💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 891
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 890
Ама Мише, що така? 300 скока с парашут, мотори, парапланери, делтапланери, незнам си какви планери, по-мъж от мъжете, а сега: ми мъжете трябва да ни пазят. Rolling Eyes
Ужас! Линейка на терена. Сигурно за Пухчо.

# 1 891
Много ми хареса Валери- там е за битки. Защо го определихте за женчо?

# 1 892
  • София
Няма такава наглост...не знам защо решиха жълтите жени, че мъжете са им длъжни. Михаела нали с голяма заявка влезе (че ми беше и фаворит след визитките), да се предложи тя.
Иначе утре залагам, че Пух ще си ходи. На първата игра Мира ще победи според мен, колкото и да ми е неприятно, а всеки от жълтите може да бие Аспарух.

# 1 893
По всичко прилича, че Жени е взела страха на Фифо. Няма да тръгне директно срещу нея. Според мен Михаела и Чакалов обсъждаха нейната номинация, затова Михаела каза по-късно, не сега. Както и преди писах - ако Жени я усети Михаела тясно ще и се види племето Simple Smile

# 1 894
  • София
С оглед на факта, че Валери е единственият участник, победил Гого на битка до този момент, наистина е ценен за племето и е един от най-силните мъже този сезон. Предполагам, че пъзелите са му ахилесовата пета, но това вероятно е истина и за поне двама от неговите съплеменници. Надявам се Чакалов като супер фен на предаването да се е подготвил на този фронт.

# 1 895
По всичко прилича, че Жени е взела страха на Фифо. Няма да тръгне директно срещу нея. Според мен Михаела и Чакалов обсъждаха нейната номинация, затова Михаела каза по-късно, не сега. Както и преди писах - ако Жени я усети Михаела тясно ще и се види племето Simple Smile
Прекалено сложно го мислиш. Мирела обсъждаха. Михаела беше дала заявка преди няколко дена, че е склонна дагласува за нея.

# 1 896
В крайната сметка това е просто една игра.И тепърва ще гледаме  дразги.Хубавото е ,че повечето са запазили приятелски отношение след края на играта.Включително и днес почти всички са на рождения ден на Жени.Даже тя е качила преди малко една снимка с Филип с който за сега в игрите не мелят брашно .Та това е показателно ,че каквто е било в играта си остава там,и да не го приемаме чак толкова навътре.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 22:52 от *Аня*

# 1 897
  • Другата България
Точно така беше, и Фифо, който каза :“как я виждаш на реката“, и Чакала имаха предвид именно Мирела, която видно е най-слабото звено в племето. Но Фифо питаше Лефтеров дали ще има нещо против, нормално. И тогава Михаела каза : “по-късно, не сега“. Защо обаче по-късно, не знам, единственото ми обяснение е това, че трябва по сценарий да остане време да се гаджосат с Валери, и изобщо не го изключвам. Което значи, че и Валери ще поостане. Ясни са като бял ден, както и е ясно, че едните жълти крака в промото бяха женски. Така и не се научиха значи.....
С нетърпение чакам Жени да надуши Михаела, а според мен и Ралица. Нормално, никой не обича диктатура, пък била тя и ЖЕНСКА. Дори закъсняха двете момичета според мен.
Относно “страха“. Не е това, така мисля, просто не му се влиза на Фифо в открити конфликти с когото и да е от племето, малко дипломатичност никога не е излишна.

# 1 898
Беше повече от ясно, че Гого ще ги смаже, но салтата накрая ги довършиха🤣Аз на мястото на жълтите щях да си ида дома🤣🤣🤣

# 1 899
Не знам, обаче аз съм наистина много респектирана от Гого. Голяма работа е това момче. Голяма!

Евала и на Лефтеров днес.

# 1 900
  • София
Героите тази вечер бяха Лефтеров, Фейгин, Мани и Гого. Респект, страхотна игра направиха!
Жълтите женици са безумно нахални и безочливи, никой не е длъжен да ги пази и къта. Това не е като някой да ти отстъпи място или да ти отвори вратата, защото е кавалер. Това е игра, всеки ще е сам за себе си в крайна сметка.
На такива нагли девойки ММ им вика Наглостини. Joy

# 1 901
В един момент Гого ще спре да ни впечатлява, защото ще си казваме е, то това е Гого, много ясно Joy Уникален винаги.
Тук обаче Лефтеров заслужава да му се отдаде заслуженото, за него беше по-трудно, а през цялото време беше много стабилен, дори не трепваше. Иска ми се да кажа, че е много добро момче, но аз за когото и да го кажа после става нещо, така че ще замълча по-добре.Blush  току-виж и той тръгнал да троши зъби.
Ами аз им разпознах веднага краката, поне по-трудни кукички да ни пускат.
Оф, искам да съм солидарна с жените, обаче жълтите преминават всякакви граници - до вчера кютат по ъгли, капитанство онзи няма да види, този така, другият така и после ама мъжете да отиват и да ни спасяват. Добре, аз нямам против, даже напротив - направете си задруга, нека е сигурна и непоклатима, пращайте мъжете на битки, но да застанете и директо да го изисквате от тях е много лицемерно.
Абе, на тези хора какво им става - кой с кого е не е ясно.  Чакалът уж е с мъжете, Михаела скача и при мъжете и при жените, то много сложно така, едно време така ни черта графика госпожата да ни онагледи взаимоотношенията в Евгений Онегин... и тук имам нужда от нейната помощ.
Ами, браво на Жени, поне е с открити карти от началото.

# 1 902
Да Мери, Гарганела - прави сте.
За Мирела става дума, върнах. Моя грешка.

# 1 903
Само като ги попита колко е рекорда ми стана ясно всичко🤣🤣🤣Миличкият той, не е отишъл да се бори срещу някой, а да поставя рекорди 😍

# 1 904
  • София
Не смятам, че мъжете трябва да се предлагат за номинации, това не е добър индивидуален ход. По същата логика не смятам и че жените, които се представят наравно с мъжете в битки, трябва да предлагат себе си или да се радват на потенциална номинация. Решението е всеки да "стреля" по всеки, да използва, каквито тактики намери за добре и който поддаде - отива на елиминации. Ако мъжете се трогват от сълзите на номинационен съвет и са съгласни да отидат на елиминация, то това е стратегическа победа за жените, ако ли не - ще отиде и жена на битка и толкова.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 23:45 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт