💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 216
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 650
,,Бащата на Гайтанов бил мафиот”…
Чета по- горно мнение. Е и? Четох, че човекът се е поправил, почнал е на чисто, няма как да знаем дали е така, но какво общо има това с момчето? С опашка за баща си ли върви и означава ли, че не може да бъде свестен, а трябва да му се сложи печат на лицето? Аз мутреене и тарикатлък видях в резервите, но не идваше от Гайтанов.

Викаш да потрепя , мамя обирам хората за кратко време докато събера парички "за легален" бизнес и после да се "поправя" Готина схема , даже ще ми пляскат като в клипчето на Неделчо.
Поста е в отговор на коментар към мен , където се превъзнасяха извън игровите успехи на Гайтанов, за това подчертах и това. Иначе участниците извън формата не ме интересуват
Добре, Аурора, това какво общо има със самия Гайтанов? Защо го обвързваш с действия, които не са извършени от него самия. Той може да бъде съден само за собствените си дела. Ако бащата е такъв, какъвто описа, това прави момчето даже още по- достойно, че видимо не е избрало неговия път и маниер на оцеляване в живота.

# 1 651
Гласувах, че номинираните ще бъдат Аспарух и Мирослава, но все си мисля, че в крайна сметка нещата ще се и извъртят по начин различен от този, който предложи Генчо като капитан.
 Реално при Непобедимите вече си има две коалиции, като по-слабата е на Елица и Мирослава. По всички правила на тези игри двечките следва да отидат на номинация. Ако водещата коалиция не го направи и прати Пух на пангара, значи буквално играе против себе си. Да не говорим, че при отпадане на Пух, който е слаб играч и се дъни дори на силовите игри, племето остава само с двама мъже.
Номинациите ще са интересни.
Сагата около Алекса и Елица вече ме дразни безкрайно много. Продуцентите буквално опорочават смисъла на игрите, превръщайки ги в някаква изкривена версия на Море от любов.
Елица е по-силната. Алекса като игра не е показал нещо толкова особено, но като хитрост е топ. Постоянно привлича камерите, усмихнат, положителен, джентълмен, кавалер, певец, абе въобще всичко. Но най-важното му качество е, че е хитър като сръбска лисица.
В началото много му симпатизирах и си мислех, че е едно усмихнато наивно момче, но в хода на играта осъзнах, че пипето му сече яко и то винаги в негова полза.
След последните изпълнения напълно си промених мнението за него.

# 1 652
  • earth
Предизвикателсвото на Пух ми напомня на една сцена от Индиана Джоунс. На бой с такъв като него се отива с пищов. С мечка някой би ли отишъл да се бие с голи ръце? Всеки да си използва предимствата - животните мускулите, хората акъла.

# 1 653
На мен ми се е случвало. Не тренирам, но при дълго ходене, съчетано с дълго стоене на крака и изобщо интензивен работен ден, ми се е случвало. Кошмарно е. Вечер, отпусната, съм се събуждала от такива крампи, и на двата крака.
май има разлика м/у теб и него.Smiley
Развесели ме! Май има разлика! Laughing

# 1 654
Във вчерашния епизод ми направи впечатление, че Касим и Алекса са почти на еднаква височина. Цветан игра добре този път.

Аз не спирам, между другото, да сравнявам Цветан с Братоев. Братоев в много от игрите също беше пълна трагедия, но беше много забавен да се гледа и правеше шоу. Докато Цветан предимно натоварва.

Предизвикателсвото на Пух ми напомня на една сцена от Индиана Джоунс. На бой с такъв като него се отива с пищов. С мечка някой би ли отишъл да се бие с голи ръце? Всеки да си използва предимствата - животните мускулите, хората акъла.

А аз сетих за следния виц:
Скрит текст:
В Германия в една дискотека влиза руснак облечен в бяла тениска с надпис "Турците имат три проблема". Към него се приближава един турчин и му казва: -"Ти какво, проблеми ли си търсиш"? Руснакът спокойно му отговаря: - "Това е вашият първи проблем, агресията. Вие винаги създавате конфликти на празно място"... След дискотеката, отвън, руснака го чакат група турци: -"Ела сега да видим, дали ще бъдеш толкова отворен срещу всички нас"! Руснака пак спокойно им отговаря: -"Това е вашият втори проблем, вие не умеете да решавате конфликтите си сами и винаги събирате своите дори и за най-малкия повод"... - "Сега ще те накараме да съжаляваш за твоите думи!"- викат турците и вадят ножовете... -"Това е вашият трети проблем"- пак спокойно им отговаря руснака,"вие винаги идвате на престрелка с ножове"...

