💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 925
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 980
  • На морето!
Те май всички мъже там (с малки изключения) са дребнички. Тежестите в тинейджърска възраст не прощават.

# 1 981
Снощи най-странна за мен беше Мирела. Или е сценарий, или е невероятно тъпа, или аз съм пропуснала нещо и на мъжете подобни глупости им харесват? Сън ли си или те има...е тук ще си просна гащите? Имах приятел, който казваше, че домът на човека е където му висят гащите?! Ама той беше човек от миналия век...За мен се самопредлага- дано да е срещу компенсация по сценарий, а не нейния начин да сваля мъже. Ама все едно. Може пък на Валери това да му харесва.

# 1 982
Снощи най-странна за мен беше Мирела. Или е сценарий, или е невероятно тъпа, или аз съм пропуснала нещо и на мъжете подобни глупости им харесват? Сън ли си или те има...е тук ще си просна гащите? Имах приятел, който казваше, че домът на човека е където му висят гащите?! Ама той беше човек от миналия век...За мен се самопредлага- дано да е срещу компенсация по сценарий, а не нейния начин да сваля мъже. Ама все едно. Може пък на Валери това да му харесва.
Не му харесва. Той я гледа в ступор през повечето време и й се чуди на акъла. Изглежда ми на мъжкар, който иска да завоюва една жена и тези които му се навират бързо му стават безинтересни.

# 1 983
Интересно беше вчера.
Двата пекани праза, естествено първи омекнаха и сдадоха фронта. Вики май само за нахъсване на отбора служеше. Дръж! Дръъж! - ама ти що не държа, няма и да питам.
Гого е нечовек. За пореден път ги спаси. И Мани се представи много достойно, както и Фейгин.
Лефтера ме изненада с издържливост. Огромно браво и за него.
А Пухльо колкото и да му търсите оправдания тук, за мен си остава просто тъпо парче. Понякога, когато си тъп, е възможно да даваш вид и на добър. Но само даваш вид. След заканите за разпилени зъби, всякакъв опит да се оправдае подобно просташко поведение, за мен е излишен. Подозирам, че може би днес ще си ходи именно той. Няма да ми липсва.

Относно драмите при жълтите. Валерко хубаво се предложи за номинация, ама що не ми се вярва хич да номинират точно него.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 09:00 от LaCumparsita

# 1 984
  • София
ЧРД на Жени!
Прави 33 г. Желая и много здраве, щастие и успехи на всички фронтове!
😊

Голям купон е било снощи.
Значи кои мернах на рождения ден:
всички от този сезон на ИВ без Гого (който е в СА), Алекса (в Белград) и Мани (в Лондон) - тримата с извинителни причини. Не видях и Виктория, Звезделина и Веселина (но може просто да не съм ги видял тези трите специално). Всички останали бяха там. Не видях и отпадналите резерви (които не се включиха в отборите).
От по-старите сезони мернах само Неделчо и Стратимир (сезон 3)
Още кои видях:
естествено много близките и, Дамяна и Туджаров. И още от сървайвърите видях Борислава, Анелия и Денис.
Там беше и Маги Дажанаварова (също доста близка с Жени) и Силвия Димитрова (Сървайвър, сезон 3)
+ Гуспата (Максимал и Фермата) със синът си Иво и Краси Джунов (Фермата).

с голямата любов, Ваня

Бо, Ани и Денис от Сървайвър

Фифо поднася подаръка от името на огромната и най-шумна група (каста на сезон 4 на ИВ)

Още снимки

Илиян и Куков били душата на компанията

Гуспата е налазил Валерката, дали пък няма да го видим в Максимал 5

# 1 985
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама как да не ги е страх от битка, като гледате колко силни окапват на битки щом е решила продукцията. Иначе ако разчитаха на техните си умения без намеса, никой нямаше да му пречи да отиде на битка. Мани ги смля силните миналата година, която битка ѝ дадяха тя все победител 😄
Вчера голям разговор имаше при червените, аз чак се обърках на края, кой на кого, какво е казал пък другия не го разбрал 🤣 И така 30 минути.
Мирелка какви прости свалки хвърля на Валерко, хвана ме срам как се излага. Сънувала пък дали било сън, ама не било ли…
А той как бързо я сряза, че е сънувала 😄
Алексито много силен и всички ги е страх от него, па окапа като есенен лист снощи.
Ми нагли са жълтите жени, били вече едва ли не длъжни, абе отивай ти нали даваш заявка за много силна.

