Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро на Димитровден!

Честит празник и благословен нов ден! Нека бъдем изпълнени с вяра и положителни
 мисли.Честито на всички именици с пожелания за здраве, късмет и сполука! Flowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Благодаря за споделеното,коментарите и предположенията! Two HeartsFlowers Bouquet
Очакваме новини от ЛА! Heart

Седмица 13 в Топ 10 на Netflix Türkiye Heart ExlNature Fire

Днес се навършват 15 години от началото на ''Аси'' по телевизията Nature Boom
Страхотен сериала,който ще остане завинаги в сърцето ми.От там харесах Туба и Мурат!
Продължавам да ги следвам и гледам сериалите с тях! Hands VHeart Eyes

Желая ви хубав есенен ден!

=========================

ПП Редактирах си поста,че сутринта не знам как съм пропуснала снимката с кафенцето и мислите към него за празника,а също и за ''Аси''.Проверявам,когато си пусна поста за правописна грешка или объркана буква.Може би защото бързах да свърша,че имах излизане! Simple Smile

....Туба е пуснала инстастори за починал писател,журналист,спортен коментатор и т.н.,но го оставям да вас да го пуснете....

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 15:06 от Zlatina3

# 151
Здравейте

Мили момичета
Благодаря ви за всичко интересно,което сте споделили.

"Винаги помни, че ключът към качеството на твоя живот, е качеството на общуването ти. Това означава, начинът, по който общуваш с другите и по–важното, начинът, по който общуваш със себе си. Това, върху което се концентрираш, е това, което получаваш. Това е фундаментален природен закон."
Робин Шарма

Цитат
Най-успешният турски сериал АСИ някога се наричаше сериалът 7 Continents, първият и единствен dizi, който се състезаваше с американските произведения в Monte Carlo Int. Фестивал и спечелено 2-ро място с повече от 3 милиарда гледания по целия свят, издадено на всички 11 балкански държави и Грузия.Тъй като продажбите му достигнаха 81 страни през 2011 г., продуцентската компания спря продажбите по неизвестни причини.
#TubaBüyüküstün

Приятен следобед,дами

# 152
Здравейте на Димитров ден.
Да са здрави и щастливи вички празнуващи.
Благодаря за поделеното.
Аси си е Аси - незабравим сериал,  прекрасни актьори и цели 15 години от тогава. И аз празнувам тогава 15  години откакто я следвам. И не  съжалявам за нито една отделена минута за това.

Не знаем точно Туба за какво е в ЛА, но нямаме и нищо подсказващо от нея.
Сложила е две сторита - едното Злати ни е донесла, а това е другото:
В неин стил

Лека вечер.

# 153
Здравейте!

Чакаме с интерес да видим какво се случва в ЛА. Снимката, споделена от Туба не ни подсказва нищо.
Но в ТТ се промъква идеята, че Туба ще застане пред камерите за световно известна марка.

Ще видим гадаят, или знаят...
Докато чакаме, в ТТ, а и във всички форуми, посветени на Туба, си припомнят 15 -тата годишнина на безспорния шедьовър на турското дизи производство  „Аси“.
Колкото и да сме различни хората, все пак красивото ни обединява. Хора от всякакви националности и с различен социален и интелектуален статус се възхищават на гордата красавица Аси и нейната голяма любов.
Не напразно първият турски сериал, получил международна номинация, е Аси. Монте Карло...

Не съм по турската музика, но музиката на Аси ми действа - разтупва сърцето ми, като при среща със стар и любим приятел

В България сериалът беше толкова популярен, че дори страницата в imdb е с бълг. заглавие на сериала
Gordata Asi
https://www.imdb.com/title/tt1147691/?ref_=nm_flmg_act_16
А клиповете... няма да ги броим! Само venikar има 237 клипа с прекрасна музика, и с бълг. изпълнители също...

Като се сетя само колко момичета минаха през темите за Аси и тук и във форума Аси.бг. Всеки жест, всяка сцена, всяка храна, всеки изглед от красивата Антакия беше обмислен, разтълкуван, обяснен и дискутиран. Прекрасни времена! Revolving Hearts

Ето плейлиста на Вени. Музиката е много хубава - световни балади... Изгледайте, изслушайте, няма да съжалявате...
https://www.youtube.com/c/venikar
Мисля си, че сега бих намерила доста кусури на сериала - и на режика, и на СЦ, дори на оператора! Единствено на актьорите не мога да намеря грешки - каста беше уникален!
Ето и едно култово изказване на Томрис
https://twitter.com/tomrisgrt/status/1395111697673773057
Цитат
Tomris Giritlioğlu
@tomrisgrt
Türkiye'de atla dizi çekimi ilk Asi yapmıştir. Olaya taklit olarak bakarsak, tüm diziler Asi'yi taklit etti derdik...
Аси е първата, която снима конен сериал в Турция. Ако гледаме на събитието като на имитация, бихме казали, че всички сериали имитираха Аси...
И е много права! И не само за конете! Blush
Но да се върнем на реалността...
90 дни ДА е в листата на 10 -те най гледани сериали на Нетфликс в Турция!

