💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 879
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
На мен поведението на Мирела ми се струва лековато, поне така изглежда от това, което излъчват.
Хубава е, разбира се, но това не стига. Лефтеров е много добро момче, жалко за него /ако всичко е така, както го виждаме/.
Фейгин ми е много по-симпатична, искрена е в отношенията си.
Елица е силен играч, това никак не може да й се отрече, освен това е и умна, но направо се чудя какво  й трябваше да се излага така при влизането на Веси, много глупаво държание. Алекса ми е много приказки, малко действия.
Симпатизирам на Жени, защото също е много можеща.
НО, фаворити в играта според мен са Гого /номер 1/ и Филип - един от двамата би трябвало да спечели формата, ако всичко е честно. По-скоро Гого, но пък единственият, който може да му се опре е Филип. Един от двамата.

# 2 041
Да, бе... викам си толкова му хареса, че си помъкна и за вкъщи да си виси.Joy Иначе и Димо даже му е фен как отиде да му оправи кърпата. Но към края си му беше тежичко и на него няма какво да говорим. Когато говорим за рекорди винаги и вторият има заслуга, защото реално той е движещата сила. Хареса ми много мотивацията на Лефтеров.
От любопитство потърсих тази битка при Рибарите и Жътварите, та там Катя беше просто феноменална - при нея нямаше и потръпване дори. Интересно е, че там правилата са били по- затегнати, защото Вайс за секунда отпадна и дори не разбра какво се случи, защото беше застанал на пръсти, а не на пети.

Дяволо, много хубав анализ направи в последния си пост.

# 2 042
Бих посъветвал Мирела да се усмихва и да мълчи. Това и е оптималното състояние.
Допълвам: -и да не поглежда към Валери!
Приказките ѝ за предишни връзки и най-вече за тази с Лефтеров не ѝ правят чест.

# 2 043
Валерката учи право в Софийския, а там има много много красиви момичета, които са и интелигентни. Мирелка няма да оцелее при тази конкуренция.
Мирела все пак е много хубава. На външен вид сигурно ще ги бие повечето. Обаче! 😁 За мен си пада наиситна по Валери, което всхщност е добре за нея, не е самовлюбена. Комуникацията й обаче куца в отношенията- не е готино да се опитваш да впечатлиш момче и в същото време да плюеш по бившия си и с какво не се е справял, когато е наблизко. Аз видях само упреци, а тя самата- какво е предложила на Митко в тази връзка? Какво за неговите чувства, емоции знае тя и я вълнува, защото видяхме, че той се вълнува от нейните. Дано Лефтеров види картинката по- ясно и след предаването, Мирела не го обича вече и истината е, че няма какво да му предложи. Той е много хубав мъж, визуално ми е фаворит заедно с Валери, знаем, че в днешно време визията е от голямо значение, каквото и да си говорим. Лесно ще намери жена, която да го оцени истински. Мирела щеше да си заслужава само ако държеше на него, защото като съдържание му отстъпва.
Валери също мислех, че не би изтърпял дълго време, но се замислих и за нещо друго. Той е сериозен, мълчалив, смел е, но на моменти ми идва твърде негативен, малко тип рицарят на печалния образ. Някой забелязал ли е същото?
В този ред на мисли, Валери не мисля, че би търпял някоя еманципирана кариеристка, ноято да  развява своята независимост и индивидуалност и да знае много. Той си е мъжкар, за него предполагам е доста важно жената да е красива, а подозирам и submissive ( извинявайте, не мога да намеря подходящ аналог, може би да се подчинява). Така че с Валери може и да се получи, ако не му писне.

Ами, то по принцип малко мъже харесват кариеристки, но конкретно за Валери мисля, че няма страх от интелигентни жени със силен характер, просто защото е Гроздев.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 13:03 от LadyCharming

# 2 044
  • Другата България
Аз лично вярвам на Виктория.
Чухме, че и тя го каза, но допускам И Илиян също да го е казал, и това умишлено да е спестено от продукцията.

И така да е, с какви очи обвиняваш друг в същото, което си направил и ти? Тя го каза, факт, чухме го всички.
Ами не знам с какви очи, вероятно със собствените си, така поне предполагам.
И не коментирам това, което и аз написах, че е факт, а поредното /евентуално/ спестяване на инфо, или преиначаване, или манипулиране мнението на зрителя чрез предходните две от страна на продукцията.

# 2 045

Аспарух в интерес на истината има страхотно тяло. И дума не може да става за сравнение с Алекса.
Като гледам човека си вдига 320 кг, а отнесе толкова хейт. Не е честно.
Белград толкова ли е далече от София, че Алекса не се събира с останалите от предаването. Това е доста показателно. Не говоря за снощи,където щяха зъби и глави да хвърчат, а по принцип. Явно повечето не го харесват. А сигурна съм ако беше влязъл сам в игрите щеше да е доста симпатичен на публиката.

