Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 255

• 45 541
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте

Мили дами Благодаря ви за всичко интересно,което споделяте.

«Смисълът на живота се крие в дребните неща -
                                     да ги забележиш, да ги оцениш, да ги преживееш...»     

Цитат
T says “we did something good” and she always does. This post reminded me that Frida Kahlo, was a fashion icon in her own right. For both, fashion as a form of self expression can often serve as a window into the soul.🤍💙 #TubaBüyüküstün
#EnginAkyürek
#EnTuForever
#EnginTuba
Преведено от английски от
T казва „ние направихме нещо добро“ и тя винаги го прави. Тази публикация ми напомни, че Фрида Кало сама по себе си е модна икона. И за двамата модата като форма на себеизразяване често може да служи като прозорец към душата. 🤍💙 #TubaBüyüküstün·Twitter for

·

Приятен следобед,дами

# 166
Здравейте момичета и благодаря за всички коментари и споделени  неща.
Туба ни е информирала, че се прибира, но на снимката ми изглежда уморена. Все пак голяма е часовата разлика и докато се настрои на тамошна вълна трябва да си тръгва.

Ще видим от къде ще ни даде жокер. когато се прибере - Париж или Истанбул.
Била е на вечер в турското консулство. Отдавна не съм я виждала с толкоа ярко червило.

Приятен остатък от деня.

# 167
Здравейте!

Имаме нови, вълнуващи сн. от Туба от ЛА.
Празник на Турция в консулството!
Туба с красива рокля от последните колекции на Диор или Валентино.
Цитат
Tuba usando un vestido de encaje que fue lo presentado en el fashion week como "lo nuevo" en el mundo de la moda. Esta presente en la nueva colección de Valentino y de Dior.
Además de la moda de epoca que esta tomando fuerza esta temporada como lo vimos con Bora #TubaBüyüküstün
Туба, облечена в дантелена рокля, която беше представена на седмицата на модата като "новото" в света на модата. Присъства в новата колекция на Valentino и Dior.
В допълнение към винтидж модата, която набира сила този сезон, както видяхме при Bora

Tubis with Shalini Vadhera and Tony Potts at the party held at the consulate of Türkiye in Los Angeles.
Tony Potts  е известен продуцент, както се вижда от ИГ профила му
Алан Сомърс е споделил сн на Туба  и е написал
Холивуд, Туба в Нетфликс.
https://www.instagram.com/p/CkTQ5p6r-HU/

Коментират, че договорът на Туба е с Нетфликс Америка, а не с Нетфликс Турция. За мен не е ясно нов договор за ДА ли са подписали, или договор за нов проект. В ТТ много се надяват на нов проект и то не с турска продуцентска компания и без турски актьори. Но май нищо не се знае, а са отново само надежди и предположения.
Не знам. Проект с нетурски продуценти и състав е риск. Казват, че всеки камък си тежи на мястото...
Не съм чула за популярен или дори успешен проект с турски актьор в американска продукция. Освен ако не е режик Ферзан Йозпетек... Душевността е различна и може би това е важно.
Но от друга страна може да се спечели Оскар! Пожелавам го на Туба от сърце! Hands Pray
Като споменах Ферзан бей, се сетих, че видях в ИГС му (следя го) един страхотен драматичен тенор и прочетох името Йосиф Айвазов. Помислих, че е българин и го потърсих. Оказа се азербайджанец, казва се всъщност Юсиф Вилаят оглы Эйвазов  - Юсиф Ейвазов -  много популярен, пее по света заедно със съпругата си, феноменалната Анна Нетребко. Ако ви интересува в спойлер ще ви пусна линк от романтичната им и приличаща на сериал история и няколко прекрасни изпълнения.
Скрит текст:

С интерес очаквам да разбера сигурно ефекта от посещението на Туба в ЛА !
На вас хубава вечер и лека нощ!
И не забравяйте часовниците...

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 22:48 от Lina_4

# 168
Здравейте,момичета!

Наспах се по новото време! Simple SmileНо лаптопа реши да ми прави номера,блокира и не можех
да го рестартирам.Успях все пак да го изключа,после наново да го включа и рестартирам!

Благодаря за снимките,инфото и коментарите от вчера! HugTwo Hearts

Без надпис от офиса на компанията Netflix

още една нова с Туба

....Пояснение към снимката....
Tубa добави репост от Shalini Vadhera/Шалини Вадхера... #TubaBüyüküstün към Instagram
Много ми хареса да срещна красивата Туба Бююкюстюн от един от любимите ми сериали на
Netflix „Другата аз“

от близо,без надписа

Приятна неделя ви желая!

# 169
Здравейте дами,
благодаря за всичко.
Ще видим в крайна сметка с какво ще ни изненада момичето ни:
Туба + Диор + Нетфликс + Алан Сомърс+тази снимка=?

Шалини Вадхера — знаменит визажист, всемирен авторитет на красотата и сериен предприемач, отбелязана с награди, движеща се на своята мисия и вярваща в това, че уверените в себе си жени могат да променят света. Шалини също е автор на бестселера «Паспорт на красотата». В младостта тя пътешествала по света, за да навести семейството си в Индия и Кения.
             Тони Потс (Рей Потс) е американски телевизионен водещ, носител на награда Еми, продуцент, писател и медиен ръководител.  Бил е водещ  на американското холивудско вариететно шоу Access Hollywood в продължение на 12  години. Потс е  бил анализатор на CNN, MSNBC, FOX, HLN, NBC, The Today Show, ABC, Good Morning America и в Европа BBC и RTL.
Изобщо тези хора не ми се струва да са случайно в Турското консулство в ЛА.

Мразя смяната на времето.
Приятен остатък от деня.

# 170
Здравейте
                        МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Няма по-красиво украшение от усмивката, тя дарява настроение и топлота.
                   Със сигурност, ако всички ние сме заобиколени от по-позитивни и усмихнати хора,
                  денят ни ще е по-лек...затова усмихвайте се колкото може по-често,

Цитат
Waooo nuevamente en Netflix
                                      ауу отново в Netflix

Лека вечер,дами

# 171
Здравейте момичета!

Интересно имало ли е фотосесия в ЛА и в кое списание ще се появи?
Сигурно е имало, иначе толкова закачалки какво инфо ни дават! Stuck Out Tongue Winking Eye
Когато има сн. - има. Свършиха. Само една има нова днес, пропуснали са я до сега.

Здравейте дами,
благодаря за всичко.
Ще видим в крайна сметка с какво ще ни изненада момичето ни:
Туба + Диор + Нетфликс + Алан Сомърс+тази снимка=?

Шалини Вадхера — знаменит визажист, всемирен авторитет на красотата и сериен предприемач, отбелязана с награди, движеща се на своята мисия и вярваща в това, че уверените в себе си жени могат да променят света. Шалини също е автор на бестселера «Паспорт на красотата». В младостта тя пътешествала по света, за да навести семейството си в Индия и Кения.
              Тони Потс (Рей Потс) е американски телевизионен водещ, носител на награда Еми, продуцент, писател и медиен ръководител.  Бил е водещ  на американското холивудско вариететно шоу Access Hollywood в продължение на 12  години. Потс е  бил анализатор на CNN, MSNBC, FOX, HLN, NBC, The Today Show, ABC, Good Morning America и в Европа BBC и RTL.
Изобщо тези хора не ми се струва да са случайно в Турското консулство в ЛА.

Мразя смяната на времето.
Приятен остатък от деня.
Благодаря за инфото за  Шалини Вадхера. Разбрах, че е съпруга на Тони Потс.
Дали са случайно там... надали. Но не Туба определя гостите, а генералния консул. И няма как в ЛА, Меката на киното, да няма кинодейци. Надали имат общо с Туба, но за да са там, познават и обичат турското кино, а Туба  е най-ярката му звезда, не биха пропуснали да се снимат с нея. Не се надявам да излезе  нещо от тази среща.
По-интригуваща е срещата в НФ, ама за нея няма да разберем нищо съществено до последно, а може и никога, ако касае финансови въпроси.

Това е генералния консул на Република Турция в ЛА. Бива си го. Blush
А Нуран е харесала фенска публикация с интересен коментар.

В Туки написаха, че е излязла листата за ноември на НФ, но  ВОИ 2 го няма...
Нещо се закучи този сериал. Чудя се дали авторите не са залитнали в някоя посока, защото това е много щекотлива материя - да бъдеш уважителен и към християни, и към мюсюлмани. В първи сезон им се отдаде, но трудно се спазва неутралитет, когато все пак имаш предпочитания. Дано скоро видим какво се е получило.

В един от форумите за Туба върви анкета за любима двойка.
Ами вижте ги!
Толкова са красиви и истински всичките! Как можеш да избереш?! Е, аз не не мога...

Скрит текст:
Здравейте
                        МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Няма по-красиво украшение от усмивката, тя дарява настроение и топлота.
                   Със сигурност, ако всички ние сме заобиколени от по-позитивни и усмихнати хора,
                  денят ни ще е по-лек...затова усмихвайте се колкото може по-често,

Цитат
Waooo nuevamente en Netflix
                                      ауу отново в Netflix

Лека вечер,дами
Предполагам, че имат в предвид прекрасния филм „Истанбул червен“, когото бяха махнали от НФ,  но май са го върнали. Hands V

Утре е Хелуин.
Ако Туба се прибере от ЛА през Истанбул, може би ще имаме отново подобни на  веселите снимки от по-ранните години на момичетата. За сега да си припомним старите.

И една от тази година. Видя ми се доста хелуинска! Grinning

Пожелавам ви хубава вечер и лека нощ!
Весел Хелуин утре!
Впрочем и аз не обичам смяната на часовото време...

# 172
Добро утро,момичета!

Довиждане октомври!
Честит Хелоуин на празнуващите!

Благодаря за новите снимки,поясненията и коментарите! HugTwo Hearts
Да видим какво ще излезе от това посещение на Туба в ЛА!
Като имаше нови снимки добре,но днес нищо ново!

Г-жа Хандан  продължава с пътешествията,публикувала е в Instagram
Пътуването в Сицилия започва с Етна!

всички снимки на линка:
https://vk.com/eatb_haber?w=wall-120865532_483255%2Fall
Приятен ден и лека седмица!

ПП Сутринта нямаше ново и по-късно се появи...още една нова снимка от 29.10.

и още нещо...
Холивудската звезда Ксандър Бъркли от The Walking Dead/Ходещият мъртвец е харесал публикацията
 на Tубa в акаунта на Alan Somers IG  Heart Exl #TubaBüyüküstün https://t.co/hpHxZWZUkl

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 14:58 от Zlatina3

# 173
Здравейте

Мили дами  Благодаря на всички вас,за интересните неща,които споделяте.

Първото правило, което трябва да прилагате в отношенията си с хората,
                       е да намирате във всеки човек по една добра черта –
                        най-силната, която го отличава от всички хора

Приятен следобед,зами

# 174
Добър  вечер по новото старо време,
по тъмно излязох на работа почти по тъмно се прибрах, а съм редовна смяна и офисът ми е близо.
Чакаме си някаква конкретика от Туба, когато-тогава.
Маскирайте се , ако ще хелуинствате.

Приятна вечер.

# 175
Здравейте!

Ни вест, ни кост от Туба, завърна ли се в Европа, какво става?
Надявам се скоро да се появи някъде.

Иначе нищо ново под слънцето.
В ТТ се дърлят и си мерят ... егото...
Като че има значение дали Сульо или Пульо имат еднакъв вкус с моя. Аз пък не искам да имам еднакъв вкус с тях, а и не искам да им доказвам дали и колко съм права.
Винаги с удоволствие чета негативни коментари, особено ако обиждат директно мен, като почитател на една актриса. Като виждам състоянието на другите, т.н. люде, ми расте самочувствието... Smiling Imp
Защото като нападаш и обиждаш хора, които не познаваш, показваш на света колко си слаб, неуверен и невъзпитан. В архив си пазя няколко култови обиди, ако са ви интересни, мога и да ги покажа. Когато прочета за някой добър жест и усещам, че се умилявам,  заобичвам хората, отивам за бульон трезве и чета обидите, с които са ни обсипвали. Това ме приземява...

Но да се върнем на красотата и позитивността.
Няма как с тази красота и изключителен талант, ненадминат в Турция, Туба да няма врагове.
Цената на славата.

Едно интересно инфо за цвета на очите.
Туба има най-интересните очи, които съм виждала. Цветът им се мени.
Прекрасни, завладяващи очи...
В коя категория попадат, според вас?

Малко стари фотки от предишни Хелуини

Достатъчно внимание обърнахме на Хелуин. Споменаването на хейтърите също е на място, днес им е празника...
Като истинска тема във форум за турски сериали да отбележим и утрешния наш празник -
Денят на народните будители!

И накрая една целувка за лека нощ!

Готин този МБ, бе! Свободен, известен, работяга, с чувство за хумор, щедър, стабилен... Зет мечта!
Ама нашата не си пада по красиви, известни и стабилни.
Жалко. Дано си промени  критерийте и ни изненада приятно, за предпочитане с някой европеец, далеч от света на киното.Hands V
Лека нощ!

# 176
Привет, момичета и от мен в обичайния ми час на поява    

Много вълнения тези дни покрай посещението на Туба в ЛА, което предполагам, че вече е приключило.  Още не знаем каква е причината за посещението й в Меката на киното , Но сигурна съм, че в скоро време ще разберем    
Благодаря ви за всичко, което сте споделили тези дни - снимки, мнения, информация. Flowers Hibiscus
Злати, Вичи, Линка, Снинова

Линка по въпроса за "Камъка и мястото му" Hands V И аз съм на това мнение. Защото Холивудските филми разглеждат човека от гледна точка на западния човек. Малко са ми шаблонизирани. Душевността на хората от нашите географски ширини и по-на изток е малко по-различна, която е малко неразбираема за хората от запада. Не, че Туба не би се справила с образ на жена с такъв манталитет. Но се опасявам, че ако има някакъв проект ролята й може да не е такава, с която да може да покаже таланта си в пълния му капацитет. А и имам и други неща наум... Hands V Имало е не малко случаи  на добри актьори, които отивайки там се загубват в океана на изобилието на актьори.  

Едно мнение от ТТ, с което съм напълно съгласна
time passes for everyone but what is valuable is what you have inside💫
I still see the sweetness in your soul❣

времето минава за всеки, но това, което е ценното, е това, което носиш вътре в себе си💫
Все още виждам благостта (сладостта) на душата ти❣

Тази есен е толкова красива, с такива чудесни багри. А и топлото време като допълнение  допринасят за красотата на есента В събота се разходих за малко в парка около телевизионната кула. Слагам ви още няколко снимки от там  

Линка благодаря ти за Йосиф Айвазов и Анна Нетребко Flowers Hibiscus
Слагам в скрити една красива история
Скрит текст:
Млад мъж в парка, се приближава до възрастен мъж, седнал на пейка.
- Помните ли ме?
- Не...
- Аз бях ваш ученик.
- Аха. И сега какъв си?
Какво работиш?
- Аз станах Учител, като вас.
- И колко си добър!
Като мен ли?
- Да, бих казал. Но станах учител, защото вие ме вдъхновихте да стана.
-Така ли?
И кога точно те вдъхнових?  Как?
Младият мъж се усмихва
и присяда до стареца.
- Един ден, мой съученик дойде в клас с чисто нов, скъп часовник. Хвалеше се на всички. Аз завидях и исках
да имам този часовник.
Исках го! В час по физическо, излъгах,
че ми се ходи до тоалетна.
Вмъкнах се в съблекалнята, откраднах часовника от джоба на съученика си и го скътах в джоба на моите панталони.
Веднага след часа, той ви се оплака, че часовника му е откраднат.
Вие се изправихте пред класа и заявихте:
"Часовникът на този ученик е откраднат. Който го е сторил, да го върне."
 Аз не исках да го върна и мълчах.
Вие, учителю, затворихте вратата.
Казахте всички да станем прави и обявихте, че лично ще пребъркате джобовете ни.
Но изискахте, да си затворим очите
и да не ги отваряме, докато всички джобове не са проверени.
И така и направихме.
Вие започнахте и скоро намерихте часовника в моя джоб. Взехте го, но продължихте да проверявате
останалите ученици.
Когато свършихте, заявихте:
 „Отворете си очите. Аз намерих часовника.“
Вие не ми казахте нищо, нито на който и да е било друг, че аз бях крадеца.
Вие не ме и дръпнахте настрани,
 поне да ми се скарате или заплашите.
А и никога не споменахте случката дори.
Този ден, учителю, вие спасихте честта ми.
Беше най-срамният и унизителен ден в живота ми.
Но тъй,като честта ми бе непокътната, аз не станах крадец, мошеник или лош човек, учителю.
Вашето мълчание бе моят доживотен урок.
Благодарение на вас, аз осъзнах, какъв трябва да бъде Истинския Учител.  
Помните ли тази случка, учителю?
- Помня случката и откраднатия часовник,
но не помня теб.
И аз бях със затворени очи, докато пребърквах ученическите джобове.
Ако да възпиташ, трябва да унижиш
и порицаеш, то си всичко друго,
но не и Учител!"

За протокола    И аз не обичам смяната на часа

Понеже вече е 1.11. съвсем спокойно можем да си честитим новия месец, както и празника на Народните будители ("Като истинска тема във форум за турски сериали "  )
И аз да отбележа празника, че утре не знам дали ще успея да се появя  

Лека нощ!

# 177
Добро утро,момичета!

Честит ни нов месец с пожелания за здраве и сбъднати мечти!
Да се насладим на кафенцето и се усмихнем на новия ден! CoffeeFlowers Fallen Leaf
    Здравей, Ноември!
Yellow Heart

1 ноември - Ден на народните будители!
     Честит празник!
BookFlowers RoseBooks

Благодаря за всичко,което сте донесли в темата-снимки,колажи и коментари!

А такаа изненада...сутринта се появи нова снимка на Туба и то пред студиото на Дисни.
Явно още е в ЛА! И какво прави там,имала е среща? Wink Thinking
Очакваме новини!Няма ли договор с Нетфликс,а сега е пред Дисни?

🆕 Walt Disney Studio

Явно е направена:
🆕 от Алана 🤩🧿☘

от преди 1 г.

Желая ви приятен слънчев есенен ден!

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 08:58 от Zlatina3

# 178
Здравейте
                                 Мили дамиБлагодаря ви за всичко,което споделяте.

Честит празник.

Tuba Buyukustun Georgian Fans

Цитат
Скрит текст:
კიდევ ერთი მეგაკომპანია, თუბა და ალანი 😉 დაბეჯითებით ვერავინ ვერაფერს გვეტყვის, მაგრამ ფაქტია თუბა ჰოლივუდში მხოლოდ ექსკურსიით არ დაკავდება 😉 თუ გავითვალისწინებთ დისნეის ,,დაწესებულ" მკაცრ მოთხოვნებს ამ ეტაპზე თუბას რაიმე სახის თანამშრომლობას სრულიად გამოვრიცხავთ 🙂 ან შედგება ურთიერთშეტანხმება და თუბასთვის მეტად საჭირო ,,თავისუფლება" გარანტირებული იქნება ! ან მსგავსი სახის თანამშრომლობას გარკვეული პერიოდის შემდეგ თუ ვიხილავთ 🙂 ან... 😉 საერთაშორისო პროექტზეა საუბარი და ამ... Вижте повече
Още една мега компания, Туба и Алан  Никой нищо не може да ни каже, но факт е, че Туба няма да направи само турне в Холивуд  Имайки предвид "установените" строги изисквания на Дисни към този момент, Туба ще има всякаква сътрудничество xclude го  Или там ще бъде взаимно съгласие и така необходимата за Туба "свобода" ще бъде гарантирана! Или дали след известно време видим такова сътрудничество  или...  Става въпрос за международен проект и в този случай автоматично изчезват строгите ограничения за конкретно ТВ пространство и сътрудничеството с други компании  Лично аз смятам офертите за най-убедителни сред различните възможни versio ns Review  Туба учи за предложенията на големи компании и ще скоро предлагайте още важни и интересни новини! ❤
P.S. Aко някой си е помислил, че безпрецедентният успех на #ZeytinA ğac ı #AnotherSelf ще мине безследно и всички ще забравят след агитацията.  Успех на изключително талантливата, работливаТуба.
#AlanSomers #SomersMauldinTheRoseGroup #WaltDisneyStudio
#TubaBüyüküstün #UNICEFGoodwillAmbassador #Actress #TubaBuyukustun #Kadin #Beautiful #Star #Women #YaseminÖzbudun #LosAngeles #California

Хубав следобед,дами

# 179
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Колкочто повече хейтърите пишат глупости, толкова повече Туба им затваря устата.
Освен с Нетфликс, явно ще си сътрудничи и с Дисни. Следва пътя си и много добре управлява кариерата си.
Явно ни очакват много нови неща.

Приятна вечер.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 19:28 от sninova

Общи условия

Активация на акаунт