И преди да проверя за новини в ТТ - един туит, самата истина...
Цитат
Leonor Ortiz
Miren a Tuba hoy... triunfo aplastante en #MiOtraYo, desfiles,portadas,sesiones fotográficas,entrevistas, París,Londres,invitaciones varias y mucho más que todas saben y ahora en LA 👏👏👏👏...es la mejor y más contundente respuesta de Tuba al mundo..nada más importa.. Tuba ❤️❤️
Вижте Туба днес... смазващ триумф в #MiOtraYo , паради, корици, фотосесии, интервюта, Париж, Лондон, различни покани и много други, които всички знаят и сега в LA 👏👏👏👏 ...тя е най-добрата и най-силният отговор на Туба към света... нищо друго няма значение... Туба ❤️❤️

Новини все още няма!
Наздраве на имениците и честит Димитровден на всички нас!
Лека нощ!

# 154
Привет, момичета и от мен след полунощ!

Първо да честитя на всички именници, а и на всички нас празника!    Да сме здрави преди всичко и да имаме много поводи за усмивки! Hands Pray

Минавам набързо, но няма как да пропусна 15-та годишнина на Аси- сериал, който е останал в сърцата на милионии зрители по целия свят! Revolving Hearts Може би съм от малкото зрители от онези години, която първо се запознах с Туба - Пленителката. След което изгледах Аси няколко пъти. И незабравим остава за мен спомена от участието на сериала Аси, представен с основната част от екипа на фестивала в Монте Карло през 2011г. Как тръпнехме и очаквахме крайното класиране  

Благодаря ви за всички хубави неща, които сте споделили през деня за Аси, и не само за него
Злати, Вичи, Снинова, Линка

Наистина в онези години бяхме доста повече, имаше и моменти на нападки и по-остър тон, но с времето нещата лека полека си дойдоха на мястото. Ето и сега Туба продължава да ни радва с хубави изяви и стойностни проекти Hands V Надявам се и за в бъдеще нещата при нея  да продължат да се развиват в този дух Hands Pray

Линка наистина  клиповете на Venicar са много хубави. Имаше много богат набор от клипове за Аси и Пленителката от много творци на клипове, но с промяната на политиката на тюбето за авторските права много от тях бяха изтрити Sad

Един клип с някои от незабравимите моменти в "Аси"

Да видим дали утре ще получим някакви новини от LA  

Лека нощ!

# 155
Добро утро,момичета!

Да стоплим утрото с горещо кафе, мила дума и усмивка! CoffeeFlowers Maple Leaf

Вичи ,Снинова ,Линка ,Канти ,благодаря ви за всичко пуснато в темата!

Аз имам запазена колекцията на Веникар с клиповете за ''Аси'',а също и на оригиналната музика
използвана в сериала,композирана от Наил Юртсевер! А първият клип с тангото,
който Канти е пуснала е на Меги,която пишеше в темата за ''Гордата Аси''.

Колекцията на Веникар:
https://www.youtube.com/user/venikar/videos

За ''Аси'',първата мелодия и отстрани има падащо меню с останалите:

https://youtu.be/VEMwyfpD_qs

TubaBüyüküstün  Heart Tuba Heart Paris

Туба е отразила в инстасторито...90 дни на ''ДА/МД'' в листата
     за 10-те най-гледани сериали на Нетфликс в Турция!

Желая ви лек и приятен ден!

# 156
Здравейте
                  Мили момичета Благодаря ви за всичко което споделяте

Не бързай да помагаш на онзи, който не те е молил за това!
                                            Не тичай със съвет при онзи, който не ти го е искал!
                                            Цени себе си, своята дума, своите мисли!
                                            Омар Хайям

Приятен следобед,дами

# 157
Здравейте дами,
благодаря за всичко споделено. ДА продължава да трупа рекорди и съм убедена , че втори сезон ще се сдобие  с още повече такива. Туба е споделила в ИГ 90 дни в топ 10 на Турция
Ада в зелено:

Приятна вечер.

# 158
Добро утро!

Не успявам вечер, нещо си сменям режима... Организмът ми усеща, че идва времето да въртим часовника  и вече е объркан...
То не че имам нещо важно за казване, де!

