Коледни подаръци 2022/2023

• 79 329
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Прочетох ви и вече мога официално да се включа. Мисля скоро да започна с покупките, защото не искам в последния момент да се струпа всичко.
Ще събирам идеи за подаръци за:
- мъжа ми - нямам идея още какво да е. Ние всяка година си разменяме коледни писма, в които посочваме какво бихме искали, като винаги има и изненади. Най-любимото му нещо (освен нас, разбира се) е футболът, но не знам дали ще мисля в тази посока.
- децата - батко на 6г и бебе на почти 6м ще е тогава. Баткото те първа ще разширява списъка, та ще видим какво ще измисли. Освен желаното има и изненади. А Малчо още не може да си каже и ще го измислим и за него.
- майка ми - тя е с различни интереси (плетене, сладкарство), но да кажем в момента най-вече плете играчки и други неща. Ако има и други плетачки приемам идеи какво би й било потребно.
- баща ми - може би най-много би се зарадвал на бутилка хубаво вино/уиски или нещо свързано с тях, но идея нямам какво.
- брат ми - Една ужасно педантична Дева. Май би се радвал най-много на дрехи, защото все не му стигат, но сама няма как да му избера. Обича фитнеса, а от скоро ходи и да рита. Може нещо закачливо в тази посока...
- свекървата - трудна ми е. Досега все парфюми, козметика, нещо за домакинството. Нямам идея още.
- свекър ми - а пък за него абсурд да измисля. Ще карам синът му да помисли.
- зълвата и зетя - за нея още не знам, но трябва да е супер мега гига марково. Grinning На зетя мисля за някакви домашни чехли или нещо такова.
- племенницата на 14г - пари ще са със сигурност.
- извън семейство и роднини за деца на 2г и 5г - за тях мисля да накарам майка ми да им изплате играчка + някоя дрешка + книжка + шоколад

За себе си бих желала книги, както обикновено. За друго в момента не се сещам.

Стана ми интересно как си разменяте писма? Всеки си пише какво би искал за Коледа и си ги разменяте?

# 151
Момичета, някой с идея кога пускаха дървените детски кухни в Лидл?
Реших това да е подарък за племенника (на почти 2 и половина), мисля, че би се заиграл с нещо такова, а и в детската му стая все още има доста място... 😊

# 152
Реших това да е подарък за племенника (на почти 2 и половина), мисля, че би се заиграл с нещо такова, а и в детската му стая все още има доста място... 😊
Пускат ги последната седмица на Лидл. Аз се чудех на къщите им - може ли, ако някой има такава от последните години, да ми я прати на ЛС какво представляваше, че не я помня. А реших, че май ще купувам дървена къща с мебели. Simple Smile

# 153
Ето я Лидлската къща с обзавеждането, дъщеря ми я има отняколко години, аз много я харесвам.
Скрит текст:

# 154
  • Русе
Записвам се въпреки, че моят списък е малък., но ми трябват още идеи.

- ММ - тример/машинка за постригване.
- големият (студент) - раница/чанта за лаптопа. Моля, препоръчайте сайт или магазин.  Чорапи, някаква дреха...
- малкото (13 г) - парфюм, че е конте и друго хич си нямам на идея. Има си почти всичко.
- дядовците - за единия ел.кана, за другият някаква бутилка алкохол.

За приятели и  колеги - коледни свещи.

# 155
Ето я Лидлската къща с обзавеждането, дъщеря ми я има отняколко години, аз много я харесвам.
Скрит текст:

Благодаря ти Hug
Наистина изглежда много добре. А каква цена е била?

# 156
- мъжа ми - нямам идея още какво да е. Ние всяка година си разменяме коледни писма, в които посочваме какво бихме искали, като винаги има и изненади.
-

Стана ми интересно как си разменяте писма? Всеки си пише какво би искал за Коледа и си ги разменяте?

Да, в края на ноември всички пишем коледни писма. Синът ми посочва какво иска да получи от Дядо Коледа, а ние с мъжа ми си разменяме писма (които отново са адресирани до "Дядо Коледа", но в случая това сме си ние), в които освен нещо мило и хубаво пишем и какво искаме или от какво имаме нужда. Освен посоченото винаги добавяме и изненади, разбира се. Това ми е любимата традиция, която си създадохме. Не ми е толкова за подаръците, а за емоцията покрай това. Heart

# 157
  • под тепетата
Реа, виж на какво попаднах тук. Сетих се за сина ти, а аз поръчах на мъжа ми.
https://www.b-arch.eu/porachka/%d1%85%d1%83%d0%b4%d0%be%d0%b6%d0 … ntage-18-x-12-cm/

# 158
Да споделя какъв подарък ще си направя тази Коледа.

Обожавам капучино с много пяна отгоре и ще си купя уред, който топли млякото и прави хубава пяна. От години си мисля за такова нещо, но все си купувах други, по-належащи неща.

На майка ми мисля да взема кафемашина за филтърно кафе и мелачка за кафе. Имаме на Долче густо в момента, та все още се колебая дали ни трябва поредния уред у дома, но по всяка вероятност това ще бъде.

# 159
В Пепко или Кик има коледен календар - 5 лева.

# 160
Пускат ги последната седмица на Лидл. Аз се чудех на къщите им - може ли, ако някой има такава от последните години, да ми я прати на ЛС какво представляваше, че не я помня. А реших, че май ще купувам дървена къща с мебели. Simple Smile
Ето я нашата от миналата година
Но аз я поръчвах от немския Лидл, понеже специално къщите миналата година ги пуснаха буквално последните седмици преди Коледа, а ги дебнех още от ноември. Накрая реших, че няма да има и поръчах от там.
Със сигурност го препоръчван този вариант. В немския сайт има всичко постоянно и някои неща в различни варианти.
Тази миналата година плюс два комплекта допълнителни мебели и с доставката на превозвача излезе може би 20-тина лева повече отколкото тук. Та цените са почти същите, но трябва да се предвиди повечко време.
Иначе и кухнята и къщата си струват според мен. Къщите са добре измислени, достатъчно големи, помислено е за детайлите.
Ама не остана тази година какво да купуваме…😀

# 161
Minecraft освен пъзели, Лего, мини фигурки и Ел игри, друго интересно знаете ли дали има? Отдавна не съм на тази вълна - детски играчки.

# 162
Днес намерих този ароматизатор в Пепко и взех по един за майка ми и свекървата

Ароматът е на бор,много добре е и опакован.Търсих тефтер за рецепти,,който беше показан тук в темата,но момичето каза,че въобще не са получавали такъв артикул 🙄...Има адвент календар (коледен) тип "направи си сам" с всичко необходимо в комплекта,с хартиени торбички е.Не са мн големи и се зачудих освен бонбони какво др мога да сложа в такъв малък размер,като изненада за дете???

# 163
believe_, аз показах тефтера. Забелязала съм, че има разлика в стоките по различните магазини Пепко. Не знам защо така действа тази верига.
Хубава идея за подарък е този ароматизатор. Ще погледна в близкия ми Пепко дали ги има.

# 164
believe_, аз показах тефтера. Забелязала съм, че има разлика в стоките по различните магазини Пепко. Не знам защо така действа тази верига.
Хубава идея за подарък е този ароматизатор. Ще погледна в близкия ми Пепко дали ги има.
Мн е дразнещо,поне за мен

Общи условия

Активация на акаунт