💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 888
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 025
Валерката учи право в Софийския, а там има много много красиви момичета, които са и интелигентни. Мирелка няма да оцелее при тази конкуренция.

Сериозно Grinning

Какво ще обсъждат – какво са сънували или къде да опънат простора за гащите

# 2 026
Валерката учи право в Софийския, а там има много много красиви момичета, които са и интелигентни. Мирелка няма да оцелее при тази конкуренция.

Сериозно Grinning

Какво ще обсъждат – какво са сънували или къде да опънат простора за гащите
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 027
  • Стара Загора
Joy

# 2 028

П.п. Дали да не си сложа един аватар на Гого. Thinking
Слагай, аз не знам как🤣 И без това Diavolo като скоро смени тапета на темата ще съм му сърдита около три дни🤣Поне твоя аватар да гледам🤣

# 2 029
  • Другата България
Аз лично вярвам на Виктория.
Чухме, че и тя го каза, но допускам И Илиян също да го е казал, и това умишлено да е спестено от продукцията.

# 2 030
На Вики разкаянието ѝ е от ден до пладне. Много бързо забрави каква трагедия беше

# 2 031
като го догледах епизода ще кажа, че  жълтите жени много лесно искат да хързулнат мъжете си. a джафката май ще се изложи пак с наглостта си днес.

# 2 032
Празнуването на Джаферович още веднъж показва как всичко е сценарий. Иначе колко трябва да си зажаднял за публичност за да отидеш да празнуваш с хора, които не харесваш? По-интересно е да кажете кои освен Мани и Гого, които са в чужбината не са отишли? Разбрах, че Веси май не е там, но тя си е друга планета и вероятно такива тържества не са и по вкуса.

# 2 033
Аз лично вярвам на Виктория.
Чухме, че и тя го каза, но допускам И Илиян също да го е казал, и това умишлено да е спестено от продукцията.

И така да е, с какви очи обвиняваш друг в същото, което си направил и ти? Тя го каза, факт, чухме го всички.

# 2 034
  • София
Аз съм написал кои не са присъствали. От тези в чужбина и Алекса го нямаше.

За епизода.

Уф, много ми хареса този епизод. Голям купон и смях с Непобедимите и после супер игра с логичен край и герой, но за мен големия герой не беше всъщност той. Но всичко по реда си.

На глас съм се смял със Зорница и Звезди. 😂🤣😅

Колкото до драмата там, Мирослава се опита да хапе и покаже характер, поздравления за което, но беше победена категорично в словесната престрелка от Генчо, който наистина има много добър изказ и много добре си подбира думите. Изкара извън нерви Куков и докара до плач Мирослава без да ги обиди по никакъв начин. С един равен и спокоен тон и с точно подбрани думи срещу които просто няма какво да отвърнат. Сладкодумец е той... Правилно казаха Елица или Мира (май тя беше), че много умело влиза под кожата на хората.
Та с няколко думи я матира, тя разбра това, видя, че няма с какво да му отвърне и се разрева. А реално той нито я е излъгал за нещо, нито я е обидил. По-точно, тя обиди него и останалите двама мъже в племето. И то използва думата, жени за обида... И така обиди всички жени пред екрана... Поне аз това видях, сори.
Тази жена така се престара, че чак се изложи и си вкара неспасяем автогол. Явно и от продукцията са усетили каква глупост изръси и я унижиха с нарочен монтаж. Защото точно след тези словоизлияния на Снахата, дадоха думите на Генчо за мъжкото приятелство и лоялност и женския еквивалент (предателството на Звезделина и огромния фалш между жените в отбора) и по този начин буквално сринаха жените като жени. Стана ми неудобно чак. Ами каквото и да си говорим, всъщност се получи едно голямо унижение за жените. Генчо защитава своя приятел и бе прав за абсолютно всичко, което каза. И въпреки това се оказа и достоен като не си плю на собствените думи и даде един глас за Пух, точно както каза, че ще направи. И го даде въпреки, че се усети накъде отиват нещата след изненадващите за мен гласове на Звезделина и особено на Зорница с глупав празен глас (не че можеше да промени нещо с двата си гласа, Пух си беше на пангара).

За играта всичко сте казали, Гого е ясен. Извънземен, нечовек. И пак ще се повторя, ако той не спечели (в най-лошия случай да е на финал) или в краен случай Фифо, ще е мега скандално. Особено ако дадат победата на Алекса, което обаче не го вярвам. Не съм съгласен с тези заключения заради т.нар. прословут 'шампионски монтаж' Това не е bTV и Сървайвър/Фермата. Три сезона подред ИВ не бяха спечелени от хора с 'шампионски едит' в този смисъл, който се влага тук (показано екранно време и споменаване на името). Не че не виждам тази заплаха, много добре я виждам, просто не го вярвам или май по-скоро не искам да го повярвам, защото ще е последния пирон в ковчега на това шоу.

Да се върна на играта. Както и очаквахме, накрая останаха най-добрите в синия отбор (Гого, Мани и Фейгин). Очакваше се повече от Мирела. Фифо доказа, че е много силен и комплексен, стигна почти до края. Добри думи за Ралица и тя изненада много приятно. Но за мен големия герой от снощи не е Гого, а Лефтеров. Който държа и заради баща си. Беше в неизгодна позиция предвид повечето килограми и по-едрия кокал, но той победи две фини и издръжливи жени като Фейгин и Мани и напрегна даже, дори Гого (оставете тези салта и пр. фанфари, Гого си бе тестван и си личеше по напрегнатите погледи, които хвърляше към Митко). Това вече трябва да се приема като победа, защото явно Гого на подобни игри е в отделна лига с резервирано 1-во място и който е втори е всъщност моралния победител. Толкова явно е вече неговото превъзходство пред останалите, факт. И продукцията няма никакъв интерес да го прецаква. Такъв играч е рядка находка за всеки един формат и магнит за рейтинг. И каква по-добра реклама от такъв играч за марката ИВ. Само един пълен малоумник и кретен ще го елиминира. За мен Гого е на 90% на финал. А там знаем какви игри се дават. Никакъв шанс няма сърбина на такава игра срещу него. Само Филип ще е равностоен опонент на Гого на тежка многокомпонентна игра на финала от тазгодишния каст.

Утре Валери и Мирела отиват на битка, но силата на любовта е с тях и печелят първите две места. Мирослава побеждава Пух и Пух е аут. Това са моите прогнози. Жалко ще е за Пух, не видяхме най-доброто от него, а имаше игри в които щеше да блесне и той според мен.

Относно Мирела и Валери. Езика на тялото показва, че тя е хлътнала по Валери, но той май не чак толкова или просто се пази. Пас съм. Не знам. Но ми стана тъжно как Лефтеров надничаше към тях и в неговото изражение видях любов и болка по Мирела.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 13:20 от Diavolo

# 2 035
Мирела все пак е много хубава. На външен вид сигурно ще ги бие повечето. Обаче! 😁 За мен си пада наиситна по Валери, което всхщност е добре за нея, не е самовлюбена. Комуникацията й обаче куца в отношенията- не е готино да се опитваш да впечатлиш момче и в същото време да плюеш по бившия си и с какво не се е справял, когато е наблизко. Аз видях само упреци, а тя самата- какво е предложила на Митко в тази връзка? Какво за неговите чувства, емоции знае тя и я вълнува, защото видяхме, че той се вълнува от нейните. Дано Лефтеров види картинката по- ясно и след предаването, Мирела не го обича вече и истината е, че няма какво да му предложи. Той е много хубав мъж, визуално ми е фаворит заедно с Валери, знаем, че в днешно време визията е от голямо значение, каквото и да си говорим. Лесно ще намери жена, която да го оцени истински. Мирела щеше да си заслужава само ако държеше на него, защото като съдържание му отстъпва.
Валери също мислех, че не би изтърпял дълго време, но се замислих и за нещо друго. Той е сериозен, мълчалив, смел е, но на моменти ми идва твърде негативен, малко тип рицарят на печалния образ. Някой забелязал ли е същото?
В този ред на мисли, Валери не мисля, че би търпял някоя еманципирана кариеристка, ноято да  развява своята независимост и индивидуалност и да знае много. Той си е мъжкар, за него предполагам е доста важно жената да е красива, а подозирам и submissive ( извинявайте, не мога да намеря подходящ аналог, може би да се подчинява). Така че с Валери може и да се получи, ако не му писне.

# 2 036
  • España
Мен Валери не ме притеснява толкова, а…проектосвекървата ! 🤪 Да не забравяме, че Мария Грозева е и шампион по стрелба , освен всичко друго….да внимават кандидатките за Валери !!!

Пух е от хората, за които , като няма какво друго да кажеш, просто заключаваш , че е добричък!

Аз харесвам Алекса, има някакъв чар в това момче, а и за хората , които пеят , свирукат си , докато вършат нещо е доказано , че носят сърце ( в емоционалния смисъл на думата) !

Елица , чисто визуално ми прилича на леля ми Гицка ( царство и небесно) на младИ години ,както е изглеждала ,разбира се!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 12:34 от Воден пъпеш

# 2 037
Ехе,момичета,мисля си ако видите Гогата на живо и облечен нали ще му обърнете внимание изобщо?!? Голяма услуга ( или пък не😉) му направи участието.

Аз вече отговарях на този въпрос. През 10 страници се повтаря едно и също.
Харесвам го като участник в Игри на волята. Какво значение има дали ще изпитам същото възхищение, ако то видя седнал на едно кафе. Едва ли ще изтичам да му седна в скута му.
Но качествата му на спортист са уникални - сила, бързина, мощ...
И да, бих го харесала, особено, ако се впусне да се премята на живо, облечен, въпреки че какво да се впечатлявам от облечени хора. Simple Smile
Поста ми е шега,ти пък защо се връзваш?
А,и на мен не ми харесва да се критикува всяка анкета,но си мълча,защото всеки има право да си споделя мнението.

# 2 038
Само да потвърдя, че в СУ има много много хубави момичета. За Валери. И за майка му.

# 2 039
Напълно съм съгласна с Diavolo за всичко.

Мира е изключително объркана жена, която не може да защити една своя дума и е в шок, че мъжете са срещу нея.

Гого гледаше напрегнато не към Митко, а към Димо, защото гонеше рекорди човека🤣🤣🤣
Аз не видях Гого да е уморен след битката, а толкова напрегнато гледах тялото му🤣🤣🤣 Даже като си тръгнаха пак беше с вдигнати ръце и носеше прът🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт