Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Снинова HugTwo Hearts

и още снимки...

Днес е денят. Сезон 2 в Netflix  Hands Clap

# 421
Злати Two Hearts,
май ще караме само на кадри.

Съветва съпругата на султана да спи с нож под възглавницата.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244852%2Fcc2ef82a56d0e1a8ef
Калина от България Simple Smile))
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244853%2Fd2a462e856eac63526

# 422
Здравейте!

Това е първата сцена от първи епизод на ВОИ2!
Както и очаквах филмът е на ужасите!
Особено първи епизод...
Ужас! Затова мразя историческите филми.
Вече съм на 4 епизод.
Ролята на Туба е значително по-раздвижена и обемна от първи сезон.
Не искам да звуча прекалено фенски, но е велика актриса!
Мара Хатун - дипломат и представител на султана, изигра я великолепно!
Не, че съм се съмнявала, но всеки път се изненадвам как се превъплащава в ролята.
С унгарския крал се държеше, както предполагам се държи американския президент с европейските лидери! Со кроце, со благо и со малко кютек (заплаха). И преди уважавах Мара, като приятел на християнските народи, но тя в нито един момент не е била на друга страна, освен на страната на Мехмет  - Фатих.
Като цяло филмът е много боен, ще се хареса на любителите на историческите филми и битки.
Има и интриги в харема, в този епизод Мара ще  бъде детектив, ми се струва.
Не мога да ви го разказвам, но се подгответи за жестокости извън човешкото въображение, на които са били подложени и нашите прадеди, особено на нас, от Северна България. Между двама амбициозни и безжалалостни  владетели - не щадящи нищо и никого...

Хубав ден!

# 423
Лина завидях ти, въпреки жестокостите, които ще ми е трудно да гледам.
Но пък няколкото откъсчета, които изгледах е истинско удоволствие да я слушаш. Толкова съм свикнала с гласа и , че не мога да я гледам с дублаж. Само със субтитри.
От отзивите, които прочетох в този сезон Мара се харесва повече.
lal
@Lal_1
48m
Sorry Ada but I’m team Mara after ‘just like that’ 😆no discussion. Characters like Mara are my weakness... they raise my dopamine levels
Съжалявам, Ада, но аз съм екипът на Мара след „просто така“ 😆без обсъждане. Герои като Мара са ми слабост... повишават нивата на допамин.

# 424

Сериалът "Възходът на Османската империя" сезон 2 / руски субтитри /
https://turkru.tv/rassvet-osmanskoy-imperii-7-seriya.html
(2 сезон започва с 7 еп.!Под всеки епизод вдясно има стрелка към следващата серия)

и с озвучка
https://coldfilm.uno/news/voskhod_osmanskoj_imperii_2_sezon_smot … /2022-12-29-29640

# 425

Изгледах сериала и колкото и да харесах Туба (не Мара Хатун) няма да си го причиня втори път.
Може да гледам само откъси с Туба.

Казват, че на Мехмет му е отнело години да се отърве от спомените за разказаната история, и се опасявам, че и на мен няма да ми се отдаде лесно да забравя видяното...
Жесток свят.
Войната винаги е жестока и кървава, но тази е била наистина непоносимо и дори на моменти безмислено жестока.
Признавам, че са направили интересен филм.
Предполагам, че ще има успех, е, не точно сред харесващите Туба, романтично-сантиментални дами, но ще намери своя зрител.
Отивам да премислям и преосмислям насаденото ми години наред, че християните са жертви, а османците - завоеватели. Има за какво да се замисли човек...

Хубава вечер!

# 426
Привет, момичета и от мен малко след премиерно  

Най-накрая дочакахме едно от нещата, които ни бяха обещали - 2 сезон на ВОИ  
Благодаря ви за споделеното тези дни и най-вече информацията от днес
Злати въпреки скъпите ти гости си намерила време да ни споделиш снимки и линкове за гледане на сериала във ВК.

Снинова уплътнила си си добре почивния ден с дежурството тук и споделените кадри от ВОИ2. Само да ти кажа, че линковете за клипчетата с Туба във ВК, които си ни предложила са затворени и не могат да се гледат. Затова слагам линк за ТТ от момента с Калина от България
https://twitter.com/i/status/1608412578082091009

Линка благодаря ти за разказаното и впечатленията ти от сериала. С тези жестокости не знам как ще го изгледам.Rolling Eyes Трябва да се настроя предварително. А Туба изглежда прекрасно от снимките, които сте споделили с момичетата. Но и от кратките видеа - също си личи класата и гордата осанка на кралица
Да сложа и аз няколко снимки на Мара Хатун Hands V Е, може и да повторя някоя, ама принципа на Мечо Пух още важи  

Вичи отново си ни зарадвала тези дни с хубави мъдри мисли

Туба преди 2 часа е споделила снимки от срещата на приятелите-колеги от ДА тази вечер.     Там са Бурчу, Бончук, Седа, Ръза в прекрасно настроение.
Браво на тях. Hands Clap Така правят приятелите - срещат се и подкрепят другарчето си в деня на премиерата на 2 сезон на ВОИ Hands V

И в цветен вариант Hands V

И изрязана

А понеже Серкан не е бил в Истанбул тази вечер е изпратил тази снимка, където е написал:
"Serkan Altunorak: "If you meet while I'm out of town, your photo will look like this" Stuck Out Tongue
"Ако ще се срещате, когато съм извън града, вашите снимки ще изглеждат така" Stuck Out Tongue

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 03:02 от kanti

# 427
Добро утро в последния петък за тази година!

Нека усмивките и доброто настроение са през
 целия ден, а ароматното кафе е добро начало.

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugTwo HeartsИ при мен линковете на Снинова не се отваряха,но от хикса премахвах надписа и излизаше групата във ВК и оттам си ги пусках наново.Явно начина не е правилен или в момента са били затворени....На снимките на Туба с колегите до Седа е съпруга й - Али Ерен!

...без надписи...

Желая ви спорен ден!

# 428
Здравейте  
        Мили момичета Благодаря ви за многото снимки,мнения за всичко споделено.

В тези последни дни на отминаващата си година всеки от нас тайничко и само за себе си прави своята лична равносметка - какво постигнах и какво не успях. И всички ние се надяваме на най-големия подарък - здраве и много години напред за постигане на всички набелязани цели. Пожелавам го и на всички вас, приятели! Весел празник!

Просто се изкушавам да седна и да го изгледам,но може би на този етап трябва да не се натоварвам много.Ще се задоволя само с това ,което вие ще коментирате.

Приятен следобед,дами.

# 429
Здравейте момичета в предпоследния ден от годината.
Благодаря за всичко споделено и най вече на Лина за коментара на филма.
Аз още не съм се настроила да го гледам.
Ще повторя тази снимка - най-красивата султанка.

Донесли сте много снимки от приятелска среща вчера.
Днес Туба е получила страхотен подарък от бижутерката Бегюм Каан. Прекрасни обеци.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244863%2F6d8edef1862ddc25ce
Линковете винаги ги проверявам след като публикувам, сори за вчера.
На вчерашните снимки Туба навсякъде е с яке, затова пък днес е по презрамки Simple Smile))
Направила е и репост на Ейлем, явно са имали среща с дружките.

И репост на  @karga7pictures

Приятна вечер и си почивайте повече, че да имате сили за утре.

# 430
Здравейте!

Предполагам, че никой от вас още не  е изгледал ВОИ2. Няма да коментирам, ще видите Само да изясня
Цитат
Снинова уплътнила си си добре почивния ден с дежурството тук и споделените кадри от ВОИ2. Само да ти кажа, че линковете за клипчетата с Туба във ВК, които си ни предложила са затворени и не могат да се гледат. Затова слагам линк за ТТ от момента с Калина от България
https://twitter.com/i/status/1608412578082091009

Все пак, оказва се, че Елена (не е Калина) е от Влашко, както Мара -детективката разкрива... Stuck Out Tongue Winking Eye
Има един българин - Богдан бей от Никопол, който едвам спасява кожата, ама има смелостта да се пазари със султан Мехмет. Пазарят се за пари, разбира се, вярата тук не играе роля, впрочем както обикновено...
България просто е на пътя на войската на Мехмет, както и част от Османската империя, което кара Влад Цепеш да напада и опостушава Северна България.
И тук вярата не играе значение...
В игрите на лидерите, обикновените хора само страдат...
Сега погледнах на Нетфликс България ВОИ2 е на 8 позиция, в тренда. И това, като знаем отношението на българите към Османската империя...
Има сн. в нета, в Ливан ВОИ2 е на 7 позиция,

А в Индия, както Туба е репостнала от Карга7, на първа

И в топ-10 в Германия, Египет, Кувейт, Либия  и т.н.

От Емре Шахин продуцента и режика на ВОИ

И малко преса https://moviesr.net/p-rise-of-empires-ottoman-season-2-review-a- … historical-series
Преглед на сезон 2 на „Възходът на империи: Османска империя“ – брилянтен исторически сериал
В сезон 2 султан Мехмед II консолидира властта години след като завладява Константинопол, но безмилостен владетел във Влахия заплашва да срине кралството му
Статията е интересна и дава представа за историческата среда и истинската история, а гуги добре се справя, прочетете я.
И още една подобна статия https://www.thereviewgeek.com/riseofempires-ottoman-s2review/
Че Мара е кралица по кръв, много личеше

Големи са сладури актьорите от ДА, и големи приятели. А къде е Бозик? Май има участие баш на Нова година, доколкото видях афиши.

Компанията от мамчета се готви да празнува НГ

Туба е получила подарък от нейната приятелка дизайнерката Бегюм Каан и благодари в ИГС

И накрая един от любимите ни партньори във фотосесия с жена си

https://www.instagram.com/reel/CmvhfGGONNc/?igshid=NDdhMjNiZDg%3D

Не вземе да снима нещо, не че ще го гледам, де...
Видях, че предлагат превод на романтични турски филми на Нетфликс и се опитах да гледам „Частен урок“ и „Вечната шаферка“, но не стана. Няма такава скука... Не ги бива във филмите комшиите.
Остана да ви пожелая хубава вечер!
Бъдете здрави!

Снинова, извини ме, аз докато се напиша, ти си готова, затова повтарям някои неща, но няма да трия. Ще ми простиш, нали....

# 431
Ха ха, Лина простено да ти е  - макар, че прошка е далеко.
Надявам се, че имаш чуство за хумор.
Имаме снимка от празненството. Дрескод розово.
Туба малко се е отцепила от колектива, но пък е с шапка,за разлика от останалите Simple Smile))

Пуснала ни е и музика
Dream on/  Aerosmith
https://www.youtube.com/watch?v=89dGC8de0CA

# 432

Мамите не остаряват! Весели, забавни и жизнени, дано запазят за дълго духа и стила си! Heart

# 433
Привет, дружки и от мен в последните часове на предпоследния ден на годината Но май докато си пусна поста ще стане и последния ден на годината  
Малко окъснях, че бях на театър.
Скрит текст:
Ако ви попадне в полезрението "Любовни писма" с Яна Маринова ви го препоръчвам. Интересна пиеса, която те кара да се замислиш за нещата от живота Hands V

Благодаря ви за всичко споделено днес
Злати, Вичи, Снинова, Линка

Днес денят е преминал основно под отзвука на ВОИ2 - статии в пресата, рейтинг в различните страни. Hands Plus1

Туба през деня е споделила клипче, в което ни е показала прекрасния подарък - обеци  от Бегюм Кхан
По - късно ни е дала нишан, че тази вечер ще купонясват с мамчетата и децата

И тази вечер се появиха снимки от срещата в розов дрес код на мамите, снимка която Линка и Снинова са ни показали. Но на срещата са били и децата. Yum

Слагам ви и нещо интересно свързано със зодиите      
Скрит текст:
   Кой е твоят Ангел пазител според зодията
Едва ли има човек, който да не знае под кой знак от зодиака е роден. Със сигурност обаче не всеки знае името на своя ангeл, под чиято закрила попада още в деня на своето раждане. Според астролозите четирима от общо седемте архангели бдят над хората. Всеки един от тях отговаря за една от четирите триади в знаците на зодиака, отнасящи се към четирите елемента – огън, вода, въздух и земя. Архангелите са първите ангели, създадени от Твореца, които се различават от останалите с мощната си сила. Техните образи могат да се видят не само върху православните икони. Имената им са споменавани и в различни магически ритуали и са източник на енергия и сила в магията и окултизма. Нека да видим кои са архангелите, както и триадите, които всеки един от тях покровителства:
Триадата на огъня (Овен, Лъв, Стрелец) - Архангел Михаил – Предводител на небесното войнство
Този архангел се смята за един от най-важните в архангелската йерархия. В превод от иврит името му означава „Като Бог“, „Равен на Бога“. Той е принцът на архангелите и ангелите. Защитникът на вярата и ангелът на освобождението. Неговото име често се среща в свещените текстове и езотеричната литература. В библейските текстове ясно е упоменато, че именно Архангел Михаил е ръководил бунта срещу Сатана, за да спаси човешката раса. Ето защо той е изобразен като воин, облечен в броня. Смята се, че това е най-могъщият патрон в борбата срещу силите на злото. За своята вярна и всеотдайна служба Архангел Михаил получава титлата предводител на ангелското войнство, победител и защитник на човешката раса. Освен това той води Книгата на Живота, която обхваща всички човешки съдби и грехове, които ще бъдат изнесени в Последния съд. Архангел Михаил помага на всички онези, които се обръщат към него за помощ в борбата им със злото и несправедливостите на битието. Той насочва изгубените души към пътя на светлината и истината, вдъхва решителност и воля на неуверените в себе си, влива вяра в лидерските им качества, дарява духа им с кураж и борбеност.
Триадата на въздуха (Близнаци, Везни, Водолей) - Архангел Рафаил – Лечител и възкресител
Архангел Рафаил е вторият след Архангел Михаил. Той е владетел на елемента въздух, водач, утешител на опечалените, лечител както на физическите болестите, така и на пороците на хората. Името му, преведено от иврит, звучи като "изцеление на Бога". Рафаил винаги се отзовава на мястото, на което е повикан, но няма да се намеси, ако няма добра воля у човека. Само по себе си присъствието на Рафаил оказва успокоителен ефект и по този начин помага по естествен начин да се намали стреса и тревогата. Архангел Рафаил се смята за патрон на лекарите, както и на всички, които посвещават живота си в помощ на затруднените и страдащите. Той е архангел и на милостта, състраданието и любовта, идваща от сърцето. Той е вождът на лекуващите ангели, един от шестимата ангели на покаянието, ангел на молитвата, любовта, радостта и светлината. Смята се, че Рафаил е и най-общителният сред всички архангели. Молитвите към него помагат за постигане на физическо изцеление, за намаляване на тревогата и безпокойството. На иконата може да се види, че държи съд с лечебната билка ala vastra и птиче перо, с което намазва физическите и духовни рани. Тъй като елементът на въздуха управлява везните и интелекта, архангел Рафаел направлява човека по пътя му в търсенето на истината.
Триада на Земята (Телец, Дева, Козирог) - Архангел Уриил – Божията светлина
В превод от иврит името Уриил звучи като "Светлината на Бога". Този просветител на човешките души бди над всички объркани и заблудени хора. Наставник, който осветлява душите и ги насърчава по пътя към светлината в най-трудните и мрачни моменти от техния живот. Архангел Уриил запалва в сърцата на хората любов към Твореца и порив към съзиданието. В библейски текстове се казва, че той е пазител, който стои пред портата към небето. Затова и в иконите той е изобразяван с меч в дясната ръка и пламък в лявата. Той е този, който поддържа ред в материалния свят. Архангел Уриил помага на божествения план, въплътен в земния свят. Пламъкът в ръката му е символ на напътствието по пътя на светлината и истината. Той е патрон на хората, които се занимават с наука и изкуство; които носят знания и просвещение. Тези личности обаче трябва да помнят, че значението на всяко познание е любов към ближния. Уриил осигурява комуникация между хората и ангелите. Той се смята за един от най-мъдрите архангели, който помага на онези, които се обръщат към него, и изпраща на запитващите необходимата информация и нови идеи. Архангел Уриил носи мир и братство, омекотява разногласията и помага да се възстановят приятелските отношения между хората.
Триада на водата (Рак, Скорпион, Риба) - Архангел Гавраил – Вестителят на Бога
Архангел Гавраил е един от седемте архангели, които възнасят молитвите на хората към Бог, разкриват пророчествата и защитават вярващите от злото. Свързва се с елемента Вода. Архангел Гавраил е този, който известяв1а на Дева Мария, че е избраната да роди Божия Син. Той е и Благовестителят, който съобщава за раждането на Йоан Кръстител – Предтечата, който проповядва идването на Спасителя. Както в източноправославното, така и в западноевропейското религиозно изкуство иконописците изобразяват Архангел Гавраил с цъфнала лилия в ръка – символ на непорочността на Светата Дева. Архангел Гавраил е и патрон на семейното огнище, което носи мир и спокойствие.
С много Любов Борислава Етцова ❤️

TMT и приятели

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 01:29 от kanti

# 434

Снощи като видях новите снимки от срещата на мамите,които Снинова и Линка пуснаха,се досетих че трябва да има и на децата.И сега ги видях пуснати от Канти.Колко са пораснали,а мамите все по-красиви!

Revolving Hearts ТМТ Kissing Heart

...повтарям я тъй като тук са всички мами около масата...

Каква беше тази година за Туба  Heart....2022 :@tubalatinfriends
Колко много участия и срещи в клип...
https://vk.com/tuba.bustun82?z=video-77413174_456241180%2Fc8f89f … pl_wall_-77413174

Вчера успях само 1 еп. от 2-ри сезон да изгледам...

Спорна подготовка и весело посрещане на Новата година!

Общи условия

Активация на акаунт