# 2 046
Хареса ми само втората част на снощния епизод.
Смятам,че ненужно дълго ни занимаваха с червените в първата половина. Аман от снахи,Генчовци и най-вече от Зорито и Звезделинки.
Оправдана номинация и за Пух и за Мира.
Днес той си заминава,без значение кои от жълтите са номинирани.
Лефтеров се реабилитира в моите очи със снощната битка,браво! И ми дожаля за него,възможно е да е монтаж де,но ми се видя тъжен заради Мирела. Която пък не спря да се навира на Валери.
По-напред четох да се обсъждат евентуални победители и ми се мярна името на Чакалов.От всички,чиито имена са завъртени на този етап,точно него изобщо не го виждам като такъв. Нито битки,нито социална игра,нищо. Най-нормален средностатистически участник.
Гого разбира се отново разби! Нечовек! НО-ненужни изхвърляния след играта,вярно,че беше подтикван от Д и Р,но по-малко перчене,моля.

# 2 047
  • Другата България
Пух с това тяло довечера пръв ще спихне на играта за баланс и концентрация.

# 2 048
Добре си беше Гого в Сауди. Работеше си, почиваше си, жени не са го тормозили, защото няма 🤣Трябваше ли му да участва в предаването, да ни покаже красивата си глава, тяло и душа и да ни размътва главите на цяла сурия момичета? 🤣🤣🤣Сега и за него зле и за нас 🤣Нито ще го оставим дъх да си поеме, нито ще го пуснем да се прибере обратно 🤣Той не е виновен принципно, че е съвършен 🤣 ама малко от малко да се съобразява🤣🤣🤣

# 2 049
И не коментирам това, което и аз написах, че е факт, а поредното /евентуално/ спестяване на инфо, или преиначаване, или манипулиране мнението на зрителя чрез предходните две от страна на продукцията.

Защо се правиш, че не разбираш? Единствените, които манипулираха в случая, са Цецо и Виктория. Какво е казал Илиян, дори и да не са го излъчили, все тая. Виктория и Цецо го захапаха за нещо, което е казал уж (ние не го чухме, за сметка на това пък чухме да казва противоположното), ама и Виктория каза същото. Какво манипулиране на зрителя, какви пет лева. Тя каза айде да се откажем, после топи съотборник, и то зад гърба му за същото нещо. Логика? Няма.

# 2 050

Елица е силен играч, това никак не може да й се отрече, освен това е и умна

Естествено, че е така , олимпийски медал не се печели от случайни хора.

# 2 051
That Obscure Object of Desire аз ще подкрепя Merri_An в твърденето, че има много спестяване и преиначаване на ситуациите. Така както ни го показаха си на 100% прав, но дали е на 100% цялата истина не можем да кажем. С монтажа почти винаги можеш да направиш черното бяло, вярвай ми Wink

# 2 052
  • Другата България

Защо се правиш, че не разбираш? Единствените, които манипулираха в случая, са Цецо и Виктория. Какво е казал Илиян, дори и да не са го излъчили, все тая. Виктория и Цецо го захапаха за нещо, което е казал уж (ние не го чухме, за сметка на това пък чухме да казва противоположното), ама и Виктория каза същото. Какво манипулиране на зрителя, какви пет лева. Тя каза айде да се откажем, после топи съотборник, и то зад гърба му за същото нещо. Логика? Няма.
Явно ти не разбираш.
Аз не коментирам дали е манипулирал участник, коментирам вероятна манипулация на продукцията.
Което за мен НЕ Е “все тая“.
Нищо повече, за Виктория и Илиян вече съм коментирала по време на епизода, не виждам защо да го правя отново.

# 2 053
  • София
Добре си беше Гого в Сауди. Работеше си, почиваше си, жени не са го тормозили, защото няма 🤣Трябваше ли му да участва в предаването, да ни покаже красивата си глава, тяло и душа и да ни размътва главите на цяла сурия момичета? 🤣🤣🤣Сега и за него зле и за нас 🤣Нито ще го оставим дъх да си поеме, нито ще го пуснем да се прибере обратно 🤣Той не е виновен принципно, че е съвършен 🤣 ама малко от малко да се съобразява🤣🤣🤣
Гого, когато излезе на улицата Grinning

# 2 054
При всички положения продукцията не е сложила думи в устата на Виктория, които тя не е изрекла. А думите ѝ в случая са достатъчно красноречиви и не зависят от контекста.

Айде и аз като Зори малко, обаче тук не сме малоумни. Няма нужда от болд и главни букви, така не ставате по-прави.

Общи условия

Активация на акаунт