Този сезон дори не е Биг Брадър на плажа, а нещо средно между Море от любов и Съдби на кръстопът. Много зле.

# 1 494
Дяволо имам въпрос към Вас. Не подкрепахте ли с милиони плюсове Зоран в "Сървайвър" ?
Без да претендирам, че говоря от негово име, но като човек следил и двете разликата между Зоран и Алекса е огромна. Тактически Зоран абсолютно разби и заслужаваше победата си, а и там играчите решават в крайна сметка

# 1 495
До колкото разбрах Гайтанов е син на мафиот,...ако ще говорим за външни фактори. В играта не ми направи впечатление да е суперсила - стандартен играч. Просто омразата към Алекса накара хората да го виждат толкова прекрасен. А тази омраза започна поради ревовете на Елица и тъпотията на сценаристите , които решиха 5 часа да ни ги показват . След това влиза в играта и разбира, че целият отбор е нарочил жена му. (всички срещу един)Това го шокира, т.к тя явно не е слаб играч от който да искат да се отърват- значи е на лична основа.И личната основа си ти  И представи си , мечтал си да влезеш,фен си на играта , борил си се , мръзнал , гладувал- влизаш и всички те мразят , понеже съществуваш и имаш близък човек вътре . Ми ще псуваш я. А и като гледам колко топло го приеха сините  вижда се , че им е приятно с него , явно има положителни качества . За мен има право да влезе, да си изиграе играта, да го отстранят по-можещите и така.

Цитат
Aurora, kъде пък го видя терора
-
ами видях го по Куков , как беше преследван и одумван , а после как една млада дама беше посочена за задължително изгонване ...та там

# 1 496
  • София
Дяволо имам въпрос към Вас. Не подкрепахте ли с милиони плюсове Зоран в "Сървайвър" ?

Разбирам накъде биеш с въпроса и ме поставяш в неудобно положение с намазани ски. 😉
Сериозно, ами сега сложно е... Първо, аз не съм давал никакви огромни плюсове на Зоран. Да, бях съгласен с победата му и тя беше напълно заслужена и дори бих казал безапелационна. И му я признахме.
Но аз лично бях твърдо за Борислава и още ме боли, че не успя момичето. От години не се бях привързвал толкова силно към даден играч, както към нея.
И да ти кажа честно и в темата за Сървайвър и в Ютюб кана на Ауткаста, именно Бо имаше много повече фенове в сравнение с всеки един друг, включително и Зоран. Не беше така във Фейсбук, Зоран водеше с доста, но и Бо имаше никак не малко фенове, което си беше учудващо и направо постижение. Защото такива като нея, не се долюбват много, много у нас...

Та, Зоран имаше един голям негатив. Известно лице. Режисьор на сериали и реклами за bTV и Нова. Познава се с продуцентите и т.н. И някак си, винаги ще има едно усещане за побутване, нагласеност и т.н. Дори и реално да го няма. Съмнения винаги ще има. Моето лично мнение е, че си спечели честно и че не беше бутан. Или ако са го правили е било незабелижимо, не както правят конкурентите от Нова и от там големия хейт към тях. Не че не правят продаваем и гледан продукт. Та аз лично не мисля, че беше бутан. Просто си изигра картите най-добре от всички и си ги би и в игрите и на социалния фронт. А и там самите играчи избират кой да спечели. И играчите почти единодушно му дадоха наградата. Така че дори и да не ти харесва някой си го приемаш. А аз харесвам Зоран, не оставяй с погрешни впечатления. Просто исках друг да спечели.

Докато тук продукцията какво прави? Подбира игрите за когото трябва в точния момент, променя правилата в движение, вкарва фактори като предимства и грошове ; послъгва с пъзелите, не спазва собствените си правила, мери с двоен аршин. Просто влизат брутално, като слон в стъкларски магазин. Та извинявай, но няма как да ти стане симпатичен Алекса. Те го хвалят, но всъщност му правят много лоша реклама, повярвай ми. Виж какво се пише във Фейсбук, по-страшно е и от тук.

# 1 497
  • София
Надявам се никой да не се обиди (постове, които започват с тези думи почти винаги обиждат някого Sweat) от размислите ми, свързани с един аспект от участието на Алекса. Става въпрос за неговата националност, много хора възроптаха от така нар. "чуждопоклонничество", за мен тези обвинения могат да бъдат еквивалент на обвинения в "псевдопатриотизъм", по-добре и без двете. Имала съм фаворити, които са били с чужд произход, ще си позволя да изброя някои, за които се сещам - първият е Лео Бианки от "Big Brother 2", друг е Лестер от "Big Brother All Stars" през 2012 г. (другият избор беше Найден от "BB1", чието поведение не бих подкрепила), Ваня Джаферович в пети сезон на "Сървайвър", вероятно и други. Зоран от шести сезон на "Сървайвър" не ми е фаворит, но намирам победата му за заслужена, с оглед на финалната тройка. Имало е и риалити участници - чужденци, които не ми допадат, сещам се за Андрей от трети сезон на "ИВ". Причината и за двете - харесването и нехаресването, никога не е била свързана с това, че са чужденци. Някои от тях живеят, притежават и развиват бизнеси (Leo's Pizza - 🤌) в България, и имат семесйтво тук, за мен отдавна те не са чужденци. Казвам всичко това, защото не ми се иска да се създава таква представа за нас - българите, че сме крайни националисти, далеч е от моята представа за реалност. Разбираемо е да се обидим, когато чуем "всички българи сте такива", но и от нас излиза по някое и друго "типичен сърбин". Разбира се, че не ми харесва, че Алекса псува, предполагам и феновете на Алекса биха предпочели да не псува, още по-малко ми харесва, че напсува Веселина, и го упреквам за това. Но не е въпросът в това, че сърбин е напсувал българка, защото и българи псуват българки, просто случилото се беше грозно, без значение от участниците. Същото, ако не и по-голямо, възмущение у мен предизвика прословутата случка с Веселин Панчев и унижението на Ана Мария.

В анкетата отговорих с "да" на въпросите, свързани с това дали Алекса и Елица са толерирани от продукцията, но съм далеч от мисълта, че те, или който и да е друг участник, имат власт върху своя монтаж, могат да бъдат отговорни само за действията си, но не и за това какво им позволява продукцията, колко синхрони излъчва с тях и пр. Не са ми симпатични като двойка, но смея да твърдя, че това, което видяхме от Екатерина и Йоанна, с оглед на тяхната връзка, беше много по-натоварващо за гледане. Сравнявам ги, защото на тях също им беше позволено да си говорят на арената и бяха насърчавани с тайни мисии да саботират племената си. Там продукцията експлоатира едни много обтегнати семейни отношения, станахме свидетели и на емоционален шантаж, не в един или два случая. Така че от тази гледна точка, този сезон не е по-зле, освен това във втори сезон подготвените играчи се брояха на пръсти, и това беше основната линия, същото се отнася и за Мани - миналата година имаше и други пробойни освен нея (макар че: никой като нея Hands Nail Care). В този сезон виждаме най-подготвения каст, и да, Елица и Алекса ни губят времето, но само извън арената, и все пак ставаме свидетели на много повече успешни битки.

Относно обединяващата функция на Алекса при "Супергероите" вече споменах, да - той се "поизхвърли" в синхрона, но наистина влиза в племето с идея за мир и любов, ще видим дали наистина ще се явява на елиминации при необходимост. За сравнение - Йоанна няколко пъти саботира собственото си племе, а Алекса е дошъл да побеждава, не е дошъл тук да подари победата на Елица при евентуален дуел, както смятахме, точно обратното. Между другото, днес мислех, че ще я дари с една кесия грошове, когато Ралица попита какво ѝ е подарил, а той ѝ подари рапан - да живее любовта. Smile И наистина последно, разликата между коалицията на Генчо и тази на Елица, е че второто не е коалиция, това не одобрявам. Не можем да наречем връзката на семейни начала между Елица и Алекса, както и роднинската връзка между двете сестри от втори сезон - коалиция, това са... връзки. Все едно да наречем двойките в семейните сезони на "Сървайвър" - "Blood vs. Water" и "San Juan del Sur", коалиции. Не знам дали участниците в коалицията на Генчо се страхуват от него, на мен ми се струва, че му се възхищават, припомнете си как го посрещнаха след победата му над Куков (когото всички стадно отлъчиха), включително и Елица и Мирослава, не знам дали това беше страх, но ми се стори доста глупаво. Генчо вероятно притежава така нар. "IT" фактор. А и това племе не е от най-интелигентните, средно статистически - и Георги и Генчо идват с лоши за племето новини след капитанска битка, но ги казват с усмивка, и племето аплодира. Sweat Smile Този пост беше написан от човек, който не симпатизира на Елица, между другото.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 02:54 от La Vikinga

# 1 498
  • София
Аспарух сипва на колегите си от сезона

# 1 499
Гледам го от скоро, не съм много в час, но ми се вижда, че тази година участниците са по-млади, красиви и по-добри като характер . Казвам го като смятам, че идеални хора няма и никой не е застрахован от грешна преценка и избухване под напрежение.
  Симпатизирам на сините (по презумция ми идва да подкрепям страдалците 🙂) , харесвам Мани и Фейгин, Гого е добър, спор няма. Алекса ми е симпатичен , нищо че е прекалено директен, не е агресивен все пак и смятам че наистина вля сила и увереност в отбора на сините. Любовните истории не ме дразнят, 100 пъти ги предпочитам пред това  да гледам някой да мачка друг както беше масово в предния сезон.
  А за Аспарух - какво сте го зажалили, смешен си беше , човека сам си прецени колко зле се справи.

Общи условия

Активация на акаунт