💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 794
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
В крайна сметка, всичко е добре, когато приключва добре. Simple Smile
Стара и мъдра поговорка.
Много се радвам, че любимото ми племе се запази като бройка. Могат да се карат (то кой не се кара на съвет), но са 8 и са силни.
Ще се запомни предателството на Валери и наглото поведение на жените, но ще преспят, ще им мине.
Победите лекуват!
Аз се радвам, че ще гледам Мирела още в играта, а Фифо няма какво да го коментирам, ясна е работата там.
Жени, току-що сложи 100 гроша на врата на Фифо.
Жени, карай все така, ще му подсигуриш лично пътя към финала. 😋😉😀

И Жени, въпреки всичко съм ти фен. Просто се падна в сезон с Гого и Фифо. Сори, Майкъл. 😉

# 2 401
Мери Ан,
Страхотен коментар! Heart
Много народ ще харесаме Филип покрай напъните на класната да го срине.

# 2 402
Много ми е интересно тази игра дали са в тествали докрай, наистина е гавра за участниците Sad
Като гледах колко им е тежко още в началото , беше с предизвестен край Sad

# 2 403
Браво на Филип, добра игра направи. Сините пак на реката ми се видя от промото. Доколкото чух им липсва парче от пъзела. Следващата седмица ще е интересно с изборите на капитани при жълти и червени. Сега мишената ще е Чакалов, по уязвим е от Филип. Валерката няма да допусне да отпадне жена преди някой мъж от племето му.

# 2 404
  • София
Не мога да повярвам, че това е мерилото за достойнство и жените са обвинявани, че претендират за равенство, след като средностатистическата жена не може да вдигне 80 кг от лежанка (сигурно има и такива, които могат). Феминизмът не е женски или мъжки - той не претендира, че жените заслужават повече права от мъжете, а че заслужават същите права и свободи - икономически, социални, политически и пр., виждайки какво се случва по света и това, че все още има дръжави като Иран, в които жените дори нямат правото на живот, той е крайно необходим. Изобщо, надхвърля границите не само на това телевизионно предаване, а не телевизията като цяло и споменаването му в същия ред на мисли е несериозно. Мизогинията също не е запазена само за мъжете, много жени се чувстват по същия начин, що се отнася до собствения им пол и права. Има игри, показващи умения, в които двата пола са равностойни, макар и държането на делва да не е сред тях. Да мъкнеш тежести не е единственото умение на света, и не те прави достоен или недостоен човек. Нима ако тези тежести се опрат на Гого, това би го направило по-лош атлет от Филип, въпреки че досега е демонстрирал не едно или две умения, в които не само е по-добър, а е най-добрият? Защо другите мъже от същото племе, въпреки че номинираха жени, не са със същия имидж и не се говори по този начин за тях вътре и извън предаването? Видяхме, че човек може да има увереност в своите умения, да е горд с тях, визирам думите на Гого след поне две битки, но да не умаловажава хората около себе си. Не може да не осъзнаваш къде се намираш, когато определяш половината от племето си за недостойно.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 23:58 от La Vikinga

# 2 405
И в трите племена ще са много интересни изборите за капитан. Кои очаквате да са?

# 2 406
Много тъпа игра - двама мъже се влачат по терена едва едва и пуфтят. Можеше да е по-динамична.
При по- динамична игра Аспарух щеше да отпадне още на първата обиколка. Той няма никаква издържливост, доказал го е не веднъж. Филип е жилав- за него ок.
И тогава нямаше да могат да запълнят ефирното време с битката Joy

# 2 407
За сините определено ще е Алекса  капитана.

# 2 408
И Жени, въпреки всичко съм ти фен. Просто се падна в сезон с Гого и Фифо. Сори, Майкъл. 😉
Има лесно решение за единия от двамата:)
Изправя ги в директна елиминация Simple Smile

Само да не стане "ум царува, ум робува, ум патки пасе" при нея работата  Simple Smile

# 2 409
И в трите племена ще са много интересни изборите за капитан. Кои очаквате да са?

Сини - Гого си мисля отново
Жълти - Ралица или Жени
Червени - Георги

# 2 410
Битката е само привидно за Аспарух. Ако бяха три греди - супер сила на екс и Фифи си тръгва. Но 8 грди - това е битка за издръжливост и то голяма , където всички знаят- Аспарух е много слаб. Добре че си измъкна ръката (аз редовно го правя) , бях се притеснила да не му е станало нещо със сърцето . Все пак , добре игра Пух , мислех че ще спихне след втората обиколка, надмина очакванията ми . Браво на Фифо , на такъв тип битки се страхувам , че може да бие и Гого и Генчо

# 2 411
Мен ме дразнят подвеждащите анонси: режат реплики и сменят кадри. Мога да се обзаложа само по анонсът, че липсващите части на пъзел ще се е разбрало в минута 1 и сините няма да са на реката

# 2 412
Браво За Фифо, дори и при тази развръзка с контузията на Аспарух!

Може и да е коментирано, но аз да си кажа: Джаферович много ме дразни, ама много...Как на съвета говори едновременно с другите... и то по-тихо, под сурдинка. И натъртва за разкола жени/мъже... Много е подла!

# 2 413
Мен ме дразнят подвеждащите анонси: режат реплики и сменят кадри. Мога да се обзаложа само по анонсът, че липсващите части на пъзилът ще се е разбрало в минута 1 и сините няма да са на реката
Дай боже, че и за мен ще викат лекар на терен 🤣

# 2 414
  • София
Искам Гого и Фифо на финал! Simple Smile

Сигурно ще ударят рейтинг от близо 2 млн. зрители.

Това ще е финала на финалите и най-добрата реклама за ИВ.

Общи условия

Активация на акаунт