💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 612
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Съжалявам, ако вече са публикувани:

Blue Heart
--

# 2 506
  • София
Не знам дали гледахте Неделчо и Паулина в На Кафе, бях дал линк, но да споделя с тези, които нямат време, водещите тласкаха разговора около Алекса и Валери, но и Поли и Неделчо бяха категорично за Фифо като любимец на сезона. Паулина как резна Гала. Хаха. Гала я пита за голямата любов между Алекса и Елица и колко хубаво било всичко това и Поли бързо, бързо и охлади ентусиазма. Неделчо пък в типичния си безпардонен стил също ги сряза. За него Фифо е номер 1, въпреки че Гала и антуража и искаха да прокарата идеята за женомразеца Филип. Поли и там ги сряза. Според нея Филип е прав в ситуациите.
Направо нямам думи, горката Гала, не случи с гости. 😁

# 2 507
  • Sunshine state
Ами защото и те вярват на прокараните от продукцията идеи. Какъв пък женомразвц е Филип?! Аз такова нешо не видях. То тогава и Женя и Мирела са мъжемразки. Що за глупости.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 04:39 от Pupitka

# 2 508
И аз изгледах лайфа на Чакалов. Готини са всички.

Брутално тежка и скучна за гледане битка между Пух и Фифо.Аз още в началото си знаех,че мускулите на Пухчо,които са само за декорация,няма да му спечелят играта.
Фифо е машинка.

# 2 509
# 2 510
  • София
Аз на плаж Smile

# 2 511
Мирела в момента с Лефтеров ли е или с Валери? С кой качва снимки?
Май е с Валери. С него изглежда доста по-близка по снимки. Но не е качвала отделни снимки само с единия. Единствено общите с другите от групата (Илиян, Фейгин, Мани, Георги ...)

И някак Валери ми е далеч от другите момчета. Липсва му зрялост, поне така го усещам.
Е, нормално. Валери не е ли най-малкият от мъжете при жълтите?

# 2 512
Валери не ми допада. Играе си играта момчето, но можеше да си играе на любов с друго момиче. С Мирела стана много сложно.

Той не си играе с нея.
Разбира се. И не съм написала това. Валери е умно момче. Осъзнава сред какви противници се намира, било то мъже или жени. Като човек вътре в играта, сигурно е разбрал, че Мирела и Лефтеров имат общи цели. Най-лесно е да се прикрепи там, по свой начин. Неслучайно нито Филип, нито Чакалов имат пълно доверие на Лефтеров. Колкото до чувства, мен тази любовна драма там ми е напълно безинтересна, за да я коментирам. Не мога да усетя красота и дълбоки чувства в тези хора, пък те, ако са способни на такива, да са честити!

# 2 513
Не знам дали гледахте Неделчо и Паулина в На Кафе, бях дал линк, но да споделя с тези, които нямат време, водещите тласкаха разговора около Алекса и Валери, но и Поли и Неделчо бяха категорично за Фифо като любимец на сезона. Паулина как резна Гала. Хаха. Гала я пита за голямата любов между Алекса и Елица и колко хубаво било всичко това и Поли бързо, бързо и охлади ентусиазма. Неделчо пък в типичния си безпардонен стил също ги сряза. За него Фифо е номер 1, въпреки че Гала и антуража и искаха да прокарата идеята за женомразеца Филип. Поли и там ги сряза. Според нея Филип е прав в ситуациите.
Направо нямам думи, горката Гала, не случи с гости. 😁
Най-накрая някой да я среже нея. Много ме дразни как насочва разговора, накъдето я устройва. Не знам Генчо дали е манипулатор ама Гала определено е.

# 2 514
Играта уж беше за Пух, според визитката му, но той няма никаква издържливост. Жалко, искаше ми се снахата или Мирела да отпаднат. А Фифо може да е добър атлет, но не мога да го харесам. Има нещо гадно в погледа и цялото му излъчване. Но най се изложиха жълтите жени - хем да сме равни и възмущението на Жени, че някой се изказал, че пада от жена; хем пък да ни пазят. Наглост! Аз да съм на мъжете при жълти и червени /защото и там имаше подобни настроения, че се гонят само жени/, ще оставя жена да минава два пъти трасето, като са с човек по-малко. Нали искат равенство. Иначе видяхме, че Георги и Фифо го правиха. За финал гласувах за Гого, Фифо, Мани, но едва ли. Обаче от промото май Алекса вече не е супергероят за сините. Викито изглежда доста я дразни.

# 2 515
Аз за промото някак не съм сигурна, че говори за Алекса, пак може да са насложили кадри. Ще видим. Сега обаче ги имаше на общи сними, а Виктория нарочи ли някого, не пуска, за това и се чудя дали не е било за Илиян например, той я дразни толкова.

# 2 516
Много се зарадвах на снощната игра! Точно показа как Аспарух дори на игра, в която "трябва да мъкне дънери" не успява. Изключително слаб играч и то със самочувствието, че е нещо повече от жените и е ценен за племето.

Филип е сексист, но не и "женомразец" и неправилно му се липва точно на него етикета, защото над половината мъже в предаването подценяват жените много повече от него. А той наистина е комлексен играч, който има шанс за победа в абсолютно всяка една битка, за разлика от мъже, които нямат баланс и издръжливост и са единствено груба сила.

Ще гракне някой, че ако не беше срещу Филип, то Аспарух би победил. Първо, говорим за единственият тип битка при която Аспарух има какъвто и да е шанс, силова битка. Второ, какъв е шансът предаването да изплави Аспарух срещу жина при такава битка? Мога да си представя всеки един мъж от жълтите да го победи, Генчо и Георги също, Алекса също и Гого също. Да, повечето не биха имали такава преднина както Филип, но поради липсана на издръжривост на Аспарух, всеки един от тях би успял стига да не се откаже.

Според мен хора, кото Аспорух са точно най-гореми женомразци, защото имат много комплекси за избиване и защото цялото съсредоточаване е в единственото "умение", в което жените са значително по-слаби, грубата сила.

# 2 517
Мирелка ми е много сладка, но не е ли малко нахална? Лефтеров я пази, щото й бил гадже, Виктор я пази, щото ще й става гадже. Чакалов бил предател, щото ПРЕДИ играта й обещал да я пази. Филип пък такава гад, въобще не я пази!
Защо аз, пита Мирела?
А кого, питам аз?
Защо никой не й зададе това въпросче там? Кого, Мирелче? Ти не си проваляла игри и не го заслужаваш, а мигар другите го заслужават?

# 2 518
Ох аз , като знам всичко от човек от продукцията и ми е доста скучно... Общо взето сега не знам дали е ок да го пиша това тук, ама в игрите нищо не е така, както ви изглежда... И победителя ще ви разочарова 😕
Здравей. В темата за спойлерите или в скрит текст можеш да напишеш всичко, което знаеш.

# 2 519
На мен ми е странен сблъсъкът мъже/ жени, който продукцията и участниците ни пробутват. Игрите са по-подходящи за мъже и е нормално мъжете да изпъкват. Нормално е жените да не могат да  влачат чували с пясък. Всички спортове са разделени на мъже и жени, все пак физически жените не могат да постигнат  същите резултати като мъжете.  Равенството на половете не значи, че имаме еднакви умения.
Другото странно е че жените искат непознати мъже да се жертват за тях. Все пак е игра и повечето са влезли за победа. Защо Чакала, Филип и т.н. трябва да пазят Мирела? За да може да спечели тя ли?

Общи условия

Активация на акаунт