💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 883
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 010
И още един бицепс:

# 2 011
  • earth
Бих посъветвал Мирела да се усмихва и да мълчи. Това и е оптималното състояние.

# 2 012
И едно схващане само да е имал, пребори се. Това ми е достатъчно да го поздравя. Това не значи, че не трябва да е номиниран примерно. Но това което чу по себе си от Димо беше недопустимо. Аз това коментирам, нищо друго.

Точно така, но има и още нещо.
След като кажеш - аз ви провалих, номинирайте ме, си държиш на думата, а не забравяш само след няколко часа.

# 2 013
На Мирела самият изказ леко ми простее, а свалките ѝ са толкова очевадни, че стават жалки. Ясно е, че няма проблем да се самопредлага и набутва, но щеше да е по-добре да е по-обрана пред камера, защото не знам дали стабилен, успешен и самоуважаващ се мъж би я възприел насериозно след показаното.

# 2 014
  • SF
Словото на Генчо ме подразни: Аз ще го номинирам, но вие не.
Звезделина не ми харесва вече.
Зори продължава да не ми харесва.
Аспарух го забелязах едва, когато не успя да промуши чувала.
Мира не трябваше да се оправдава. Започна битка, но не успя да я завърши.
Умната Веселина ръси заучени фрази, прави криви физиономии зад гърбовете им, не мисли, преди да говори, чучнала е при мъжете и минава за критикар, анализатор, човек, който им казва истината в очите...
Според мене са я взели, точно за да ги слага на място. Кой знае какви друти умения не притежава, но един телевизионен формат има нужда и от такива като нея - лапатало, което няма какво да губи и не му пука на кого какво приказва.
Но за всеки случай се е гушнала при мъжете.

# 2 015
# 2 016
Валерката учи право в Софийския, а там има много много красиви момичета, които са и интелигентни. Мирелка няма да оцелее при тази конкуренция.

# 2 017
Можем да гласуваме за Епизод 21  (29-ти Септември)   "Разпънати на кръста"

https://www.surveymonkey.com/r/5J7JFZN

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап,
Както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

# 2 018
снахата се оказа много тъпо парче, предлагам да си ходи. зори също е като лаботомирана, много е глупава милата.

# 2 019
Филип се скапва видимо всеки път, когато загуби. Вчера отново загуби от Мани, а и не само от нея. А не е чак толкова висок, по-високи от него останаха да висят.

# 2 020
Доста радващо е, че хората вътре масово са запазили добри отношения - приятно изненадан съм от Фифо и Жени, че са ОК, въпреки напрежението между тях в играта.

Много често от екраните ни образите на играчите ни изглеждат крайни - лоши и добри, но всъщност това е идеята на реалити телевизията - да създава поляризиране с цел интерес и интрига (поне на нашите предавания).

Обикновено хората не са толкова зли и неприятни колкото се опитват да ги изкарат, особено ако човек си поговори на живо с тях, е разбира се винаги има и изключения

# 2 021
Гласувах за Мирела и Фифо, но аз съм писала още по-назад в спойлер, че тези крака от промото са на Фифо. А не виждам коя друга жена освен Мирела ще номинират жълтите. Мисля, че Мирослава ще спечели първата битка, а Аспарух ще отпадне, може би без дори да завърши елиминационната. Пух е много слаб и няма да е загуба, но ми се искаше първо да си тръгне Мирослава с големите претенции, пък той след нея.
Най-логично ми се вижда да разцепят жълтите като най-силно племе по традиция, но така няма да съберат Елица и Алекса, затова залагам на червените, че ще се разпаднат.

# 2 022
Много ме радва как се събират, комуникират и поддържат отношения. Цялата еуфория ще продължи докато трае предаването и после всеки ще поеме по пътя си, но съм сигурна, че някои ще останат приятели, а цялото преживяване ще бъде хубав спомен за всички. Засега цялостно предаването и каста ми носят положително усещане и дано така остане. В първи сезон заради Веско и ризата бях много огорчена, във втори сезон отношенията между сестрите бяха страшно токсични, а в трети Мани беше апогей на несправедливостта, за миналогодишната Ферма да не говорим - сред мъжете там Веско Панчев би изглеждал като светец.

Виктория и Мирослава са подозрителни с тези добри взаимоотношения, които демонстрират. Човек почва да се чуди къде са се намерили.Confused

Много ми е хубава Мирела, не удобрявам поведението и', но много, много го харесва.

П.п. Дали да не си сложа един аватар на Гого. Thinking

# 2 023
Валерката учи право в Софийския, а там има много много красиви момичета, които са и интелигентни. Мирелка няма да оцелее при тази конкуренция.

Сериозно Grinning

# 2 024
Жени изглежда много добре на снимките от рождения си ден.

Гого се представя много добре, но честно казано не разбирам това боготворене във форума.
Мен ме стблъсква това, че е в коалиция с волейболисгите и мълча като пукал, когато Цецо наричаше другите утайки. Като си трайкаш избягваш конфликтите и си осигуряваш душевен комфорт, ама не заявяваш никаква поэиция. Отделно говори на миеко.
Сега не мога да си кривя душата, че на мускули е перфекген.

Гого се доказва на терена безапелационно, нали все пак сме в Игри на волята? При такива физически качества и умения, е абсолптно излишно да влиза в интриги, това се опитвам да кажа. Коалициите най- често са за осигуряване на собственото ти място, като усетиш, че ти пари под дупето. Той е сигурен в способностите си. И аз да бях на негово място, и аз нямаше да си нарушавам душевния комфорт излишно, достатъчно е, че им печели играта.

Общи условия

Активация на акаунт