# 1 655
Аз нямам проблем с това,че Алесио е сърбин,даже нямам проблем и с това,че влиза двойка в играта. Но  начина по който се държат никак не ми харесват. Кой си ти държиш сметка на другите как да играят своята игра,като ти при всеки удобен случай би ги прегазил в името на грошовете и пандичката?
Това да изискваш съперниците ти да играят ЗА теб и гаджето,и накрая да ви дадат победата и едни пАри,ако не наглост,не знам какво е.
Ако Алесио беше защитил жена си в случай,че тя е била обидена или наранена от някой,ОК-браво! Но да държиш сметка,че е номинирана?!?!

# 1 656
Elena Atanasova 707909 . Няма смисъл да се повтарям, явно не четете . Акцентът е върху "поправянето" ))
Да не задълбаваме , нито го знаем момчето нито нищо. Имаше шанса с няколко битки да влезе , не влезе- да е жив и здрав ще се яви пак.
Довечера си мисля , че на пангара ще са Мира и съмнява ме да е Аспарух. За сега си мисля, че Генчо няма да рискува да изпрати Елица и да обяви война ...Защо нещо със Звезделина ми се върти

# 1 657
Оле, извинения тогава на Алекса. Пухчо го е минал в простотията си...

# 1 658
  • Другата България
Куков и Вики.

# 1 659
Elena Atanasova 707909 . Няма смисъл да се повтарям, явно не четете . Акцентът е върху "поправянето" ))
Да не задълбаваме , нито го знаем момчето нито нищо. Имаше шанса с няколко битки да влезе , не влезе- да е жив и здрав ще се яви пак.
Довечера си мисля , че на пангара ще са Мира и съмнява ме да е Аспарух. За сега си мисля, че Генчо няма да рискува да изпрати Елица и да обяви война ...Защо нещо със Звезделина ми се върти
Аз мисля, че Звезди вече е твърдо в коалицията на Генчо. Имаше синхрон, в койтоМирослава много ироничнои забавно бе казала, че Генчо е като Слънце, а Пух и Звезди като слънчогледи, които се въртят точно в посоката на слънцето, за да бъдат огрети.
Ако няма да е Пух, остава Елица или Веси, за която аз си мисля, че май ще бъде един хаплив свободен електрон.

# 1 660
Зачудих се Алекса защо точно е избрал "пандичка" за неговата любима - че те пандите са огромни, лениви, обичащи самотата животни, които правят секс един път в годината май.

# 1 661
  • Където морето целува небето...
Ако мислят чисто стратегически, след видяното от гълъбчетата, то правилен ход е Елица да е на елиминации, за да отпадне преди обединеното племе. Същото важи и за Супергероите, но на тях им трябва Алекса в момента като играч, за да се измкнат от реката (което по така развиващите се събития го очаквам още в понеделник).
От друга страна, на Генчо не знам дали ще му стиска да я номинират и да си навличат гневът на Алехандро след всеки съвет. Ще видим след час.

# 1 662
А червените панди са мънички и са много сладки. Въпреки че той явно просто си и вика "пандичка", а сега заради екипа добавя отвреме навреме червена.

# 1 663
  • Другата България
Категорично Елица няма да е номинирана.
Пух и Мира - аз вече казах снощи.
Генчо каза и племето реши, то е ясно, че ще е това.
Загадка ми е само гласът на Гошо, но вероятно и той ще пее в хора.

# 1 664
Категорично Елица няма да е номинирана.
Пух и Мира - аз вече казах снощи.
Генчо каза и племето реши, то е ясно, че ще е това.
Загадка ми е само гласът на Гошо, но вероятно и той ще пее в хора.
Гошо каза, че без още един мъж и без силен играч като Елица са загубени.

Общи условия

Активация на акаунт