Коледни подаръци 2022/2023

• 79 313
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Записвам се и аз тук, за да черпя идеи. Вече купих пухкави чехли - ботушки за дома за две приятелки

# 91
Някой да е срещал нещо като торбичка с различни разделения, в които може да се сложи малко подаръче до Коледа и всеки ден да се отваря по едно прозорче. Не знам как се казва, сещам се, че миналата година пускаха такова в Лидъл? Simple Smile
Коледен календар е това.Мн са симпатични техните,преди време на разпродажба даже видях такива.

# 92
ММ е и рожденник, началото на декември, та за тогава съм намислила сребърен или златен ритон. В процес съм на издирване, кой да ми го изработи.
Попадна ми бижутер в София, който прави проекти съобразени с желанието на клиентите си и е творец.  Пример- златни фигурки по китайския календар, брачни халки с мотиви на българска шевица, от камък донесен от Африка е изработил пръстен с тамошни мотиви и т.н. Ако желаеш ,мога да ти го пратя на лични.

# 93
Хубави ароматни свещи да подскажете откъде да взема? Може с характерни коледни миризми.Тази година искам да заложа на тях като допълнение.Благодаря!

# 94
В Пепко има доста свещи и ги хвалят, че издържат много. Освен всичко ми изглеждат и подходящи за подаръци. За Коледни обаче не зная дали има и дали ще има. На 20.10 ще излезе новата брошура, може да я разгледате.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 16:35 от Реа

# 95
Здравейте,  пазарът и затрупан от играчки свят да ти се завие. Бихте ли ми препоръчали хубава кукла бебе, не интерактивна ☺

# 96
Хубави ароматни свещи да подскажете откъде да взема? Може с характерни коледни миризми.Тази година искам да заложа на тях като допълнение.Благодаря!
Здравей.В пепко са хубави свещите,но за коледни не знам дали има.

# 97
Знам ги в Пепко, може да взема и от там.Благодаря! Аз давам още идеи за чаши от полимерна глина- ефектни са за подарък; и тефтер за рецепти.Имам и да търся за 3 г и 11г.момичета.

# 98
Покажете какви тефтери за рецепти имате, ползвате или харесвате. Мисля на Коледа да си направя подарък тефтер за рецепти например.

# 99
  • София
Излезе вече новият каталог на Пепко, нищо коледно няма, неща на Хари Потър са главно. Simple Smile

# 100
Не знам дали е позволено, ще Ви пиша на лични.

# 101
Коледни свещи пускат в Лидл. Много са хубави. Тази година предполагам пак ще пуснат около средата на ноември. Заслужава си да ги изчакате, може пък и да са по-хубави от миналогодишните.

# 102
Покажете какви тефтери за рецепти имате, ползвате или харесвате. Мисля на Коледа да си направя подарък тефтер за рецепти например.

Моят е от този тип:

Има раздели вътре за основни, десерти, разядки и салати.

# 103
Аз тъкмо миналата седмица поръчах рецептурник за подарък от групата "Купи подарък от майка на дете с увреждания"

# 104
Записвам се да черпя идеи.

Общи условия

Активация на акаунт