“Ако виждаш само това, което животът ти отказва,
никога няма да видиш това, което ти дава.”

Честото на именниците днес!

Благодаря за всичко,което сте пуснали вчера-Вичи,Снинова,Линка,Канти!

Сега като влязох да пиша видях,че Канти е редактирала и Линка, е пуснала късен пост.И докато изчета всичко ми отне време,както на вас да го подготвите!
Благодаря ви!
И аз не съм по ужасите и сигурно ще закривам с ръка картината и ще чета само субтитрите!
Линка, очаквах трейлъра и следях за пускането му,а също проверявах на различни места.А и времето застудя,вали и повече си седя у дома!
И друга статия,която е преведена на руски ез. ....
https://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-1000003726/
#Преса #TubaBüyüküstün #RiseofEmpiresOttoman #MaraHatun #Netflix
Втори сезон ">Възходът на Османската империя": Фатих срещу Влад Дракула!
Излезе трейлърът на втория сезон на дългоочаквания сериал! Netflix пусна трейлъра за втория сезон на сериала "> Възходът на Османската империя" Във втория сезон на сериала ще бъде разказана битката между Фатих Султан Мехмет и Влад Дракула. Документална поредица, разказваща завладяването на Истанбул през първия си сезон, включително неговите величествени сцени и придружена от коментари на историци от Турция и целия свят. След като Мехмет се възкачи на трона на 13-годишна възраст, той направи своя епичен възход, като свали Константинопол и стана "Завоевателят" и един от най-важните владетели на Османската империя през 15 век.
Трейлърът на втория сезон на сериала, който ще бъде пуснат в Netflix на 29 декември, отново отразява епичните бойни сцени. Сюжетът на втори сезон, който разказва за борбата между Фатих и Влад, е обобщен по следния начин: изминаха години от превземането на Истанбул от султан Мехмет II. Мехмет укрепва властта си, но жестокият владетел на Влашко го заплашва с унищожаването на империята. Слуховете, че Влад, известен със своята жестокост, е намушкал жертвите си, нанасял е различни мъчения и е пиел кръвта на жертвите си, вдъхновяват Брам Стокър да създаде образа на граф Дракула.
Името Влад Дракула идва от псевдонима Влад "Дракул", тоест Влад Драконът, който баща му Влад II получи, когато беше в Съюза "Братството на Дракона" (Орденът на Дракона)
Emre Şahin се завръща на режисьорския стол за втория сезон, който ще се състои от 6 епизода. Сериалът е продуциран от Karga Seven Pictures и STX Entertainment.

Повтарям Мара хатун,но като няма друга за сега...

Желая ви приятен ден!

,освен Емре К./Левент от КПА....аз познах от 2-я ред Синан Тузджу,екранния брат на Туба от ПЛ; до него Али Гьозюширин и Толга Текин.

,вчера сте донесли нови снимки на Туба с приятелки.Благодаря ви!И Ясемин била в Париж!