Наградите Златна пеперуда на канал д и пантен са махнали от кратките си листи за гласуване  Туба  и СЦ. Т.е. със сигурност няма да получат пеперуда. Което е идеално, като се има в предвид, че Ишил Й. Вахиде и др. ги бойкотираха тези награди.  Не виждам обаче логиката - айде Туба не я харесват, махнали я, но Нуран, която сътвори този абсолютно новаторски, уникален СЦ, да не я оценят, това ми идва в повече дори за турските нрави и завист!
А сериалът все още се дискутира и статии пишат за него постоянно!
Ето още една : http://www.prensaplus.com.ar/el-exito-de-la-serie-turca-mi-otra- … iones-familiares/
УСПЕХЪТ НА ТУРСКИЯ СЕРИАЛ „МИ ОТРА ЙО” И ФУРОРЪТ НА СЕМЕЙНИТЕ СЪЗВЕЗДИЯ
Гуги добре превежда, ако ви интересува, като мен, ще си я прочетете сами.Blush

Ти да видиш - сериалът Аси ми премахна лошите чувства към турците, а отношението им към наистина талантливите и успели хора ми ги върнаха! Imp
Ама да сме живи и здрави! И особено децата ни!

Това беше всичко от мен. За малко да забравя! 
Честит рожден ден на Къванч! Да е жив и здрав, много семейно щастие и творчески успехи!
Ето един актьор, на когото  дори турците не завиждат, смятат го за толкова красив, че не си струва да си хабят завистта!
Е, всеки със вкуса си!
Злати, ти защо не казваш че има рожденник.  Ние няма как да знаем всички дати. Добре, че в туки празнуваха! Blush
Ходих последно в ИГ и ТТ и Туба ни е сложила 2 картинки и е написала:
 Направихме нещо добро! Диор!!!

и тази музика

https://youtu.be/7jWcI_vQw7g
Което ми напомни, че гледах клипче от някакъв концерт на МБ. Голям сладур! Раздава се на сцената!
Ама музиката му все на един глас, не е моята... Песните от ДА много, ама много повече ми харесаха! Но и аз предпочитам рока....

Още нещо се сетих. Какви са тези сюрпризи след 2, т.е. вече след 1 ден? Който разбира да прочете, моля!

Желая ви успешен ден и да сте здрави!
Кафето ще го сложи Злати, надявам се!
Хубав ден на всички!

# 159
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното на Вичи Hug и Снинова Hug от вчера и на Линка Hug от сутринта! Revolving Hearts

Линка,за РД на Къванч честитих в темата на ДиК.Нали и тази тема поддържаме с Катя Hug!Тя му е фен от сериала и аз за да не я оставя сама пиша и там.Още повече,че ми е колежка и е идвала в Бургас за да се запознаем!За Мурат пиша в ''Аси''.За др.партньори - в тази тема!

Хубав и успешен ден ви желая!

# 160
Здравейте
                       Мили дами Благодаря на всички вас,за многото информация,която споделяте.

Цитат
So it's a Dior, it definitely turned out great, Tuba is always great at what she engages in 🥰 #TubaBüyüküstün
Преведено от английски от
Така че това е Dior, определено се оказа страхотно, Туба винаги е страхотна в това, с което се занимава 🥰 #TubaBüyüküstün

Приятен следобед,дами

# 161
Здравейте момичета и ви благодаря за всико споделено.
Туба ни е загатнала някакви неща, но мен ме глождат няколко въпроса.
Ако снима фотосесия в ЛА в кое списание ще излезе - Американския Vouge или пък във френския? Или пък  Vanity Fair. Или някое съвсем друго. И защо  бие път до ЛА , когато Dior са в Париж.
Или пък снима реклама на Dior - парфюм или други някакви продукти?
Или е за нещо съвсем различно - просто си гадая.
Музиката, която е сложила е  прекрасна латино музика.
Дали пък няма да е нещо за латинопазара - там ДА има много голям успех.
От едната снимка , която е сложила се виждат закачалки с дрехи, но се виждат и детски играчки и някакви други неща.

И още един въпрос ми изниква - децата дали са с нея или ги е поверила на някой в Париж?
Баща и публикува снимки от Палермо днес.

И последно, сторитата, които беше сложила вече не се виждат - без да са минали още 24 часа или при мен има някакъв проблем с IG
Приятна петъчна вечер.

# 162
Здравейте момичета!

Права си, Снинова, много неизвестни! Трябва да се извърши разследване! Stuck Out Tongue Winking Eye
Да подходим логично. Фактите:
- Туба е в ЛА
- Ясемин е с нея
- Децата са във ваканция от 22 октомври 2022 г. до 7 ноември 2022 г.
   1) може да са с Туба в ЛА
   2) може да са в Турция при Онур
   3) може да са в Париж с някого
Аз залагам на вариант 2. Може би пътува в Турция за да ги заведе, една седмица преди ваканцията, щото се чудехме, че отиде за няколко дни видимо само да се срещне с приятели , но не остана дори за погребението на Билюр.

Това пътуване до ЛА ми е доста странно
1) Алън Сандърс се похвали с подарък на Валентино
2) Поздрави Туба с „Добре дошла“ в ЛА, но не разбрах той там ли е, Сигурно
3) Туба слага картинка с много закачалки, парна ютия, ветрило и надпис Диор
Диор или/и Валентино???
Доколкото знам са различни (конкурентни) марки.  Или вече са заедно, а аз не съм разбрала?!
4) Туба не изчаква 24 часа катинките сами да изчезнат, а ги изтрива по-рано. Защо? Не може да не е наясно, че щом са стоели 1 мин. в сторито ѝ, вече всички ги имат! Sunglasses

Какво става изобщо!
От ТТ:
Цитат
Tuba querida yo sé que a veces te cansamos con tantos pedidos....pero es tu culpa ... podrías publicar algún mensaje con más pistas por favor 🙏🙏... para la ansiedad de este finde largo
Туба, скъпа, знам, че понякога те уморяваме с толкова много молби... но ти си виновен... можеш ли да публикуваш съобщение с повече улики, моля 🙏🙏 ... за безпокойството на този дълъг уикенд 😬😁😁❤️❤️
 Don't you have breakfast in LA? 😉 Just kidding!#TubaBüyüküstün
Дали не закусваш само в ЛА? Майтапя се!
T says “we did something good” and she always does. This post reminded me that Frida Kahlo, was a fashion icon in her own right. For both, fashion as a form of self expression can often serve as a window into the soul.
T казва „ние направихме нещо добро“ и тя винаги го прави. Тази публикация ми напомни, че Фрида Кало сама по себе си е модна икона. И за двамата модата като форма на себеизразяване често може да служи като прозорец към душата

Определено не сме единствените разследващи и предполагащи! Grinning
Има предположения, че снима филм - играе Фрида Кало. Ама защо така мислят, ако е заради тези неясни асоциации...
Истината е някъде там...
Очакваме да разберем...

Лека нощ!

# 163
Привет, момиичета и от мен посред нощите

Благодаря ви,  за всичко, което ств споделили през деня    
Линка, Злати, Вичи, Снинова
Много въпросителни, много догадки, различни версии на това какво се случва около Туба на този етап Hands V
Мисля, че тези дни ще имаме яснота по въпроса.Все пак моите предположения са за нова реклама на Диор - нещо като продължение на тази от лятото миналата година. Може би са отишли да снимат в ЛА защото там времето е по-топло и слънчево отколкото тук в Европа през това време на годината.
 Може би днес ни е дала малко подсказки  с тези няколко насочващи снимки. Предполагам, че е изтрила набързо снимките от сутринта, защото :
1.Има някаква клауза да не разкрива информация за рекламата докато не дойде момента, както е по договор
2. Може би иска да ни накара още малко да се полутаме  

Преди 1 час е споделила тази снимка в ИГ сторито си    

На снимката е написала:
"За мен винаги е трудно да свикна с дадено място. И всеки път когато започвам да се чувствам "О, в действителност тук е хубаво ",  означава, че е време да си тръгна."
С това според мен Туба ни казва, че тези дни се прибира Hands V

Малко усмивки  
Скрит текст:

В изкуството това е известно като Златното съотношение на Фибоначи... перфектни пропорции на хармония и красота.
Може да не ви харесва, но така изглежда перфектното мъжко тяло.
Чрез Брайън Килбърн

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 03:03 от kanti

# 164
Здравейте,момичета!

Вичи ,Снинова ,Линка ,Канти ,благодаря ви за новите снимки,колажи,инфо и разследването за Туба защо е в ЛА!

Днес вТурция е национален празник-Ден на републиката (отказване от статута на Османска империя, 1923 г.)
И Туба,какво винаги ни е пуснала снимка...
Tуба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Винаги с теб/с вас..
#Честит Ден на Републиката

Скрит текст:

Появи се тази нова снимка сутринта ....

и пояснение...
Nicole Muj подписа: С Tuba Büyüküstün, която участва с Cansel Elcin в Heartbreak @canselelcin, носител на наградата за най-добър актьор на @afrfilmfestival

Тъкмо привършвах поста и....ето новите снимки с нашата красавица от ЛА...
пояснение:
Туба присъства на честването на Деня на републиката в турското консулство в Лос Анджелис.

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт