Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро,момичета!

“Ако виждаш само това, което животът ти отказва,
никога няма да видиш това, което ти дава.”
CoffeeFlowers Herb

Честото на именниците днес! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Благодаря за всичко,което сте пуснали вчера-Вичи,Снинова,Линка,Канти! Two HeartsTwo HeartsTwo HeartsTwo Hearts
Сега като влязох да пиша видях,че Канти е редактирала и Линка, е пуснала късен пост.И докато изчета всичко ми отне време,както на вас да го подготвите! WinkБлагодаря ви! Revolving HeartsИ аз не съм по ужасите и сигурно ще закривам с ръка картината и ще чета само субтитрите! Simple Smile Линка, очаквах трейлъра и следях за пускането му,а също проверявах на различни места.А и времето застудя,вали и повече си седя у дома!

И друга статия,която е преведена на руски ез. ....
https://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-1000003726/

#Преса #TubaBüyüküstün #RiseofEmpiresOttoman #MaraHatun #Netflix
Втори сезон ">Възходът на Османската империя": Фатих срещу Влад Дракула!
Излезе трейлърът на втория сезон на дългоочаквания сериал! Netflix пусна трейлъра за втория сезон на сериала "> Възходът на Османската империя" Във втория сезон на сериала ще бъде разказана битката между Фатих Султан Мехмет и Влад Дракула. Документална поредица, разказваща завладяването на Истанбул през първия си сезон, включително неговите величествени сцени и придружена от коментари на историци от Турция и целия свят. След като Мехмет се възкачи на трона на 13-годишна възраст, той направи своя епичен възход, като свали Константинопол и стана "Завоевателят" и един от най-важните владетели на Османската империя през 15 век.
Трейлърът на втория сезон на сериала, който ще бъде пуснат в Netflix на 29 декември, отново отразява епичните бойни сцени. Сюжетът на втори сезон, който разказва за борбата между Фатих и Влад, е обобщен по следния начин: изминаха години от превземането на Истанбул от султан Мехмет II. Мехмет укрепва властта си, но жестокият владетел на Влашко го заплашва с унищожаването на империята. Слуховете, че Влад, известен със своята жестокост, е намушкал жертвите си, нанасял е различни мъчения и е пиел кръвта на жертвите си, вдъхновяват Брам Стокър да създаде образа на граф Дракула.
Името Влад Дракула идва от псевдонима Влад "Дракул", тоест Влад Драконът, който баща му Влад II получи, когато беше в Съюза "Братството на Дракона" (Орденът на Дракона)
Emre Şahin се завръща на режисьорския стол за втория сезон, който ще се състои от 6 епизода. Сериалът е продуциран от Karga Seven Pictures и STX Entertainment.

Повтарям Мара хатун,но като няма друга за сега...

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 09:48 от Zlatina3

# 271
Здравейте
 Момичета Благодаря ви за многото снимки,информации,мнения,новини.

Надеждата създава мигове, Душата ги преследва, а Вярата ги сбъдва.
                 Открийте днес своето парченце вдъхновение,
                 което да провокира възможностите така,
                 цветовете да прелеят в дъга, късметът в сбъднатите  неща,
                а радостта в нестихващо настроение

Приятен следобед,дами

# 272
Здравейте дами и благодаря за многото и интерсесни неща, които сте донесли.
Жесток или не ВОИ , ще го  гледаме, къде с мишка къде без.
Попаднах на този колаж - явно това са участниците във втори сезон. Знам само Левент от КПА.

Днес има пак разни неща.
Дисни+ Турция започва да излъчва Истанбул червен.
Не е била път Туба до ЛА напразно Simple Smile))

Туба е направила репост на Бончук, дали пък няма да снимат вече?

И е сложила стори - крачи по парижка улица с червеното палто. В неин стил - снимала си е само краката.

Приятна вечер.

# 273
Здравейте!

И днес не сме скучали!
Дисни, както обясниха в ТТ, е откупил правата на ИЧ за Турция, иначе за света си го разпространява Нетфликс. Е, дали е точно така, не се знае, те феновете понякога си съчиняват, но Туба надали има пръст в тази работа. Има си фирми, които от това разпространение печелят. Така де, малко и Дисни да намажат от Туба! Blush

Снинова, според мен няма да снимат още ДА, чак на лято. Сега Туба и Седа си гледат децата, а Фърат, Бончук и Бурчу - режика, си имат други проекти. Без тези петимата няма да се размине, виж другите - Ръза Мурат, Фюсун  и Серкан не са толкова задължителни, макар, че аз съм убедена, че ще ги има и в новия сезон.

Днешната разходка на Туба предизвика едно от момичетата да даде карта на района в Париж, където Туба обикновено се разхожда. Скоро ще я спипат и къде точно живее, което мисля, че не е полезно за семейството, но какво да се прави - цената на славата...

Цитат
@mrmprofe
Tuba nos ha regalado hoy un paseo por París 😍❤️ Os pongo el mapa para que os situéis, es el barrio Saint-Germain-des-Prés. En mayo estuve curiosamente por esa zona porque fui a ver la iglesia de Saint Sulpice que aparece en "El código Da Vinci"  #TubaBüyüküstün
Tuba ни направи обиколка на Париж   Ще ви дам картата, за да се ориентирате, това е кварталът Saint-Germain-des-Prés. През май бях любопитна в този район, защото отидох да видя църквата Saint Sulpice, която се появява в „Шифърът на Да Винчи“

И музиката...

От грузинките
Успешен тандем ❤ не само от актьорска гледна точка ❤ но и Хатуни и султана, който е възпитал, станаха велики и важни исторически личности ❤ рядко в историята на османската е толкова силна, лоялна, искрена и уважителна връзка ❤ сила Често е трябвало да се жертват членове на собственото си семейство за подбор и одобрение-майка, син; баща, син; сестра, брат и брат Братя и сестри често биват унищожени без да мислят... Мара Бранкович отгледа чужд син и го направи султан ❤ Останал верен и любящ до края. Заради Мехмети се сблъска със собствените си роднини. Султан също се отнасял с Мара Хатун с особена почит ❤ В чест на Родината Хагия-София не е унищожена, запазени са много светии и християнски съкровища. Живот и милост към монасите и последователите на Христос. Наистина голяма любов и уважение могат да направят това!
И аз си го мислех! Мара си запазва вярата, закриляна не само тя, но и християнските светилища и манастири.
Толкова жестокости показваха във всички филми(сериали) за султанския двор, а така милостиво е било отношението към Мара, към църквата Света София, към мощите на християнските светци и т.н.

Влад е бил жесток, Мехмет също не е бил много милостив, но като прочетох това, изпитах леко съжаление към него...

Цитат
Султанът, ядосан обаче, продължи похода си към влашката столица , готов да довърши Влад Цепеш и да опустоши нацията му, но по пътя намери нещо, което щеше да го ужаси и което никога не беше виждал: гора от хора набит на кол , с 20 000 души, убити по този начин.
Думите на хрониста Лаонико Калкокондилас бяха следните:

Армията на султана навлиза в района на набиването на колове, който е седемнадесет стадия дълъг и седем стадия широк. Там имаше огромни колове, на които, както се казваше, бяха набодени на шиш около двадесет хиляди мъже, жени и деца, истинска гледка за турците и самия султан.

Султанът бил поразен и казал, че не е възможно да лиши страната си от човек, който е извършил велики дела, който има такова дяволско разбиране как да управлява своето царство и своя народ. И той каза, че човек, който е правил такива неща, струва много.

Останалите турци се смаяха, когато видяха тълпата от мъже на кладите. Бебетата също бяха привързани към майките си на коловете, а птиците бяха свили гнезда във вътрешностите им.

Накрая военният гений на Влад Цепеш или може би психологическият ефект от всичко, което е видял, принуждава великия Мехмед II, завоевателя на Константинопол, да се оттегли с цялата си армия. „Не мога да завладея страната на човек, който прави толкова велики неща“, каза султанът, преди да си тръгне, според Халкокондилос.
Ужасяващо, нали...
Но светъът обича филми на ужасите и не се съмнявам, че този сериал ще има успех.
Щом дори противник и на историята и на ужасите, като мен, ще го гледа...

Продуцентската къща Karga Seven Pictures и STX Entertainment промотират сериала „Възходът на османската империя, сезон 2, Фатих Мехмед Завоевателя срещу Влад Дракула“

https://gorselarapca.com/tuba-buyukustun-most-beautiful-and-tale … prettiest-photos/
Tuba Büyüküstün Най-красивата и талантлива турска актриса (Естествена красота, някои най-красиви снимки) Туба Бююкюстюн е една от най-добрите актриси на Турция. Тя е красива, талантлива и също млада майка.
Салам, надявам се да се насладите на видеоклипа ми и ако харесвате видеоклиповете ми, натиснете бутона за харесване и се абонирайте за канала ми за още най-нови видеоклипове.
Благодаря, че ми отделихте ценното си време.

Лека нощ!

# 274
Привет и от мен, момичета!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили с всички нас в къщичката ни -  снимки, отзвука в пресата вслествие на вчерашния трейлър, клип от дневната разходка на Туба по Парижките улици, хубави мисли    

Сутринта Злати е дала начало на деня с преглед на пресата
В следобедните часове Вичи ни е зарадвала с прекрасна мисъл

Снинова ни е донесла информация за излъчването на ЧИ в Dysney+ , както и кадър от клипчето, което Туба е споделила през деня от разходката си по Парижките улици. В началото на поста си го сложих като гифче.  
Линк за ВКhttps://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244808%2F3ba2b47d … pl_wall_-63875573
Линк за ТТ https://twitter.com/i/status/1595763639277043717

Линка мерси за доуточнението за ЧИ и Dysney+ . Радвам се, че гифчетата ми ви се харесват Yum
Цитат
Днешната разходка на Туба предизвика едно от момичетата да даде карта на района в Париж, където Туба обикновено се разхожда. Скоро ще я спипат и къде точно живее, което мисля, че не е полезно за семейството, но какво да се прави - цената на славата...
Ха, такааа Още малко и ще й открият дома. Предните години тя самата беще слагала снимки около къщата. Няма значение къде живее - винаги ще се намерят почитатели, които да  разконспирират жилището й  
Цитат
От грузинките
Успешен тандем ❤ не само от актьорска гледна точка ❤ но и Хатуни и султана, който е възпитал, станаха велики и важни исторически личности ❤ рядко в историята на османската е толкова силна, лоялна, искрена и уважителна връзка ❤ сила Често е трябвало да се жертват членове на собственото си семейство за подбор и одобрение-майка, син; баща, син; сестра, брат и брат Братя и сестри често биват унищожени без да мислят... Мара Бранкович отгледа чужд син и го направи султан ❤ Останал верен и любящ до края. Заради Мехмети се сблъска със собствените си роднини. Султан също се отнасял с Мара Хатун с особена почит ❤ В чест на Родината Хагия-София не е унищожена, запазени са много светии и християнски съкровища. Живот и милост към монасите и последователите на Христос. Наистина голяма любов и уважение могат да направят това!
И аз си го мислех! Мара си запазва вярата, закриляна не само тя, но и християнските светилища и манастири.
Толкова жестокости показваха във всички филми(сериали) за султанския двор, а така милостиво е било отношението към Мара, към църквата Света София, към мощите на християнските светци и т.н.

Туба тази вечер е споделила още едно видео от вечерната си разходка по парижките улици на хубав музикален фон , Оставям на вас да откриете песента и изпълнителя Yum
ВК https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244809%2F8006ecf4 … pl_wall_-63875573
ТТ https://twitter.com/i/status/1595917495470198784

Репостнала е и тази снимка сложена от Inan Kirdemir -  худ.директор на L'Оfficiel Turkiye

На мен ми прилича на сладкиш?  

Има само два начина да изживееш живота си.
Единият е сякаш няма никакво вълшебство.
Другият е сякаш всичко е вълшебство.

Алберт Айнщайн

Лека нощ!

# 275
Добро утро,момичета!

Вчера сте донесли всичко ново,което е излязло свързано с Туба.Благодаря ви!

Това е песента от нощната разходка на Туба,чието видео е пуснала снощи Канти Heart
Пее Белла Вагнер - ''Обичай ме или ме остави''

https://youtu.be/Uu5GdwXq7AU

и превод на текста на руски ез.
Скрит текст:
Елена Милютина

Перевод песни Bella Wagner songs - Love me or leave me

Люби меня или оставь меня и позволь мне быть одинокой
Ты мне не поверишь, но я люблю только тебя
Я лучше буду одинокой, чем счастливой с кем-то другим

Вы можете найти ночное время подходящим временем для поцелуев
Ночное время - мое время просто вспоминать
Сожаление вместо того, чтобы забыть с кем-то другим

Не будет никого, если этот кто-то не ты
Я намеревалась быть независимо синей

и я покажу это

Я хочу, чтобы ты любил, не хочу брать взаймы
Имейте это сегодня, чтобы отдать завтра
Твоя любовь - моя любовь
Нет любви ни к кому другому

Скажи, люби меня или оставь меня и позволь мне быть одинокой

Скажи, что я хочу твоей любви, не хочу брать взаймы
Твоя любовь - моя любовь
Моя любовь это твоя любовь

Относно евентуалния каст за 2 сезон на ВОИ,чийто колаж е пуснала Снинова Purple Heart,освен Емре К./Левент от КПА....аз познах от 2-я ред Синан Тузджу,екранния брат на Туба от ПЛ; до него Али Гьозюширин и Толга Текин.

Цитат

Скрит текст:

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 09:01 от Zlatina3

# 276
Здравейте

Мили дамиБлагодаря на всички вас,за многото и интересни неща,които сте споделили.

Винаги се уважавай, често се усмихвай и за всичко бъди благодарен!
                 Друго не ти е необходимо, за да живееш дълго и щастливо на тази земя.

Приятен следобед,дами

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 16:45 от Вичона

# 277
Здравейте дами и благодаря за всичко.
Снощи е имало празненство по случай годишнина на списани  L'Officiel Turkey.
На тортата има корици на списанието. И на една от тях е Туба.
Канти да,  торта е. Туба е репостнала Инан Кирдемир.

Днес се е видяла с нейна приятелка, която е сложила  тези снимки.
На винце и хапки

Приятна вечер.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 18:37 от sninova

# 278
Здравейте!

Туба е имала посещение от вкъщи - приятелката Ейлем, от групата на мамите...

Френските мезета изглеждат вкусни...
ЛОфицел ме убиха с тая грозна торта! Ама мода... Не ми се яде лицето на никого, иначе вътре гледам парченца шоколад, сушени плодове и т.н., майстори са турците на тортите.

Скрит текст:
Добро утро,момичета!

Вчера сте донесли всичко ново,което е излязло свързано с Туба.Благодаря ви!

Това е песента от нощната разходка на Туба,чието видео е пуснала снощи Канти Heart
Пее Белла Вагнер - ''Обичай ме или ме остави''

https://youtu.be/Uu5GdwXq7AU
Скрит текст:
и превод на текста на руски ез.
Скрит текст:
Елена Милютина

Перевод песни Bella Wagner songs - Love me or leave me

Люби меня или оставь меня и позволь мне быть одинокой

и я покажу это

Я хочу, чтобы ты любил, не хочу брать взаймы
Твоя любовь - моя любовь

Скажи, люби меня или оставь меня и позволь мне быть одинокой

Скажи, что я хочу твоей любви, не хочу брать взаймы
Твоя любовь - моя любовь
Моя любовь это твоя любовь

Относно евентуалния каст за 2 сезон на ВОИ,чийто колаж е пуснала Снинова Purple Heart,освен Емре К./Левент от КПА....аз познах от 2-я ред Синан Тузджу,екранния брат на Туба от ПЛ; до него Али Гьозюширин и Толга Текин.

Цитат

Скрит текст:

Желая ви приятен ден!
Ето и бълг. превод
Bella Wagner - Love Me Or Leave Me Текст
Обичай ме или ме остави и ме остави да бъда самотен
. Няма да ми повярваш, но обичам само
теб. Предпочитам да бъда самотен, отколкото щастлив с някой друг

. Може да намериш нощното време подходящото време за целувки
. припомняне
Съжалявам вместо да забравя с някой друг

Няма да има никой, освен ако този някой не си ти Възнамерявах
да бъда независим син

Искам любовта ти, не искам да вземам назаем
Имай го днес, за да го върнеш утре
Твоята любов е моята любов
Няма любов за никой друг

Няма да има никой, освен ако този някой не си
ти, възнамерявах да бъда независим син

Обичай ме или ме остави и ме остави да бъда самотен
Няма да ми повярваш, но аз обичам само

. Обичай ме или ме остави и ме остави да бъда самотен
. Няма да ми повярваш, но обичам само

Може да откриеш, че нощта е подходящото време за целувки
Нощта е моето време просто да си
спомням Съжалявам, вместо да забравя с някой друг

Няма да има никой, освен ако този някой не си ти Възнамерявах
да бъда независимо син

Искам твоя любов, не искам да вземам назаем
Имай го днес, за да го върнеш утре
Твоята любов е моята любов
Няма любов за никой друг

Не съм го превеждала аз, нито гуги, има спец.сайт с преводи на известни песни. Не всички ги има, но които са там са преведени почти професионално.

Освен това, което сте сложили, Туба е споделила и възмущението си от жестоко избиване на кучета в приют в Коня. Много отвратително, няма да слагам превод, и аз не го дочетох... Все пак жестока нация са комшиите...

До колкото разбирам и Таркан се е възмутил, та са постнали и този колаж, и видео, предполагам от (испански, латиноамерикански) блогер

В Аржентина промотират ВОИ като новия сериал на Туба

https://www.minutoar.com.ar/entretenimiento/2022/11/25/tuba-byks … ctante-60161.html
Туба Бююкюстюн, звездата от „Моето друго аз“, се завръща в Netflix с впечатляващ сериал
Главната героиня на турския успех на популярната стрийминг платформа се изявява с нов персонаж
Туба Бююкюстюн е една от големите турски звезди на годината. Тази 2022 г. можехме да я видим да блести в успешния „Моето друго аз“, сериалът, който седмици наред беше най-гледаната фантастика на Netflix в световен мащаб.
Докато сериалът с участието на  Туба Бююкюстюн се очаква да се завърне в платформата с втори сезон на „Mi Otra Yo“ през следващата година, актрисата ще се появи в Netflix, но в друг проект
...

Дали знаят, че Туба ще се мерне за малко... Grinning
Въпреки краткото екранно време присъствието на Туба привлича публиката.
Изолда Иванова е права, като казва
Цитат
Очевидно и закономерно (промотират ВОИ с Туба). Только спецы ВК это не догоняют. Будут с калькулятором сидеть и высчитывать, сколько Туба будет в кадре 😁 А зачем она там и сколько за всё получит, им не догнать 😀 Красиво сыграть очень достойный персонаж, продвинуть качественный турецкий сериал в мировые массы, получить хорошие деньги и укрепить творческую репутацию - бинго

Лека нощ!
ПП Редактирам
Ясемин О. - мениджърката на Туба, и тя в Париж

На сн.пише „В Париж с момичетата“
Кои ли са момичетата? Дали не са нашите?
Това карираното палтенце не е ли на Туба? Не го помня...
Злати редактирах...
Кафето от мен...

в компанията на Джансел с нова, „котешка“ снимка

Добро утро!

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 04:27 от Lina_4

# 279
Добро утро,момичета!

Момичета Hug,вчера сте донесли нови снимки на Туба с приятелки.Благодаря ви!И Ясемин била в Париж!
А...Линка Hug,въпреки че снощи ти видях поста...гледам си редактирала...за да пуснеш още нови снимки...че и кафето си пуснала...Wink

На празненството на сп.  L'Officiel Turkey видях доста актьори пак са присъствали.За тоалетите няма и да пиша,вече си ги знаете какви ще са! Simple SmileТуба си е в Париж и не е отишла!Има си гости!

Няма ново и ще пусна познати колажи....
а... най-лесното е Аси.. Simple SmileHeart Eyes

Желая ви приятна и спокойна събота!

# 280
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
По повод на вчерашните снимки публикувани от Ясемин и преди това от Ейлем се шегуват, че всички пътища водят към Париж и Туба.
А имаше едно видео от Туба по време на снимките на ДА и тази снимка е от него. Надявам се да го видим във втори сезон на ДА.

Приятна  съботна вечер.

# 281
Здравейте!

Вчера много новини, но днес почти няма.
Но все пак намерих нещо за вас.

Питали са Емре Шахин за гала на ВОИ2, на което той е отговорил, че таква няма да има.
Не знам какво очакват, все пак става въпрос за втори сезон, не мисля, че се правят  гала и за сезоните, поне не съм чула за такива. Но имаме спомени от първата гала.

Имаме и нова статия за ДА

https://urgente24.com/ocio/la-serie-turca-que-exploto-netflix-la … amiliares-n547320
Турският сериал, който гръмна в Netflix за семейни връзки
Един цитат от статията.
„Какво представляват семейните констелации
Това е терапия, която се стреми да дефинира конфликти от семеен, социален и работен произход, които засягат ежедневния живот. Това означава, че чрез терапия човек се опитва да открие дали моделите на поведение, „наследени“ от семейството, се повтарят, за да ги излекува и да постигне по-здрави взаимоотношения или да лекува различни здравословни проблеми и заболявания. Отидете отвъд медицината, за да лекувате, а по-скоро можете да размишлявате върху това къде са причинени болестите, които имате, да попитате за себе си, да се задълбочите в проблемите, които причиняват наранявания, да декодирате травми или трудности, които причиняват лоши емоции.“

И последната новина се отнася за последния ни любим партньор
„Мурат Боз направи голяма промяна в имиджа си.
Мурат Боз, който дълго време използва изкуствена коса, си направи трансплантация на коса, за да постигне по-млад вид. Известният поп певец сподели в профила си в социалните мрежи след процедурата, която направи, за да уплътни оредялата си коса.“
https://www.superhaber.tv/murat-boz-imajinda-buyuk-bir-degisikli … itti-haber-428934

С няколко думи - Мурат си е присадил коса в амстердамска клиника. Аз се чудех, че нищо не публикува в ИГ(обикновено е много активен). И както в повечето случаи журналюгите го бяха надушили доста по-рано.
Е, очакваме го с нова визия на снимките на лято. Сега и в Айвълък е студено...

Лека нощ!

# 282
Добро утро,момичета!

Денят започва с чашка кафе и отпочинали мисли.Време
е за релакс на душата и любими занимания.Правете това,
което ви носи радост и ви кара да се усмихвате!
CoffeeFlowers Fallen Leaf

Опера Гамиер
Какви красиви снимки сподели приятелката на #TubaBüyüküstün в своя Instagram
@eylemmania
Благодаря за споделянето
#Париж #operagamier

Желая ви щастлива неделя!

# 283
Здравейте

Мили дамиБлагодаря ви за споделените неща.

"Колкото и силна да е една жена, тя чака мъж по-силен от нея
                . И не за това да ограничи свободата й или да я променя, а за това да й даде правото да бъде слаба."

Ерих Мария Ремарк

Приятен следобед,дами

# 284
Здравейте!

Вичи, радвам се, когато видя, че си писала.
Затова пък Снинова ни пропусна днес.
Имаме надежда Канти да се обади.
Злати, само ние сме все на пост.

Днешната новина идва от нашата СЦ Нуран.
Дала е поредното си интервю за ДА. Бях чела някъде, че е от най-скъпо платените СЦ в Турция. Има и много проекти.  Този път интервюто е за гръцка преса. Не съм  видяла оргинала, само руския превод имам.

Съвсем нормално е, щом снимат тази година сезони 2 и 3 на ДА, да ги видим следващата година, както винаги прави Нетфликс. Обикновено 1 година и повече се чака. Уви.

В ТТ публикуваха и една статия от испански сайт
https://www.quever.news/series/2022/11/27/mi-otra-yo-que-otras-s … etflix-21726.html
Отгоре стои надпис ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ!
Моето друго аз: какви други сериали направи Tuba Büyüküstün освен успеха на Netflix
Откакто сериалът My Other Me дойде в Netflix, публиката не спира да говори на същата тема..
Една от силните страни на тази фантастика е Туба Бююкюстюн, която се откроява като главен герой. След това ви казваме какви други серии е направил
Другото ми аз  попадна в каталога на  Netflix  и постигна голям успех. Без съмнение той успя от първия момент...
Главното действащо лице в този сериал е  Туба Бююкюстюн , която се е доказала като притежателка на голям талант. От първата й сцена публиката е очарована от нея и иска да знае в какви други телевизионни проекти може да я намери. Поради тази причина по-долу ви разказваме другите сериали, които е направил. ...

Нататък знаете. Макар и не точно и пълно са разказали за творческия път на Туба

Надявам се, че и на вас ще ви е интересно и интервюто, и статията.
Пожелавам ви успешна нова седмица.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт