💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 104 386
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Относно Филип важи една поговорка "Ако накой е добър в дадена област, това не го прави добър човек". За него важи с пълна сила. Фактът, че той живее, за да е физически активен, адски подготвен и мотивиран(на мен ми изглежда, че няма социален живот извън ЕГОТО на моделството и спорта) не го прави и грам достоен. Аз няма как да се кефя на човек с нон стоп пренебрежително отношение и "Колко съм голям, ако не съм АЗ няма да видите резиденция".  Според мен има доста диалози и тънки моменти, които не се излъчват, защото просто няма как всичко казано да се излъчи, и Евгения затова реагира по-остро, защото много се насъбира(да уточня, че нея изобщо не харесвам).
За добро или лошо, и аз така гледам риалити формати, дори и "спортни", не мога да се абстрахирам от същността на човек и да искам да спечели само защото е демонстрирал, че е физически подготвен, особено след като има и други физически подготвени участници. По подобна логика не мога и да отделя човека от артиста.

# 2 761
  • Sofia
Извинявам се ако е обсъждано, но вярно ли е това, че Лефтеров е брат на Стратимир? Аз не вярвам много - различни фамилии, визуално няма голяма прилика?

# 2 762
Привет! Регистрирах се специално заради тази тема. Отделно, че съм голям фен на предаването.
Харесвам Гого, Чакалов, Фейгин и Филип. Като безспорен фаворит ми е Гого. Искрено се надявам да спечели! И въобще този сезон да има достоен победител.

# 2 763
  • София
Извинявам се ако е обсъждано, но вярно ли е това, че Лефтеров е брат на Стратимир? Аз не вярвам много - различни фамилии, визуално няма голяма прилика?
Не са братя, но бяха използвали това обръщение един към друг в една Instagram история и оттогава има няколко статии, които твърдят, че са - на база на същата история. Ако не се лъжа, Стратимир може да бъде забелязан и във визитката на Лефтеров, бяха заедно в звукосаписно студио.

# 2 764
Аспарух си е абсолютен продукт на живота, който води. Избухлив или не - това са тези момчета, с голямо его и мускули. Няма да продължавам. Те не са интересни. Пълно е наоколо с тях, някои стават известни по лош повод, други, с повече късмет и желание, влизат в ИВ. Абсолютно познат образ - кух, самолюбив, пиещ "здравословни" напитки - какво да ме учуди? Само като го погледна или сетя за него - абсолютно безинтересен. С какво си изкарва хляба? Според мен е близко до ума, но няма значение.
Докато много от участниците са хора, които имат някаква професия, работа, квалификация. Е, има и други продукти на времето си.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 17:30 от Анонимен

# 2 765
  • Другата България
Аз не знам и Алекса с какво се занимава, освен, че е мъж на жена си......

# 2 766
  • София
При Филип според мен има и друго, за което пак продукцията е виновна де, фактът, че той е доста добър физически, всъщност един от най-добре подготвените и в комбинацията с егото му, няма как да не му е повлияло това, че беше в резервите, а други, хм, не до там способни, са от основните играчи. Не визирам само участници от жълтите, а и от трите племена.

# 2 767
Значи  утре при Гала  ще се реши кога ще е боя между Алекса  и Пух Sweat Smile  И дали ще е в клетка или някъде другаде,щото Алекса искал да се бият като ММА.  Sweat Smile И такава глупост не бях чела  от Игрите на воля.

# 2 768
  • Sunshine state
Такива неща като заплахи и саморазправа трябва да се игнорират абсолютно. За мен е голяма грешка, ако Алекса му влезе в тона и започнат да си уговарят мачове и тн. Простотия отвсякъде.

# 2 769
Е не говорим за саморазправа, а за битка по правилата на ММА в зала, с ръкавици, протектори и съдия все пак. Но дано Продукцията ги озапти, не искам да се провежда подобна битка, защото ще създаде лош прецедент.

# 2 770
Надявам се, че някой от продукцията ще им свие сармите, преди да се стигне до въпросната клетка. Това ще е много лоша реклама за предаването.

# 2 771
  • Sunshine state
И мач да е, все е саморазправа. Грозна история. Доста първично. Аз ако съм на Алекса, никога нямаше да му вляза в тона и да уговарям никакви мачове.

# 2 772
Защо изобщо им се дава трибуна? "На кафе" вместо да си сърбат леблебията ще уреждат инстъграм-махленски разправии? Rolling Eyes
Пухчо ми се видя симпатично момче в началото. Тук една съфорумка писа, че са познати, няма ли кой да му налее малко акъл, най-вече да помисли здравословно нормално ли е на 23 години да е се саморазрушава. Sad

# 2 773
Какъвто Пухчо, такъв и Алекса, хвани единия, блъсни другия. Да ги затварят в клетка и никога да не ги пускат. Там им е мястото. Да слагат в клетки и Гала, и всички, които са с толкова мозък.

# 2 774
Един Гого за разкош... Топъл, топъл Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт