💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 879
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 905
Факт е, че както никой не е длъжен на жените, тако и никой не е длъжен на мъжете. Интересно е тук, а не като при червените. Наредил ги Генчо и по ред щели да излизат. При жълтите има напрежение. Ако беше и тайно гласуването...ехеее.

# 1 906
Не знам, обаче аз съм наистина много респектирана от Гого. Голяма работа е това момче. Голяма!

Аз наистина много искам Гого да спечели. Flowers Four Leaf Clover Не знам защо, но имам чувството, че това няма да стане.

# 1 907
Валери е всичко друго, но не и женчо според мен. Бих го определила като леко циничен мъжкар- играе, директен е, не говори много и действа както си иска, има топки. Не е без значение смелостта на самопредлагането му, защото видяхте - никой друг нямаше такава. На него реално наистина изглежда, че му е все едно и е готов да отиде; не блъфира. Аз по- рано го бях определила като кибритлия, та да- няма да има нервите да плете интриги и коалиции, за да не е на пангара той. Това я е привлякло Мирела в него, но по мое мнение, тя като изключим, че е изключително красива, не виждам с какво може да го привлече. Като видях как започна да нарежда бившето си момче от началото, да намесва едни отношения в други. Смятам, че Лефтеров е добряк, но Валери е по- серт и такива няма да ги търпи- да не знаеш къде те боли и къде те сърби, какво влагаш в едни взаимотношения и дали не те правят на глупак пред трети хора. На мен ми стана кофти за Митака и спечели симпатиите ми в този епизод.

# 1 908
Мирелка е детенце.Погледа и е на дете.Мисленето и е на дете.Само като се усмихне , и просто си личи ,че още вятър я вее на бял кон,което е нормално като цяло за годините и .Повечето момичета  на тази възраст са така с малки изключения,но в тази игра това няма да и помогне със сигурност.

# 1 909
Аз наистина много искам Гого да спечели. Flowers Four Leaf Clover Не знам защо, но имам чувството, че това няма да стане.

Вярвай на чувствата си Wink

# 1 910
Не знам, обаче аз съм наистина много респектирана от Гого. Голяма работа е това момче. Голяма!

Със сигурност няма да стане, аз от 15 години гледам реалити формати, вярвай ми - един, за когото съм била няма  спечелил. Добре, че е минал финалът вече и кармата ми няма да е виновна и Гогича да ми тежи на съвестта.😁

# 1 911
Мирела ми изглежда повърхностна и глуповата. Не е и силен играч. Вероятно е влязла в Игрите по линия на Лефтеров.

# 1 912
  • SF
Ехе,момичета,мисля си ако видите Гогата на живо и облечен нали ще му обърнете внимание изобщо?!? Голяма услуга ( или пък не😉) му направи участието.

Аз вече отговарях на този въпрос. През 10 страници се повтаря едно и също.
Харесвам го като участник в Игри на волята. Какво значение има дали ще изпитам същото възхищение, ако то видя седнал на едно кафе. Едва ли ще изтичам да му седна в скута му.
Но качествата му на спортист са уникални - сила, бързина, мощ...
И да, бих го харесала, особено, ако се впусне да се премята на живо, облечен, въпреки че какво да се впечатлявам от облечени хора. Simple Smile

# 1 913
На мен пък Мирела никак не ми изглежда детенце, а хитрушана, която е минала през доста връзки и има богат опит. Вече Фейгин с розовите бузки определено ми е неопитно момиче и с Георги ме радват с икрените си и леко тийнейджърски невинни трепети.

# 1 914
Лефтеров ме впечатли с воля и сила, браво. За Гого то си беше ясно, никаква изненада, а и с 20кг по-лек.

# 1 915
Въх, излъгах...сетих се, че Миглена Ангелова спечели Вип Брадър ....
Ами тогава..
Ай, Гого ми е новата Миглена Ангелова Joy

# 1 916
Валери се самопредложи заради Мирела, усети, че я готвят эа номинация Пъзльовците. Фифо как може да дава такива эаявки, а да го толкова шубе от номинация.

# 1 917
Гого, според мен, ползва някои йогистки практики, които много спомагат за спортните постижения. Тренират най-вече духовната страна, която в крайна сметка е определяща.

# 1 918
При ТЪпарев има сериозна тенденция най-добрите играчи през сезоните да не печелят. Може би Андрей е едно изключение от това, но пък релно Андрей не доминира сезона си така както го направиха Юли и Ваня. За съжаление нито Юли, нито Ваня спечелиха. Така че Гого може да мине по тази точка и да не успее да вземе крайната победа.

# 1 919
Когато добиеш впечатления за някого относно характера му, това оказва влияние върху представата ти за неговия външен вид. Първоначалната ми възхита от красотата на Мирела се поуспокои, сега просто казвам очевидното- много е хубава. Усмивката й обаче не я прави така хубава, както прави Фейгин когато се зачерви като я бъзикат нагло за Георги, като се усмихне доволна от факта, че за пореден път е дала всичко от себе си и е постигнала много в игрите. И за очите- на Мирела играещите лисичи-аквамарин очета ми отстъпват пред топлите очи на Мани, когато е твърде решена да се бори докрай. Забележете как гледа, когато й е трудно- стиска, но държи, воля на макс, погледът й говори много. На Фейгин също- чист, добродушен, позитивен. Мирела започна да ми бледнее, а Фейгин и Мани да се открояват повече.
Така че да, излъчването е най- разхубавяващото оръжие.

Общи условия

Активация на акаунт