Коледни подаръци 2022/2023

• 79 313
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Подкрепям, че, дори и близък човек да ти го подари, оценяването на подобен подарък идва един малко по-късен етап, но това многократно се компенсира от факта, че е много високо Simple Smile Е, поне за мен беше така. Подарявала съм четки с батерии на близки хора преди години и се изненадах скоро, когато разбрах, че още си ги ползват. Тези на Филипс със зареждане за мен са 100 пъти по-добри.

# 76
Дайте идея за момче на 19 години. Интереси - фитнес, компютри, учи за капитан във военоморско училище.....само той остана и никва идея нямам, а ми е син Joy Дрехи и обувки - голям риск, че е много висок и трябва да си ги мери...., а аз искам да си е подарък изненада Simple Smile

# 77
  • на Мелмак
Чудесна тема!
Открадвам си идеята за магнитите!
Миналата година колежка ни подари от тази група текстилни чанти, които стават и за пазар.
Аз ще си подаря парфюм, малкия си получи някаква игра, която спазари с баща си.
Каката иска безжични слушалки, точно определена марка и модел.
На свекърва ми даваме пари и тя впоследствие си купува нещо, с което ни се хвали Grinning Тя не желае подаръци, иска цвете и пари.
На кумата мисля сребърна гривна, рисувана.
На кума кошница.
На колежките мисля да избродирам разделители за книги.
Шоколади, интересни, тематични за всички.

# 78
  • София
Дайте идея за момче на 19 години. Интереси - фитнес, компютри, учи за капитан във военоморско училище.....само той остана и никва идея нямам, а ми е син Joy Дрехи и обувки - голям риск, че е много висок и трябва да си ги мери...., а аз искам да си е подарък изненада Simple Smile

Ръкавици за фитнес, дишеща фитнес тениска, дреха, безжични слушалки Simple Smile

# 79
Някой да е срещал нещо като торбичка с различни разделения, в които може да се сложи малко подаръче до Коледа и всеки ден да се отваря по едно прозорче. Не знам как се казва, сещам се, че миналата година пускаха такова в Лидъл? Simple Smile

# 80
  • под тепетата
Реа, знам , че каза без дрехи, но има весели чорапи на компютри и на кораби. Разтърсих се за интересна тениска на морска тематика и открих това, което ми даде идея и за мен. Ще посетя на място и все нещо ще си избера за мъжа ми.
https://blackseacatch.com/shopwoo/

Виж и това. Наблизо е до вас, макар че не знам доколко в този сезон е подходящо. Ваучерът важи 1 година. Наши близки се спускаха това лято цялото семейство по двойки.
https://adventures.bg/vaucher/zip-line-topola-skies/?gclid=Cj0KC … L-cUaArkoEALw_wcB

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 14:19 от bilqna_69

# 81
  • München, Deutschland
chrissy, много благодаря за тези детайли, не знам дали бих се сетила, че има разлики...неговите са автоматични и ръчни. Ще гледам да съобразя тези неща, колебая се още дали да е от дърво или кожа...ще поразгледам какво се предлага.
За сега си е направил импровизация в един шкаф, който е и барче.

Понеже понякога малко грешно се описват часовниците, виж дали ръчните са такива, които изискват навиване на всеки 24-30-40 часа. Ако са такива, то трябва автоматизирана стойка, иначе спират. Ако се носят, се "зареждат" от движенията на ръката и това ежедневно навиване не е е нужно. Обикновено това са часовниците доста висок клас. Те са и тези, които биха се прецакали при грешна посока на въртене, като тук обикновено говоря за по-стари модели, на примерно 50 години. При съвременните ръчни часовници най-често е възможно въртене и в двете посоки, като там пък има различни препоръчителни градуси, т.е. колко оборота да се върти. По тази причина аз взех кутия с въртене, което може да програмира поотделно за всяка стойка, а може и да се спре напълно, ако часовникът не го изисква.

Има на батерии, с цел да можеш да ги пренасяш, както и на ток, за основната ти къща. Това вече си е според нуждата.

# 82
  • София
Ние измислихме подаръци за племенника и за кръщелниците (4 броя).
За племенника взехме ваучер за изживяване - преход с моторна шейна на Боровец, защото си пада по зимни спортове и екстремното. На големите кръщелници, момчета на 19 и 22, ваучери за индивидуален полет със самолет. Съпругът ми вече 2 пъти получава подобни подаръци и много му хареса (полет със самолет над връх Ботев и офроуд в Родопите).
За двамата по-малки - момиче на 12 и момче на 5 - безжични слушалки и планер за девойката и Лего за младежа.
Вече постепенно започва да се пълни шкафът ни за подаръци, но има още много тепърва да взимаме.

# 83
bilqna_69,чорапи взех тези за дъщеря ми ,че това учи https://pirinhill.com/bg/arty-socks-professions-doctor-14-053, за съжаление при тях няма нищо морско което да е подходящо. Исках капитан, кораб или друго тематично. Тениски има много, защото носи целогодишно, за сега отпада, но благодаря. Продължавам с търсенето Simple Smile

# 84
  • под тепетата
Ето чорапи
https://pochorapi.com/bambukovi-damski-chorapi-tymnossini-lodki

Обаче, аз ще взема ваучери за зип лайна за нас с мъжа ми LaughingИ без това ме знаят като бабата на АТВ-то Wink

# 85
Леле това е много екстремно за мен зип лайн-ата Joy

# 86
  • под тепетата
Аз имам страх от високо, но ще се пробвам Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Готово, взех първият коледен подарък, и то за нас! И понеже обичам да се шегувам, ще пъхна и едни гащи за мъжа ми в плика -за всеки случай да има след спускането Sweat Smile

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 14:44 от bilqna_69

# 87
ММ е и рожденник, началото на декември, та за тогава съм намислила сребърен или златен ритон. В процес съм на издирване, кой да ми го изработи.
От такива екстремни преживявания няма да вземам, подарявала съм и получавала много-  имам още един полет с балон, дето все не ми остава време.
Миналата година взех кутия за часовници, май трябваше да взема няколко, че тази нищо не побра. Ще купувам май извънредно.
Въобще приятели и роднини си имат от всичко и се виждам в чудо.
На брат ми миналата година подарих шах от оникс. После по повод и часовник за шах.

# 88
Изпуснала съм ви...
Моля за предложение за адвент календар на момиче. Нещо, от което да се паднат глосове Juicy bomb и разни подобни нещица🤔  въобще не знам къде да гледам Simple Smile

Допълвам се - ние понеже ползваме вече ел.четки за зъби, та се чудех за зъбен душ. Полезна джаджа ли е? Никога те съм ползвала такъв, гледах ги преди време в Лидл.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 16:52 от Аркадия

# 89
  • софия
Аркадия, в първия пост има линк към темата с календарите. Момичетата там следят къде какво е излязло и сигурно могат да помогнат. Има и доста конкретни предложения, които можеш да разгледаш.

Общи условия

Активация на акаунт