# 1 986
На горния текст попаднах току-що: реално ли е всичко в реалитата- за когото му е интересно.

# 1 987
И аз имам чувството, че Валери оставя Мирела да му прави вятър. Няма вид на влюбен и ситуацията с Лефтеров не му допада. Тя повтаря историята за токсичната им връзка с надеждата Валери да спре да се дърпа. На повечето снимки тя се е лепнала за него.

# 1 988
  • София
Вики отговаря на въпроси.
Най-интересното:
От 6 годишна е в спорта. До декември е в почивка от волейбола.
След Цецо, най-скъп и е Гого.
Най-силните и комплексни играчи този сезон според нея са: Гого, Фифо, Алекса, Жени и Елица.
С някои играчи (не уточни кои) не поддържа никакви отношения след формата (явно не се понасят)

Вики с мама

Най-забавния момент от снощи. На глас съм се смял... Grinning
Ох, ще ме уморят тези двете. Страшен монтаж и от екипа.

за фенките на Гого 'Спасителят'

Алекса за Гого

Но да отдадем заслуженото и на изненадващия голям герой, Митко 'Бийтс' Лефтеров, който освен за племето, държа и за баща си!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 09:16 от Diavolo

# 1 989
Моля ви, слагайте снимките на Гого в скрит текст🤣 Пия второ кафе, сърцето ми и без това хлопа🤣 Ще ме уморите🤣Има си време за тази снимки 🤣

# 1 990
Относно назобените мускули, понеже имаше спорове по-рано - за мен няма спор, че това са си истински мускули, т.е. вдигат си стотиците килограми, дето във визитката е показано, че вдигат. По-скоро проблемът е друг. Тия хора имат супер специфичен режим на хранене и тренировки, които нямат нищо общо с обикновените хора. Като ги пуснеш в ситуация на редувано гладуване и преяждане с вредни неща и без съответния набор специализирани тренировки - крехкият баланс по поддържане на това извънмерно тяло бързо се срутва. Това води и до крампи и всякакви други проблеми. Затова малко е мит, че планините от мускули са непременно най-силни в този тип игри (особено дългосрочно). По-скоро са силни по-умерено атлетичните.

А иначе ако Пух нещо много грубо е избухнал тия дни в соц. мрежи - това си е донякъде разбираемо, ако си представим какво количество подигравки с пълно неразбиране са го засипали. В един момент самият обем такива глупости да прочетеш вече те изкарва от кожата и става трудно да се спреш и ти да не напишеш някаква ответна глупост. Затова по-добре по възможност да се избягват тези всичките интеракции, но това си е мое мнение.

# 1 991
  • SF
На мене флиртът меджу Мирела и Валери ми е много симпатичен. Тя доста си е паднала. Имат си закачки и зад камера. Не може всеки поглед между тях да бъде уловен. Но Валери пази гарда заради камери, игри, Лефтеров, другите в племето. Сега е концентриран в Игрите и всичко, което произлиза от тях - състезанията, коалициите, гласове, елиминации. Не би искал да се притеснява за Мирела (или друга жена), ако тя изгори на номинации, или да я пази, защото е мъжкар.
На нея й стана много криво, когато той се предложи за номинации. Не може да си представи, че след ден може и да го няма. Той пък я "спасява" по такъв елегантен начин. Знае, че ако нещо ще става, ще става след Игрите и време има за всичко. По време на снимките, не е нито мястото, нито времето. Нито пък Лефтеров трябва да бъде провокиран.
Готино момче е Валери. След Гого ми е той!! Simple Smile
Е, и Алекса и  Елица! (да не кажете, че съм спряла да ги пробутвам за победители) Simple Smile

# 1 992
  • София
Добро утро (coffee)

Време беше да обърнат играта и да пускат повече състезания за сините. Точно такива с изометрия и издръжливост е за тях. Да видим сега жълтите вождове кои двама ще пратят на битка. Накрая продукцията тушира с игра за Мирослава Grinning

# 1 993
  • SF
Да, точно такива за тях, друг път. Като гледаш Цветан и Виктория, колко да са им подходящи игри с висене и баланс?

# 1 994
  • София
Явно добре са си изкарали на рождения ден. И с Фифо са в добри отношения.
Аз нищо не разбирам на Мирела. Тя едно изречение не може да сглоби, само някакви отделни думи и това ъъъъъъ. Ужас, излага се. Валери трябва да е луд да ѝ се върже. Явно тя прескача от цвят на цвят и само плюе бившите.

Общи условия

Активация на акаунт