💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 909
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 590
Логично ми се струва да номинират Пухи и Мира, но ако има задействана задруга ще са Мира и Елица
Това е и моето подозрение след анонса. Уж Генчо подхвърли Пух (и ако държи на думата си - самият Генчо ще гласува за Пух), но след неговите "насоки" (заповеди??) другите да не гласуват като него, очаквам да са Мира и Елица заедно. Заради което те ще се оплачат, че се гонят две жени и Мира ще каже, че то тук всички на съвета са жени.

# 1 591
  • София
Нещичко от ИГ на Алекса. Не е спойлер, но го слагам в скрит текст.

Скрит текст:

# 1 592

Скрит текст:
Аз ще викам за Пух 😈

# 1 593
Боже, боже....Той съвсем изпаднал Алекса

# 1 594
Валия нищо не казва бе. Мълчи като риба и се подсмихване срамежливо. Според мен не е очаквал да има един камион фенки, за разлика от другите играчи, които са по-популярни от него. Питах го 4 пъти да си каже зодията... Нищо. Каза само, че скоро се връща в Бг и че приятелка няма. А в коментарите е някакъв ужас от предложения за брак Grinning Една беше писала какво щяла да му направи ако го набара в тъмното.. Много цветущо описано. Голяма фенка беше. Той... Нищо. Срамежлив си е и това е.
Хахаххаха! Дано не пропадне, момчето! То верно, че е дзен, ама след монашеския живот в Саудитска Арабия изведнъж хиляди жени подире му, и светец да е, ще лудне! Laughing

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 15:25 от Гарганела

# 1 595
Валия нищо не казва бе. Мълчи като риба и се подсмихване срамежливо. Според мен не е очаквал да има един камион фенки, за разлика от другите играчи, които са по-популярни от него. Питах го 4 пъти да си каже зодията... Нищо. Каза само, че скоро се връща в Бг и че приятелка няма. А в коментарите е някакъв ужас от предложения за брак Grinning Една беше писала какво щяла да му направи ако го набара в тъмното.. Много цветущо описано. Голяма фенка беше. Той... Нищо. Срамежлив си е и това е.
Хахаххаха! Дано не пропадне, момчето! То верно, че е дзен, ама след монашеския живот в Садитска Арабия изведнъж хиляди жени подире му, и светец да е, ще лудне! Laughing
А ние не сме ли луднали 🤣 Някой пука ли му на нас какво ни е 🤣🤣🤣Сърцето ми бие в един такт с бицепса му🤣Това нормално ли е ми кажете🤣🤣🤣

# 1 596
Пухчо е толкова жалък Disappointed Relieved горкото пухкаво котенце с големите мускули и малкото опишленце...

# 1 597

Скрит текст:

Защо ми се струва, че заплахите и обидите ги отправя Аспарух на гладък български , А Алекса отговаря само със ще дойда - серозАн сАм

# 1 598
Да, писаното е от Пух.
Жалка история са и двамата, много жалка.

# 1 599
Абсолютни неандерталци са и двамата, Пух и Алекса. Все едно мутрафони от 90-те си уреждат бой. Ама то като има вятър между ушите очакват мускулите да им решат проблемите ( то пък и едни проблеми де, ама карай).

# 1 600
Ехе,момичета,мисля си ако видите Гогата на живо и облечен нали ще му обърнете внимание изобщо?!? Голяма услуга ( или пък не😉) му направи участието.
Допълвам: Кога да очакваме мач Пухи-Алекса? Да не развалят РД на Жени,я да ходят на друго място да се бият! Айде нЕма да ги обиждам,но много им върви определението с което се обърна Домусчиев към един журналист навремето.

# 1 601

Скрит текст:

Въхх.. В потрес съм. Тоя Пухчо ли е какъв е.... Е ужасен просто. Не, че Алекса не го следва.
Пухито проявява поведение на типичен селски бек, пък не изглежда да е лош. Бахти, това са Игри бе, не е истински живот, че толкова навътре да го приема. Ни мога. 1 група в детската градина.

# 1 602
Мисля че на всеки може да се случи да крампира. Да - има огромни мускули и му куца издържливостта , ама целия този хейт дето се изля по човечеца е много тъжен.. Проблема беше, че след като има крампа аз не чух никой да го пита дали има нужда от лекар нито се коментира. Касим на някаква игра се тръшна да почива и веднага димо "добре ли си"..

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 15:46 от Marble_beach

# 1 603
не се знае, може да има предистория с пух и алекса преди чата.

# 1 604
Ехе,момичета,мисля си ако видите Гогата на живо и облечен нали ще му обърнете внимание изобщо?!? Голяма услуга ( или пък не😉) му направи участието.

Аз, аз, че си точно мой тип мъж. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт