Проблем с мишки

• 865
  • 6
  •   1
Отговори
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте!
Имам огромен проблем  с мишки в къщи !  Не мога да се отърва. Научиха се да избягват капаните .
Жал ми е не искам да ги убивам , някой ползвал ли е машинка с чистота за прогонване ?
Имам ротвайлер, трябва и него да пазя.
Ужас е просто, на скоро  се върнах от сезонна работа , шкафовете ми са за изхвърляне ,гнус ме е , купих прапарати с които мога да затрия труп човешки ,но проблема е ,че мишоците не си отиват и все тая  с какво и колко търкам ..

# 1
  • София
Извикайте фирма и отидете някъде за уикенда.
С търкане няма да стане.

# 2
Отрова му е майката! Изтребих много от тях с препарат, който купих от ветеринарна к-ка. Преди няколко години беше, едни сини, като меки бисквитки, опаковани поотделно в пакетчета от нетъкан текстил. Казваха се директно "крысиная смерть" и си оправдаха името. До тогава слагахме едни насипни, като житни зрънца, напоени с отрова- бяха се научили да не ги докосват.

# 3
Забравете за отровата , кучето може да я набара . Вземете лепки !!!
 Като книжка са струват 2 лв може да я одрежете и да я ползвате 2 пъти .
Слагате сирене, кашкавал или месо слагате на някое недостъпно място от котки и кучета и деца и чакате да се залепи . Няма отърване , когато се лепне . Сега им е сезона и раждат по 7 - 10 мишлета . Другото което е ако можете намерете някоя котка тя ще ги улови ама пазете къчето да не се сбият . Аз съм много доволна от тия лепки . За 1 вечер сме хващали 5 . Успех

# 4
Ужасен и много сериозен е проблемът ви!
Бих ви препоръчала на първо място да разберете откъде влизат. Действията ви трябва да са насочени натам. Огледайте хубаво кухнята и отвори за кабели, абсорбатори и т.н . При добре “запушено” жилище, мишки няма как да влязат.

# 5
Почистете си къщата и слагайте всички храни и пакети в плътнозатворени кутии за целта,  и като няма достъпна храна няма да влизат. Явно са намерили някъде лесно и затова ви нападат упорито, тази година има много навсякъде.

# 6
  • Burgas, Bulgaria
Почистих  ,запуших доста дупки - леле мини вратички като в Том и Джери с перфектен овал . Сложих капани , а  в гаража  отрова ,която ми гарантираха ,че ако по някаква причина, ротвайлерът  ми докопа , ще остане невредим ( говорих и с ветеритар , а и  в гаража кучо не влиза) .
Купих и машинки за всички стаи.
Благодаря  Ви !

Общи условия

Активация на акаунт